kamykkamyk2 19.01.2011 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Tak sobie myślałem, myślałem, analizowałem i doszedłem do wniosku że to wszystko wina ruskich i naszych z PO. Tusk i Komorowski dogadali się z Putinem, że Kaczyński musi odejść, bo to wszystkim będzie na rekę. Najpierw wybrano Smoleńsk jako lotnisko docelowe, potem ruscy zrobili sztuczną mgłę i przekupiono pracowników wieży kontrolnej lotniska co by mówili błędne komunikaty. A tydzień przed katastrofą, tak na wszelki wypadek co by zamach się udał, wokół całego lotniska posadzono dorodne 25 metrowe brzozy, zawsze większe prawdopodobieństowo że się samolot rozbije. Jeżeli jednak mimo tych przeszkód piloci wylądowaliby, to wcześniej podłożono bombę w samolocie. Nie pozwolono również przebywać na terenie lotniska naszemu BOR, żeby nie było świadków, gdyż jakby ktoś przeżył, to zawsze dobije się go kulą w łeb. Ze względu na powyższe komisja badająca przyczyny zamachu musiał być rosyjska, celem zatarcia śladów zamachu. Ale się rozpisałem, ale zagadkę rozwikłałem, hehehehehe:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 19.01.2011 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Nie dostrzegłeś drugiego dna aferyInspiratorem Putina był Zbyszek Ziobro dąrzący do przejecia władzy w Pisie:1. Chciał sie pozbyc odwiecznego konkurenta Wasermana.2. Wiedział ze po smierci brata Jarosław zeświruje i zacznie nazywać komunistów "miłymi działaczami lewicy" Sa na to dowody: Ad1; Akcja wanna spaliła na panewce. Ad2 Pati Koti (koleżanka Zbyszka co to lubi pobawić się w łózku jego małym .... laptopem) była widziana 9 kwietnia jak wychodziła z apteki obładowana psychotropami. Twierdziła że to dla psa który kręci się w kółko i chce odgryźć sobie ogon. No ale teraz widomo juz wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 19.01.2011 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Ad2 Pati Koti (koleżanka Zbyszka co to lubi pobawić się w łózku jego małym .... laptopem) była widziana 9 kwietnia jak wychodziła z apteki obładowana psychotropami. Twierdziła że to dla psa który kręci się w kółko i chce odgryźć sobie ogon. Łgała jak własnie pies, bo to chodziło o kota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 20.01.2011 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Moja jest racja.......http://www.youtube.com/watch?v=Tb1XTIcqaa4&feature=player_embedded#! najmojsza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts