lukeb79 12.01.2011 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Witacje, Czy znacie deski trójwarstwowe Fertig Deska firmy Jawor ( http://fertigdeska.pl ) ? Kusi dosyć gruba warstwa licowa, ale brak opinii działa trochę odstraszająco. Podobno produkuje ją firma , która odłączyła się od producenta Finishdeski/Finishparkiet. Czy spotkaliście się z tym produktem? A może sami go użytkujecie? pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 02.03.2011 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 też jestem ciekawa opinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wikula7 03.03.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 W/g zdjęcia przekroju na ich stronie to raczej coś w stylu " duoparkietu a nie deski trójwarstwowej .Niestety nie mają pokazanej deski trójwarstwowej .To są produkty klejone ( i do siebie i do podłoża) Ja osobiście nie spotkałem się z tym produktem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts