andopo 09.01.2011 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Witam,w sieci jest mnóstwo programów, które po podaniu rozmiaru pokoju pokażą np. jak ułożyć terakotę, czy znacie może taki, który potrafi rozłożyć panele podłogowe biorąc pod uwagę pióro i wpust? Dzięki,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andopo 10.01.2011 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 poszukałem trochę i znalazłem program floorestimate pro 2010 (oczywiście nie chcę nic reklamować) - może komuś się przyda. Ładnie rozkłada panele/parkiet/płytki ceramiczne, ale niestety w przypadku paneli nie mogę go zmusić do robienia minimalnych kawałków 40cm. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
face 10.01.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 no coz...a moze tasma miernicza i wyobraznia + zasady ukladania paneli??pioro i wpust sie chowa wiec go nie uwzgledniamypozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts