Noemi55 12.01.2011 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 witam!!czy ktoś buduje dom w lobeliach 2? pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalowice1 31.03.2011 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 witam!!czy ktoś buduje dom w lobeliach 2? pozdrawiam! ja buduję dom w lobeliach 2 pozdr:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k62 31.03.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?67024-dom-w-lobeliach-z-archonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgana 26.05.2011 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Witajciezarejestrowałam się przed chwilką, jeszcze nie wiem co i jak tu działa ale chcę i ja wnieść (z czasem) swoje trzy grosze. Ja również mam ochotę na lobelie 2, przymierzamy się z mężem do kupna tego projektu. Mam pytanie: czy i w jaki sposób przerabialiście ten projekt? Ja mam ochotę podnieść ściankę kolankową o jedną a najlepiej o dwie cegły - jak myślicie? Czytałam trochę o funkcjonalności poddasza - a mam zamiar mieszkać właśnie na górze, i dlatego właśnie zaczęłam myśleć o podniesieniu dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts