Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Byłem u dentysty

jar.os

Recommended Posts

No właśnie ja dziś idę do "nowego" dentysty. Wcześniej zebrałam wywiad i podobno wszyscy zadowoleni. Poprzedni był specem od wstawiania implantów i miał takie podejście, że najchętniej by mi wyrwał wszystkie zeby i wstawił implanty. Już nigdy nie pójdę do dentysty, który się zajmuje wstawianiem implantów.

Najgorsze jest to, że od nowa muszę robić prześwietlenie, bo mi głupio iść po to zostawione u poprzedniego. Mało asertywna jestem.

• Odpowiedzi 44
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Eeee mój osobisty dentysta kilka razy mi powtarzał, że jakby co,gdybym tak przez przypadek (nie wiem do dziś co sugerował), straciła zęba wybijając go, to mam go brać w garść i gnać do niego do gabinetu (myślałam,że to jakiś cholerny fetyszysta ;)),a on mówi,ze takiego zęba można zaimplantować :o

Ba mało tego, można ząb wyjąć z paszczy , zaleczyć na stoliczku i wstawić ponownie....no ludzie cuda :rotfl:

a w ogóle to ja lubię chodzić do dentysty :oops:

Malka, po tym co napisałaś, to już nie wiem, czy moja dawna dentystka żartowała, że za późno przyszłam, bo moja czwórka wymaga czasochłonnego leczenia, a kilka godzin temu "wyjęła" komuś taką piękną, zdrową czwórkę. :D

Szefie, Ty sie nie śmiej, bo właśnie wczoraj nauczyciel mojej córki opowiadał jak mu wyrwano 3 zęby z komentarzem: "z czasem na pewno sie pan wzbogaci, to pan przyjdzie i wstawimy implanciki". ;)