Jarek EM08 15.02.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 (edytowane) Lo siento mucho ... To teraz mogą Ci tylko pomóc te grzebko-psujo-admino-pseudoinformery zatrudnieni przez Muratora do stałego psucia forum i negatywnego oddziaływania na nerwy forumowiczów... Ale oni albo w ogóle nie reagują, albo reagują z taką inercją, że człowiek zdąży zapomnieć, co mu na tym forum przeszkadzało... Edytowane 15 Lutego 2011 przez Jarek EM08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 15.02.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 A pobrałaś i zainstalowałaś wtyczkę i zestaw Codec;ów poprawiających własności interaktywne stron otwieranych w Twojej przeglądarce?Bo jeśli nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 15.02.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 to nie musisz. To był żart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 15.02.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 hehe ale good point, bo ja jadę na FF, więc może to JEST kwestia przeglądarki. może murator faworyzuje IE po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek EM08 15.02.2011 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Może tak, może nie. Ale ja nie używam ani IE ani FF i u mnie zadziałało. Ale próbuj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 15.02.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 hehe ale good point, bo ja jadę na FF, więc może to JEST kwestia przeglądarki. może murator faworyzuje IE po prostu a ciasteczka masz wyczyszczone? w FF Narzędzia > Opcje > Prywatność > Wyświetl ciasteczka i tam zaznaczyć i pousuwać wszystko co ma w nazwie murator ("usuń ciasteczka") albo i wszystkie ciasteczka ("usuń wszystkie ciasteczka"). Wyloguje Cię z forum, przy "wszystkie" z innych przeglądanych stron także. Zamknij przeglądarkę, odczekaj chwilę, uruchom ponownie - może załapie? (tzn. moze to jest powodem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 16.02.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 o, to, to! dziękuję uprzejmie i serdecznie, ponury! musiałam jednakowoż pousuwac wszystkie ciastka, nie tylko muratorowe. dzięki i pozdrawiam. mały ptaszek, a cieszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 16.02.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 bo to nie rozmiar się liczy, ino dobre chęci... J. PS:"- i nie mówi się "ino"!- ino jak?- ino "tylko"!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 17.02.2011 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 odszczekuję, znowu doopa blada i ptaszek nie działa jednorazowe wyczyszczenie cookies nic nie daje, obawiam się. any ideas? poza "musisz się do tego przyzwyczaić", oczywiście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek EM08 17.02.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 A sprawdzałaś czy zaptaszkowanie działa w innych przeglądarkach? Bo ja osobiście wątpię, żeby taka informacja była zapisywana w ciasteczkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 17.02.2011 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Zapisywana jest na 100%.Wyczyszczenie wszystkich "śmieci" na kompie programem czyszczącym powoduje zawsze konieczność konfiguracji takich ustawień, zapamiętanych haseł itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek EM08 17.02.2011 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 (edytowane) Pozwolę się z Tobą nie zgodzić... Na 100% nie są. Zrobiłem nawet test. Skasowałem wszystkie ciacha i wyłączyłem ich zapisywanie w przeglądarce. W opcjach FM odptaszkowałem się, zrestartowałem przeglądarkę, zalogowałem na nowo - ptaszka nie ma. Żadnych ciastek na kompie też nie miałem. To teraz w drugą stronę... Zaptaszkowałem się, zrestartowałem, zalogowałem - ptaszek dalej jest. Fazit: Ciastka FM nie pamiętają informacji o ustawieniach użytkownika. Co innego dane logowania, czy informacje o ostatnio odwiedzanych wątkach... Edytowane 17 Lutego 2011 przez Jarek EM08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 17.02.2011 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Nie jestem komputerowcem, więc głowy nie położę pod topór Po uruchomieniu CCleanera i wyczyszczeniu "śmieci" musiałem na nowo wprowadzić hasła i mimo "zaptaszkowania" przekierowanie nie było wyłączone. Dopiero zrestartowanie komputera przywróciło działania takie jak ja chciałem. Używam na co dzień FF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek EM08 17.02.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Na co dzień używam Chrome i SeaMonkey, ale testy przeprowadzałem właśnie w FF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.04.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 To działa -dzięki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 03.05.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Ratujcie, ptaszek mi się zepsuł :eek: Znowu to kretyństwo mi się wyświetla, a na domiar wcale mnie nie przekierowuje Próbowałam kilkakrotnie ptaszka naprawić, ale wała, nic z tego Nie wiem co mam teraz zrobić, buuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marakuja 04.05.2011 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Hm, czy ktoś może mi zacytować dokładną treść tej opcji? Bo zdaje się że nie ma jej w moich zaawansowanych ustawieniach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 04.05.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 No właśnie ja też tego szukam, i nie widzę. To jest w ustawieniach zaawansowanych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 04.05.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Moje ustawienia => Zaawansowane ustawienia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 04.05.2011 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts