rennik 13.09.2015 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Od 7 lat użytkujemy narożnik south end w wersji skórzanej i jesteśmy bardzo zadowoleni. Czyszczę wodą z szarym mydłem i natłuszczam środkiem z ikei. Nic się nie dzieje zero pęknięć. Bardzo polecam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kazziorowy 14.09.2015 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 mnie się ich sofy nie podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Selsey 24.09.2015 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 To głównie kwestia gustu oraz naszego budżetu. Ja osobiście jestem zdania,że najlepsze są narożniki tapicerowane,szczególnie jeżeli szukamy praktycznego i zarazem trwałego rozwiązania do urządzenia swojego salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts