aroot 10.01.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 witam,jestem tu nowa i potrzebuje waszej rady mam do sprzedania dachowke CREATON Viva neu kolor antracyt w ilosci sztuk jak ponizej podstawowa - 6720 sztskrajna lewa - 115 sztskrajna prawa - 115 sztwentylacyjna - 24 sztkominek - 2 sztgasior - 111 sztklamka gasiora - 111 sztzaslepka gasiora - 7 szt dachowka jest nowa i znajduje sie w Krakowieto forum jako pierwsze przyszlo mi do glowy ale moze wiecie gdzie jeszcze moglabym skutecznie takie ogloszenie umiescic?prosze was takze o informacje w jakiej cenie powinnam ja sprzedać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aroot 12.01.2011 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 podnosze temat i ponownie prosze was o rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts