Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WOŚP znowu zagrała.

jola_krzysiek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 142
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

...wszystkie urządzenia, ktore można zobaczyć na oddziałach, a które oznaczone są logo WOSP....?
jest ich 65 000, a te z pierwszych zbiórek nadal działają, któryś dzień było o tym w superwizjerze bodaj. Za te dodatkowe 2 miliardy rocznie do 2024r to nasza służba zdrowia by chyba była najlepszą na świecie.

Ciekawe czy ci wielbiciele WOŚPi Owsiaka wiedzą ile tych urządzeń kupionych przez niego stoi nieużywanych z powodu braku materiałów niezbędnych do ich eksploatacji (consumables). Owsiak nigdy nie pyta szpitali jaki sprzęt im jest potrzebny tylko kupuję ten na którym najwięcej zarobi. To ile pieniędzy szpital będzie musiał wydać na ich eksploatację, Owsiaka nie interesuje. Gdyby go interesowało to by przed zakupem zapytał szpitali o opinię.

Wiesz to z pierwszej ręki, czy z tej tv co poszły na nią te 2 grube bańki( rocznie) ?

Może by tak założyć wątek o pewnym oddziale PCK, co myślisz ? Albo Helper ?

Edytowane przez cuuube

- Oczywiście jeżeli mnie pijany obrzyga w autobusie,

to nie jest obelga, ale nieprzyjemne.

Władysław Bartoszewski 1922-2015

https://www.wprost.pl/411134/bartoszewski-mowie-motloch-i-bede-mowil-motloch.html

Ciekawe czy ci wielbiciele WOŚPi Owsiaka wiedzą ile tych urządzeń kupionych przez niego stoi nieużywanych z powodu braku materiałów niezbędnych do ich eksploatacji (consumables). Owsiak nigdy nie pyta szpitali jaki sprzęt im jest potrzebny tylko kupuję ten na którym najwięcej zarobi. To ile pieniędzy szpital będzie musiał wydać na ich eksploatację, Owsiaka nie interesuje. Gdyby go interesowało to by przed zakupem zapytał szpitali o opinię.

Zgodnie z zasadami FM proszę o fakty poparte wiarygodnymi źródłami.

Proszę Moderatora o zdopingowanie stos do przedstawienia rzetelnego źródła swoich informacji.

Wpis stos ma charakter hejtu

http://nacoidamojepieniadze.wosp.org.pl/

Edytowane przez d7d

Ciekawe czy ci wielbiciele WOŚPi Owsiaka wiedzą ile tych urządzeń kupionych przez niego stoi nieużywanych z powodu braku materiałów niezbędnych do ich eksploatacji (consumables). .

Ile ?

Potrafisz choć raz napisać coś konkretnie, czy (tak jak w przypadku zawartośći PM w gazie ziemnym) -skończy się na mętnych insynuacjach ?

Złtówki od wielu lat nie dałem na Owsiaka . JAk by robił to społecznie to ok ale nahapał się na tym równo.

Zresztą szkoda czasu o tym dyskutować jak ktoś ............ to niech daje

Dlaczego mnie to nie dziwi :) ile zlotówek przeznaczyłeś na cele charytatywne w 2019 ?

Ciekawe czy ci wielbiciele WOŚPi Gdyby go interesowało to by przed zakupem zapytał szpitali o opinię.

Przecież pyta. Nie wiem skąd Ty takie wiadomości czytasz. Łykacie te fejki bez opamiętania, aż mi Was żal.

Owsiak żyje z orkiestry lub "spółek córek" wychodowanych na WOŚP

I bardzo dobrze. Bo z czego niby ma żyć? ja prowadząc firmę żyję z pieniędzy moich klientów.

A jeśli Ci to sprawi ulgę, to przyjmij, że moje wpłaty idą na koszty funkcjonowania Orkiestry. A może nawet bardziej - na urlop Owsiaka, by mógł odpocząć od tego zgiełku.

I bardzo dobrze. Bo z czego niby ma żyć? ja prowadząc firmę żyję z pieniędzy moich klientów.

A jeśli Ci to sprawi ulgę, to przyjmij, że moje wpłaty idą na koszty funkcjonowania Orkiestry. A może nawet bardziej - na urlop Owsiaka, by mógł odpocząć od tego zgiełku.

Jestem odmiennego zdania. Orkiestra charytatywnie a na życie niech tyra

Przecież Owsiak to resortowe dziecko. Może nie bez powodu pojawił się w Jarocinie w 91 roku. To był mój ostatni koncert na którym tam byłem.

Daj dobry przykład, zrób coś charytatywnie. Nie musi być na taką skalę.

Charytatywność – cecha działań mających na celu niesienie pomocy jej potrzebującym, w sposób bezinteresowny, dobroczynny, filantropijny

Co z tego "pasuje" do Owsiaka?

Ty co robisz charytatywnie?