madzioochna 12.01.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 HELP !!!Od wczoraj układaną mam dachówkę oraz okna Velux. Dzisiaj fachowcy stwierdzili, że ułożenie okien jakie my chcemy jest niesymetryczne, i lepiej będzie jak się zrobi inaczej. I tak, pytając się tylko teścia a nie nas, powstawiali okna w miejscach, w których nie chcieliśmy.Pytanie - czy jest możliwość odwrócenia tego? Czy możemy powstawiać okna tak jak my chcemy a te porobione dziury jakoś załatać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blokno 15.01.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Nie widzę dylematu - jeśli chodzi o więźbę to wszystko da się zrobić. Izolację cieplną uzupełnisz bez problemu. Jedyny kłopot może być z ciągłością folii, ale do wyboru jest tyle taśm i klejów, że chyba i z tym nie powinno być kłopotów. Nie wiem dlaczego do tej pory nikt ci niczego nie podpowiedział... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzioochna 16.01.2011 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Baaardzo dziękuję.Na szczęscie okazało się że nie narobili tylu szkód ile myślałam, tylko jedno okno mi kompletnie nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts