asia_i_pawel 10.01.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Witajcie, zaczynam w marcu wylewac fundamenty Chcialbym sie jednak wczesniej troche bardziej wyedukowac. Czy mozecie polecic jakas ksiazke/poradnik, ktory warto wczesniej prrzeczytac? Nie mam tu na mysli jakiegos specjalistyczno/naukowej pozycji ale cos bardziej ludzkiego Dziekuje i pozdrawiam Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 10.01.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Poradnik majstra budowlanego. Zawsze aktualne Jest jakieś nowe wydanie dostosowane do norm UE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia_i_pawel 10.01.2011 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 widzialem ta pozycje ale mam wrazenie, ze ona jest bardziej skierowana do osoby, ktora sama chce budowac niz do inwestora... A ja patrze na swiat budowlany z perspektywy inwestora a nie budowlanca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 10.01.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Czytaj FM a w szczególności dzienniki budowy. Tam są tylko doświadczenia inwestorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 11.01.2011 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 widzialem ta pozycje ale mam wrazenie, ze ona jest bardziej skierowana do osoby, ktora sama chce budowac niz do inwestora... A ja patrze na swiat budowlany z perspektywy inwestora a nie budowlanca Oj naiwni ,naiwni . Wszyscy na forum wiedzą ,że trzeba być niezłym budowlańcem żeby być dobrym inwestorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darrmtrade 06.02.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 (edytowane) Ja zaczynałem naukę od filmów wideo na youtube, potem mój ojciec zaczął mnie szkolić i tak zostałem murarzem Edytowane 10 Lutego 2011 przez darrmtrade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts