Esiak 01.03.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 oj Jareko i dałeś się naciągnąć na kolejnego reklamodawcę ze stajni Urz... ale to co oni robią tymi swoimi upierdliwymi reklamami na tym forum, przechodzi wszelkie granice dobrego smaku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 01.03.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 a pies ich trącał liczy się ta rura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 01.03.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 ja kiedyś robiłem tu za przedskoczka firmy na J ale mimo wszystko nie życzem im w tej nachalności by skończyli współpracę jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 02.03.2011 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 W pytaniach o HS nie doszukaem się reklamy, chociaż taka myśl mi przeszła. Jeśli już to była przynajemniej na dobrym poziomie, bo to co wyprawia kogucik.. ech.. faktycznie, ta zadziora nadaje się na walki kogutów Ps. Ja nie mam z tym co się ostatnio dzieje nic wspólnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 02.03.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 A ja - jeśli byłam posądzona o reklamę kogoś to się zarzekam - nie nie nie reklamowałam Tak poważnie pytam, o Sokółkę - bo czytając już wiele wątków nie natknęłam się na opinie o tej firmie, więc się ździebko boję. Okna tej firmy ma mój kolega, ale dopiero od roku, to chyba za mało żeby się na tym opierać ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tylko bez nazwisk. 02.03.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 wpisz w google "okna sokółka opinie" i wysypie Ci się trochę forów z opiniami na temat ich okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 02.03.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 wpisz w google "okna sokółka opinie" i wysypie Ci się trochę forów z opiniami na temat ich okien Dzięks Wysypało się i jestem lekko przestraszona. Nic będę myśleć dalej, w razie czego znów poproszę o poradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 03.03.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Można przyjąć, że jeśli na 1 tys. wyprodukowanych przez firmę okien trafia się 10 opinii negatywnych i najwyżej jedna pozytywna. Z tych 10 negatywów połowa to konkurencja, która szuka samych złych rzeczy. Trzeba przyjąć, że z pozostałych 989 okien klienci są zadowoleni lub względnie zadowoleni. Jakiej firmy by nie wpisać w wyszukiwarce, to znajdzie się negatywy i tym będzie ich więcej, im firma więcej produkuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piorko75 03.03.2011 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Dzięki finlandia za szczęrą wypowiedz,pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 03.03.2011 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Może to racja? To w takim razie nie panikuję. Mąż mówi, że negatywów jest zawsze więcej bo łatwiej ludziom napisać o czymś co nie wyszło niż na odwrót.Dzięks i pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_FIX_ 03.03.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Może to racja? To w takim razie nie panikuję. Mąż mówi, że negatywów jest zawsze więcej bo łatwiej ludziom napisać o czymś co nie wyszło niż na odwrót. Dzięks i pozdr Jeden niezadowolony Klient przekazuje te informacje średnio 9 osobom. Zadowolony klient przekazuje pozytywne opinie około 3 osobom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piorko75 04.03.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 prawda jest taka że firma [lider] robi dużo stolarki nietypowej ,gdzie inni producenci każą doliczac spore dopłaty ,przewyższające nieraz o 40% ofertę .... !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IVO333 04.03.2011 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 prawda jest taka że firma [lider] robi dużo stolarki nietypowej ,gdzie inni producenci każą doliczac spore dopłaty ,przewyższające nieraz o 40% ofertę .... !!!! Nic z tego, żaden lider, liderem jest Alfadrew, kto inny daje Schuringa okucia w standardzie bez dopłat? Hoppe Exclusive do tego, meranti 900kg/m3, 9 warstw lakieru, wszyscy klienci zadowoleni bo nie ma złych opini poza konkurencją której sie wydaje że sama jest liderem i robi robote na forach złą. Zrobi ktoś trójkąt na kantówce 90mm żeby przy kącie 18 stopni się uchylał do poziomu bez podcinania skrzydła? nikt a oni zrobią bo oni to lider jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeśli komuś się nie podoba to co napisałem jest na pewno z konkurencji i nie jest obiektywny więc lepiej niech nie pisze nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blokno 05.03.2011 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Nic z tego, żaden lider, liderem jest Alfadrew, kto inny daje Schuringa okucia w standardzie bez dopłat? Hoppe Exclusive do tego, meranti 900kg/m3, 9 warstw lakieru, wszyscy klienci zadowoleni bo nie ma złych opini poza konkurencją której sie wydaje że sama jest liderem i robi robote na forach złą. Zrobi ktoś trójkąt na kantówce 90mm żeby przy kącie 18 stopni się uchylał do poziomu bez podcinania skrzydła? nikt a oni zrobią bo oni to lider jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeśli komuś się nie podoba to co napisałem jest na pewno z konkurencji i nie jest obiektywny więc lepiej niech nie pisze nic. Nie, no pięknie piszecie... Ale ten wątek akurat dotyczy nie LIDERÓW, tylko HS-ów.. więc może otwórzcie nowy wątek o liderach? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imrahil 06.03.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 odkopuję temat. jak wyglądają obecnie ceny na okna HS? interesuje mnie coś wielkości 360cm x 230 cm i żeby było w miarę ciepłe (U<1). jeśli się od Was dowiem, że cena nie do przełknięcia, to nawet nie będę tego dawał do wyceny dostawcom okien. druga sprawa - montaż w ociepleniu - robi się tak z tego typu oknami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 06.03.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 (edytowane) tak mniej więcej 12-16 tyś w obustronnej okleinie Mogę podać dane tylko tego co oferuję - podejrzewam że ceny jak i parametry podobnych rozwiązań są porównywalne Uw=0,87 na Schuco Si82 HS z szybą 6/12/6/12/6 Ug=0,7, przy tej powierzchni koniecznie szklenie szybami 6mm Uw=1,4 na Schuco CT70 HS z szybą 6/16/6 Ug=1,0 tak z 10-15% tańsze od podanej kwoty Robi się zwłaszcza że głębokość zabudowy ww profila to 21 cm więc spokojnie w ociepleniu się zmieści Edytowane 7 Marca 2013 przez jareko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomashh 07.03.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 WitamTo mój pierwszy post na forum. Aktualnie jestem w trakcie zamawiania okien do mojego domu.Okna będą drewniano aluminiowe z nakładkami gutmann mira contour. Zamawiam 3 okna typu HS, w tym jedno o wymiarach 400 x 250, dzielone na pół, szyby vsg, profil 78 świerk. Montaż oczywiście ciepły na taśmach ilbruck. Rozmawiałem z kilkoma producentami i nikt nie robił problemu z wykonaniem takich wysokości. Pozdrawiamt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 07.03.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 W PCV przy tych wymiarach dla HSa to nie jakiś duży problem, w drewnie tym bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 07.03.2013 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 natomiast te wymiary dla PVC w kolorze to nie problem - mowie oczywiscie o wysokosci 230 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 07.03.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 taki bezpieczny według mnie w pcv to 240 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts