mp_krk 13.01.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Witam Czy jest możliwe żeby z FM zniknął temat, który był obecny przez kilka miesięcy? Gdy próbuję otworzyć stronę otrzymuję komunikat o prawdopodobnych powodach: 1/ Twoje konto nie ma wystarczających uprawnień, aby przeglądać tę stronę, 2/ Próbujesz edytować cudzą wiadomość lub wykonywać jakiekolwiek inne akcje administracyjne, 3/ Twoje konto nie zostało w pełni aktywowane lub jest wyłączone przez administratora. O co w tym wszystkim chodzi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanika 13.01.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 wystarczy skierować te pytania do moderatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mp_krk 13.01.2011 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Skierowałem...bez odpowiedzi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 13.01.2011 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 nieraz natrafiam na linki podane przez uzytkownikow(do innego tematu na forum),ktore sa wlasnie nieaktywne i maja taki komunikat... wydaje mi sie,ze sa to tematy przeniesione w inne miejsce,wiec i automatycznie chyba link takze traci waznosc,a komunikaty nie sa precyzyjne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanika 13.01.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 może się ktoś z góry wypowie na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 13.01.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Podeślijcie mi na PW te linki donikąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mp_krk 13.01.2011 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Poszlo na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts