Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Tak sobie myślałem, myślałem, analizowałem i doszedłem do wniosku że to wszystko wina ruskich i naszych z PO. Tusk i Komorowski dogadali się z Putinem, że Kaczyński musi odejść, bo to wszystkim będzie na rekę. Najpierw wybrano Smoleńsk jako lotnisko docelowe, potem ruscy zrobili sztuczną mgłę i przekupiono pracowników wieży kontrolnej lotniska co by mówili błędne komunikaty. A tydzień przed katastrofą, tak na wszelki wypadek co by zamach się udał, wokół całego lotniska posadzono dorodne 25 metrowe brzozy, zawsze większe prawdopodobieństowo że się samolot rozbije. Jeżeli jednak mimo tych przeszkód piloci wylądowaliby, to wcześniej podłożono bombę w samolocie. Nie pozwolono również przebywać na terenie lotniska naszemu BOR, żeby nie było świadków, gdyż jakby ktoś przeżył, to zawsze dobije się go kulą w łeb. Ze względu na powyższe komisja badająca przyczyny zamachu musiał być rosyjska, celem zatarcia śladów zamachu.

Ale się rozpisałem, ale zagadkę rozwikłałem, hehehehehe:wave::wave:

• Odpowiedzi 43
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie dostrzegłeś drugiego dna afery

Inspiratorem Putina był Zbyszek Ziobro dąrzący do przejecia władzy w Pisie:

1. Chciał sie pozbyc odwiecznego konkurenta Wasermana.

2. Wiedział ze po smierci brata Jarosław zeświruje i zacznie nazywać komunistów "miłymi działaczami lewicy"

Sa na to dowody: Ad1; Akcja wanna spaliła na panewce. Ad2 Pati Koti (koleżanka Zbyszka co to lubi pobawić się w łózku jego małym .... laptopem) była widziana 9 kwietnia jak wychodziła z apteki obładowana psychotropami. Twierdziła że to dla psa który kręci się w kółko i chce odgryźć sobie ogon. No ale teraz widomo juz wszystko.

Ad2 Pati Koti (koleżanka Zbyszka co to lubi pobawić się w łózku jego małym .... laptopem) była widziana 9 kwietnia jak wychodziła z apteki obładowana psychotropami. Twierdziła że to dla psa który kręci się w kółko i chce odgryźć sobie ogon.

Łgała jak własnie pies, bo to chodziło o kota...