norbert_atv 12.01.2011 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Dom: -suterena-parter-I piętro-poddasze nie użytkowe. Suterena jest z dwóch pustaków - także grubość ściany ok.50cm parter pustak i cegła.I piętro pustak-poddasze nie ocieplone, dach równiez nie ocieplony. Piec na groszek 18kw. ogrzewanie bardzo wydajne - rodzilelacze wody na wszystkie grzejniki osobno.w przyszłym roku kominek na parterze z nawiewem na I piętrookna plastkiowe. Rozmawiałem z kolegą który pracował kilka lat przy dociepleniach mowil zebym nie docieplał domu. Ja myślę żeby wrzucić 10'kę Dom w górach - co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orko 13.01.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Jeśli koszty ogrzewania są znośne to na razie nie ocieplaj.Pamiętaj, że ocieplenie trudno poprawić.Teraz myślisz o 10 za jakiś czas będzie to 15. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts