pati_44 12.01.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 czy ktos posiada sofy marki Caya Design ? można je nabyć głównie w salonach Black Red White ... jak z ich jakoscia ? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miriam32 18.01.2011 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Osobiście nie posiadam sofy tej firmy, ale widziałam je w salonie meblowym i powiem że robią wrażenie, zwłaszcza narożniki. Wyglądają na stabilne, tapicerkę mają przeważnie ze skóry, są gładkie i pikowane. Sama bym sobie taką sofę do domu zakupiła, ale na razie mam całkiem nową i nie zniszczoną kanapę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragna 15.02.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Wlaśnie się zachwycam kolekcją Bellagio. Oprócz tego ,że wygląda świetnie zwłaszcza z poduszkami to jest b. wygodna- miękka ( dziś zasiadałamna sofie i fotelu ). Cena też jest O.K. To mój nr 1 . Do mebli Vinotti Malaga ( ale te zamówię u stolarza). Super jest też wypoczynek z Vinotti Rumba i równie wygodny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola08 16.02.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Widziałam je w salonie i wyglądają obłędnie, dokładnie narożnik z serii Emotion! Nie wiem natomiast jak z ich jakością! Design mają naprawdę fajny:yes:! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T. Tomasz 19.12.2012 01:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Bardzo słabej jakości materiał z którego jest wykonany narożnik. Po roku użytkowania łuszczy się i odchodzi płatami. Na dodatek firma CAYA DESIGN nie uznaje reklamacji tylko zasłania się umową konsumencką a nie bierze pod uwagę faktycznego stanu mebla.Zainteresowanym mogę przesłać zdjęcia. Dotyczy narożnika INFINITy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DrGiro 26.01.2015 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 WitamKupiliśmy narożnik Caya Strada. Po wniesieniu narożnika przez panów z dostawy, starannie wszystko razem sprawdziliśmy, czy opakowanie producenta jest w nienaruszonym stanie. Po rozpakowaniu okazało się, że jedna z części jest uszkodzona. Producent odrzuca naszą reklamację, zbywa nas, a my nie możemy nic zrobić. Z zalet narożnika można wymienić:- fajny, nowoczesny wygląd- pakowny i solidny pojemnik na pościel- wygodne siedzisko Wady narożnika są następujące:- kiepskiej jakości materiał, mimo, że specjalnie dopłacaliśmy za trwalsze obicie- słaba i delikatna konstrukcja wykonana z cienkiej płyty wiórowej -- nie wytrzyma próby czasu gdy w rodzinie są dorastające dzieciaki- materiał miejscami zmienia kolor -- żółknie -- z biegiem czasu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts