Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gdzie kupię??? Meble, płytki, panele, dodatki ...

Recommended Posts

Witajcie,

poszukuję płytek drewnopodobnych firmy Cerim z kolekcji wood essence (interesuje mnie kolor White). Czy ktoś może wie, gdzie je można obejrzeć w okolicach Wrocławia? Będę bardzo wdzięczna za wszelkie wieści:)

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam,

Nie jestem osobą doświadczoną na forum jednak je obserwuję ze względu na budowę a właściwie jej koniec. Ponieważ z żoną wykańczamy nasz dom pod Krakowem moja ślubna chce ułożyć z płytek mozaikę zarówno w kuchni jak i łazience. Nic nie było by w tym dziwnego gdyby nie fakt, że chce wdrożyć swoją wizję i wszystkie gotowe projekty dostępne w sklepach odpadają. Proszę o informacje czy w okolicach Krakowa znajdę godną zaufania firmę ponieważ sam nie pochodzę z Krakowa?

Witam,

A - jeśli można zapytać - jaki rodzaj mozaiki małżonka preferuje? - kamienną, szklaną, gresową, kwadraty, paski, kółka? Słyszałam też, że są nawet z metalu!

W którym miejscu w łazience chce ją wykonać?

Też jestem na etapie wykańczania łazienki w Krakowie. Na razie zastanawiamy się nad armaturą łazienkową, ale rozglądam się za czymś ciekawszym niż dostępne "gotowce" mozaikowe. Lubię rzeczy EKSTRA.:eek:

Myślimy o mozaice kamiennej zaraz obok toalety. Nie słyszałem o mozaikach z metalu ale brzmi ciekawie. Cały projekt jest na razie w naszej głowie dlatego poszukuję firmy która podpowie i nasze pomysły przeleje na papier a później na ścianę :)

Witajcie!

Takiej pracy to chyba nie może podjąć się jakiś przypadkowy glazurnik. Znajoma ma łazienkę wykończoną piękną mozaiką na specjalne zamówienie. Jest bardzo zadowolona z tej firmy, ponieważ zrealizowała właśnie swój pomysł z ich pomocą. [[reklama]. Chyba będą jeszcze ozdabiać tą metodą inne pomieszczenia swojego domu, ponieważ nie wszystkie są do końca wykończone.Byłam u nich ostatnio i wygląda to naprawdę super. Sama chętnie skorzystam kiedy będę remontować swoją łazienkę.

Edytowane przez Elfir
Dziękuję za pomoc. Czy prace są kiczem czy nie ocenię już sam- wiadomo jednemu się podoba to drugiemu coś innego. Interesują mnie raczej konstruktywne opinie a nie czy coś jest "be" czy nie.

A moim zdaniem każdy ma prawo do własnego gustu i tym właśnie różnimy się od zwierząt, że potrafimy wybierać i jesteśmy różnorodni.

A te kwiaty to właśnie mi się podobają. Zresztą moje dzieciaki jak zobaczyły żółwia na balkonie to powiedziały, że same chciałyby takiego (albo innego zwierza) mieć przed wyjściem na swój balkon. Pomyślę o tym na wiosnę, jak zabierzemy się za balkony.

Właśnie jestem ciekaw jak daleko mogę się posunąć w swoich fantazjach na temat mozaiki czy są jakieś ograniczenia związane z techniką wykonania?
Właśnie jestem ciekaw jak daleko mogę się posunąć w swoich fantazjach na temat mozaiki czy są jakieś ograniczenia związane z techniką wykonania?

wejdz do wątku o mozaikach a zobaczysz :D

mógł być spawany na zamówienie.

Ten producent robi ze stali nierdzewnej małe serie:

http://www.euroinoxstyl.pl/oferta/grzejniki.html

Witam,

mam mały problem:( 2 lata temu podczas projektowania domu na poddaszu wymyśliliśmy sobie że umieścimy wszędzie Lampy Massive Larsus 59525/17/10 157863.jpg powyżej okien dachowych w specjalnie przygotowanych wnękach. I tu pojawia się mały problem producent zaprzestał produkcji:( Szukamy już 2 miesiące dzwonimy po sklepach polskich i zagranicznych, allego, ebay, amazon i NIC. Czy ktoś widział tą lampę albo ma info gdzie można ją kupić? Bardzo bardzo proszę o pomoc.

Edytowane przez rufioex
  • 2 months później...

Witam!!!

Potrzebuję przymocować lustro do drzwi, niestety nie można jego przykleić - pozostaje montaż na uchwytach.

U siebie w bloku mam świetne uchwyty bezdystansowe montujące lustro w windzie, ale niestety nie potrafię nigdzie ich kupić.

Byłem w kilku sklepach, internet również przejrzałem i... nic.

Jeżeli jest dostępny to podobny uchwyt, ale składający się z 3 blaszek - dystans, podkładka, blokada, a ja potrzebuję taki sam ale zrobiony z dwóch blaszek - podkładka, blokada - BRAK DYSTANSU od powierzchni, do której przykręcam lustro.

Ktoś ma pomysł gdzie to można dostać ?

Pzdr

kwazik

uchwyt_do_lustra_1.jpg

uchwyt_do_lustra_2.jpg

uchwyt_do_lustra_3.jpg