pawelpiwowarczyk 12.01.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Od wiosny ruszam z budową domu jednorodzinnego.Mam wybrane: projekt, technologię, materiały na mury, wstępnie wybrane: producenta okien, producenta kotła gazowego. Jestem przygotowany do budowy.Nie gonię za nowinkami. Mieszkam w Poznaniu, więc na targi mam żabi skok. Czy warto w mojej sytuacji wybrać się na Budmę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 13.01.2011 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Byłam we wtorek. Moim zdaniem nie warto. Nie wiem dla kogo są te targi - pokaz maszyn produkujących okna:), materiały do budowy hal sportowych.. a dla przeciętnego inwestora niewiele - zatrzymałam się tylko przy stoiskach drzwi wewnętrznych ale to można zobaczyć w każdym Voxie... mam wrażenie że w zeszłym roku było lepiej. Jeżeli już się wybierzesz to koniecznie zarejestruj sie jako firma:) wtedy płacisz tylko 20zł za wejściówkę... chociaż dla mnie to był stracony czas, zmarnowane pieniądze i wielkie rozczarowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtas122 16.01.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Warto zobaczyć ,,co w trawie piszczy". Ale raczej tu nastawia się na kontakty z firmami niż z indywidualnym odbiorcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts