fotohobby 10.03.2020 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2020 Jestem ciekaw, ile dzieci nie dożyloby do dorosłości, gdyby nie te wszystmie urządzenia, ktore można zobaczyć na oddziałach, a które oznaczone są logo WOSP....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cuuube 10.03.2020 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2020 https://www.kontrowersje.net/wola_zawarcia_umowy_art_66_kc_1_000_000_z_dla_owsiaka_za_ujawnienie_faktur_z_otego_melona Jako przeciwnik WOŚP nosisz oczywiście takie oświadczenie . . W porfelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cuuube 10.03.2020 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2020 ...wszystkie urządzenia, ktore można zobaczyć na oddziałach, a które oznaczone są logo WOSP....? jest ich 65 000, a te z pierwszych zbiórek nadal działają, któryś dzień było o tym w superwizjerze bodaj. Za te dodatkowe 2 miliardy rocznie do 2024r to nasza służba zdrowia by chyba była najlepszą na świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cuuube 10.03.2020 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2020 (edytowane) Ciekawe czy ci wielbiciele WOŚPi Owsiaka wiedzą ile tych urządzeń kupionych przez niego stoi nieużywanych z powodu braku materiałów niezbędnych do ich eksploatacji (consumables). Owsiak nigdy nie pyta szpitali jaki sprzęt im jest potrzebny tylko kupuję ten na którym najwięcej zarobi. To ile pieniędzy szpital będzie musiał wydać na ich eksploatację, Owsiaka nie interesuje. Gdyby go interesowało to by przed zakupem zapytał szpitali o opinię. Wiesz to z pierwszej ręki, czy z tej tv co poszły na nią te 2 grube bańki( rocznie) ? Może by tak założyć wątek o pewnym oddziale PCK, co myślisz ? Albo Helper ? Edytowane 10 Marca 2020 przez cuuube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 10.03.2020 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2020 https://www.kontrowersje.net/wola_zawarcia_umowy_art_66_kc_1_000_000_z_dla_owsiaka_za_ujawnienie_faktur_z_otego_melona - Oczywiście jeżeli mnie pijany obrzyga w autobusie, to nie jest obelga, ale nieprzyjemne. Władysław Bartoszewski 1922-2015 https://www.wprost.pl/411134/bartoszewski-mowie-motloch-i-bede-mowil-motloch.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 10.03.2020 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2020 (edytowane) Ciekawe czy ci wielbiciele WOŚPi Owsiaka wiedzą ile tych urządzeń kupionych przez niego stoi nieużywanych z powodu braku materiałów niezbędnych do ich eksploatacji (consumables). Owsiak nigdy nie pyta szpitali jaki sprzęt im jest potrzebny tylko kupuję ten na którym najwięcej zarobi. To ile pieniędzy szpital będzie musiał wydać na ich eksploatację, Owsiaka nie interesuje. Gdyby go interesowało to by przed zakupem zapytał szpitali o opinię. Zgodnie z zasadami FM proszę o fakty poparte wiarygodnymi źródłami. Proszę Moderatora o zdopingowanie stos do przedstawienia rzetelnego źródła swoich informacji. Wpis stos ma charakter hejtu http://nacoidamojepieniadze.wosp.org.pl/ Edytowane 10 Marca 2020 przez d7d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 10.03.2020 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2020 Ciekawe czy ci wielbiciele WOŚPi Owsiaka wiedzą ile tych urządzeń kupionych przez niego stoi nieużywanych z powodu braku materiałów niezbędnych do ich eksploatacji (consumables). . Ile ? Potrafisz choć raz napisać coś konkretnie, czy (tak jak w przypadku zawartośći PM w gazie ziemnym) -skończy się na mętnych insynuacjach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 11.03.2020 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2020 (edytowane) Złtówki od wielu lat nie dałem na Owsiaka . JAk by robił to społecznie to ok ale nahapał się na tym równo.Zresztą szkoda czasu o tym dyskutować jak ktoś ............ to niech daje Edytowane 11 Marca 2020 przez kulibob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin225 11.03.2020 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2020 Złtówki od wielu lat nie dałem na Owsiaka . JAk by robił to społecznie to ok ale nahapał się na tym równo. Kulibob ... nie dałbyś nawet złotówki choćby zbierał nie wiem kto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 11.03.2020 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2020 Złtówki od wielu lat nie dałem na Owsiaka . JAk by robił to społecznie to ok ale nahapał się na tym równo. Zresztą szkoda czasu o tym dyskutować jak ktoś ............ to niech daje Dlaczego mnie to nie dziwi ile zlotówek przeznaczyłeś na cele charytatywne w 2019 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 11.03.2020 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2020 (edytowane) Dlaczego mnie to nie dziwi ile zlotówek przeznaczyłeś na cele charytatywne w 2019 ? Znasz odpowiedź przecież ne jestem moderowano. Wiesz ile się trzeba namęczyć żeby jak najmniej podatków płacić A Ty ile dałeś? Edytowane 11 Marca 2020 przez Tomaszs131 Język Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 11.03.2020 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2020 Ok, znam odpowiedź Ja z żoną jakieś kilkaset zł przeznaczyliśmy, nie jest to jakiś spektakularny wynik, ale kilka akcji wsparliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 11.03.2020 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2020 Ciekawe czy ci wielbiciele WOŚPi Gdyby go interesowało to by przed zakupem zapytał szpitali o opinię. Przecież pyta. Nie wiem skąd Ty takie wiadomości czytasz. Łykacie te fejki bez opamiętania, aż mi Was żal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 11.03.2020 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2020 Przecież pyta. Nie wiem skąd Ty takie wiadomości czytasz. Łykacie te fejki bez opamiętania, aż mi Was żal. Owsiak żyje z orkiestry lub "spółek córek" wychodowanych na WOŚP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 11.03.2020 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2020 Owsiak żyje z orkiestry lub "spółek córek" wychodowanych na WOŚP I bardzo dobrze. Bo z czego niby ma żyć? ja prowadząc firmę żyję z pieniędzy moich klientów. A jeśli Ci to sprawi ulgę, to przyjmij, że moje wpłaty idą na koszty funkcjonowania Orkiestry. A może nawet bardziej - na urlop Owsiaka, by mógł odpocząć od tego zgiełku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 11.03.2020 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2020 Kulibob, stos, brencik ... kto jeszcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 11.03.2020 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2020 I bardzo dobrze. Bo z czego niby ma żyć? ja prowadząc firmę żyję z pieniędzy moich klientów. A jeśli Ci to sprawi ulgę, to przyjmij, że moje wpłaty idą na koszty funkcjonowania Orkiestry. A może nawet bardziej - na urlop Owsiaka, by mógł odpocząć od tego zgiełku. Jestem odmiennego zdania. Orkiestra charytatywnie a na życie niech tyra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 11.03.2020 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2020 Jestem odmiennego zdania. Orkiestra charytatywnie a na życie niech tyra Daj dobry przykład, zrób coś charytatywnie. Nie musi być na taką skalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 11.03.2020 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2020 I bardzo dobrze. Bo z czego niby ma żyć? ja prowadząc firmę żyję z pieniędzy moich klientów. A jeśli Ci to sprawi ulgę, to przyjmij, że moje wpłaty idą na koszty funkcjonowania Orkiestry. A może nawet bardziej - na urlop Owsiaka, by mógł odpocząć od tego zgiełku. Przecież Owsiak to resortowe dziecko. Może nie bez powodu pojawił się w Jarocinie w 91 roku. To był mój ostatni koncert na którym tam byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vvvv 11.03.2020 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2020 Daj dobry przykład, zrób coś charytatywnie. Nie musi być na taką skalę. Charytatywność – cecha działań mających na celu niesienie pomocy jej potrzebującym, w sposób bezinteresowny, dobroczynny, filantropijny Co z tego "pasuje" do Owsiaka? Ty co robisz charytatywnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts