cieszynianka 04.05.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 I co, zadziałało??? Bo mój ptaszek nadal nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marakuja 05.05.2011 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 O, pojawiło się! Dzięki. Wczoraj nie miałam tej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 10.05.2011 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 O, pojawiło się! Dzięki. Wczoraj nie miałam tej opcji Opcja była, ale po angielsku i na dodatek nie działała. Na szczęście już działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartus01 13.05.2011 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Szok,,,, cud , mogę pisac po roku posty..... wróciło samo.... Czy ktośc wie dlaczego byłem zablokowany rok ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 14.05.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Szok,,,, cud , mogę pisac po roku posty..... wróciło samo.... Czy ktośc wie dlaczego byłem zablokowany rok ???? Tu nikt nic nie wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzey_ 17.04.2015 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Minęło kilka lat i nadal ten problem istnieje, absurd jest nawe taki: "Opuszczasz stronę forum.muratordom.pl Strona, na którą przechodzisz to: (http://tv.muratordom.pl/cykle-tematyczne/stan-surowy-bez-bledow,6/)Kliknij aby przejść na wybraną stronę" Panowie z Muratora, nie nabijajcie sztucznych PV dla Gemiusa, bo to nie jest zgodne z ich zasadami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 17.04.2015 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Problem nadal nie istnieje, wystarczy przeczytać niniejszy wątek (choćby ostatnią stronę) i zastosować się do porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzey_ 17.04.2015 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Problem nadal nie istnieje, wystarczy przeczytać niniejszy wątek (choćby ostatnią stronę) i zastosować się do porady. Dzięki, trafiłem z Googli nie doczytałem. Pozostaje mi się ciągle logować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts