inwestor115 10.01.2011 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Witammam pytanie udzieliłem pozwolenia na przeniesienie decyzji o warunkach zabudowy innej osobie, ale jednak chcę zrezygnować i wycofać moje pozwolenie na przeniesienie - czy jest to możliwe? dodam tylko że pozwolenie dopiero co zostało złożone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis2 10.01.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Ale co to zmieni? Przecież ta osoba może wystąpić tak czy siak o wydanie WZ dla Twojej działki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor115 10.01.2011 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 teoretycznie tak, ale mi chodzi o to czy mogę wycofać czy nie mogę, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglig 11.01.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Możesz wycofać. Procedura przeniesienia wymaga wydania decyzji gdzie stroną jesteś ty i osoba na którą decyzję przeniesiono. Od tej decyzji możesz się odwołać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts