mateo383 12.01.2011 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Witam, ok. tydzień temu miałem mały pożar w kotłowni. Ogień nie był duży ale temperatura dymu zrobiła swoje. Kilka rzeczy się potopiło ale ogólnie wszystko jest ok. Tylko problemem jest zapowietrzająca się "zimna woda". Codziennie rano na poddaszu mam strzelanie z kranu. Ciepłej wody to nie dotyczy - jest z bojlera który też jest w kotłowni ale się nie zapowietrzył. Zdaję sobie sprawę że podczas pożaru wytworzyło się powietrze w instalacja ale to już tydzień i dalej co rano to samo. A może szukać gdzieś minimalnego wycieku ? Bo dom ma 20 lat i główny wąż instalacji wodnej wychodzi właśnie w kotłowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajmanxxl 12.01.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 bardziej prawdopodobny ten wyciek jak zapowietrzanie się tej instalacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateo383 15.01.2011 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Rzeczywiście, jest przeciek przy złączce do głównej rury z wodą. I mam pytanie: co to za typ złączki i czy da się ewentualnie ją dokręcić ?http://img696.imageshack.us/img696/5118/img0118ln.th.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts