fulek 17.07.2011 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 to może gdzieś w ogrodzie zakopać hehehe Mają psa,więc wykopie. Ja tam złośliwa nie jestem. Jak to mówia: Pan Bóg nierychliwy, ale sprawiedliwy....poczekam....wyczuję odpowiedni moment.... Jeszcze przyjdzie koza do woza. ....kiedyś to się jakieś uroki rzucało,ale ja się na tym nie znam. Ale....Hahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 17.07.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 no w sumie to kicha jak jest smród między sąsiadamimi się podoba amerykański zwyczaj, że jak ktoś nowy się wprowadza to albo zaprasza gości do siebie na garden party albo przynajmniej chodzi się przywitać, a u nas często gęsto nie dość że anonimowość to jeszcze jakaś zawiść się rodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 18.07.2011 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Nam do nich to jeszcze ze 100 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 19.07.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 ja mam zamiar z moimi sąsiadami się przywitać zapraszając na jakiegoś grilla, w sumie dobrze wsyzstkich znam bo to rodzinna działka była i z mamą lata temu warzywka uprawiałam nie znam tylko tych co to 2 domy dalej się wprowadzili 3lata temu, ale właśnie na nich mam największy "namiar" bo mają dzieciaki praktycznie w wieku moich (też mają córkę i syna tyle że o rok od moich młodszych) i moja córka już z ich córką ostatnie 2 wakacje przeganiała więc liczę na zacieśnienie więzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 20.07.2011 05:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 ja mam zamiar z moimi sąsiadami się przywitać zapraszając na jakiegoś grilla, w sumie dobrze wsyzstkich znam bo to rodzinna działka była i z mamą lata temu warzywka uprawiałam nie znam tylko tych co to 2 domy dalej się wprowadzili 3lata temu, ale właśnie na nich mam największy "namiar" bo mają dzieciaki praktycznie w wieku moich (też mają córkę i syna tyle że o rok od moich młodszych) i moja córka już z ich córką ostatnie 2 wakacje przeganiała więc liczę na zacieśnienie więzi No to tylko pozazdrościć sąsiadów. U mnie jedna sąsiadka ...no to wiadomo...A drudzy mieszkają od nas 250 m dalej, ale jakoś nie liczę na zarzyłe stosunki. Nie moja półka. Ja tma jestem prosty człowiek, a tu wszystko "ę" i "ą". Gosposie, ogrodnicy i te sprawy.... To nie dla mnie. A raczej nie należę do tych co "zastaw się a postaw się". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 20.07.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 u mnie tak dalej na osiedlu też ę ą sami, lokalne bananowo tam się zaczyna, na szczęście nasz dom jeszcze tak trochę na uboczu ale jak się przejść na spacer to same rezydencje tam dalej stoją, domy z basenami czy kortami i właśnie panie sprzątające. na szczęście koło siebie mam normalniejszych chociaż wiesz od północy jedna ciotka a od zachodu druga, to też ma wiele minusów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 20.07.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Przychodzę z rewizytą budowa Wasza równie pięknie rośnie, pozdrawiam i oby wszystko szło gładko i bez jakichkolwiek problemów. Pozdrawiam i zapraszam do mojego dziennika i komentarzy częsciej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 21.07.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 nieźle dali po robocie czyli co teraz już tylko trochę pobudować i stawianie więźby, dachówkę już zamówiłaś? nasza blachodachówka ma być za ok 2tyg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 22.07.2011 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 nieźle dali po robocie czyli co teraz już tylko trochę pobudować i stawianie więźby, dachówkę już zamówiłaś? nasza blachodachówka ma być za ok 2tyg Jutro jadę klepnąć wycenę dachówki. Ludki od więźby zrobią cały dach, czyli więźba + zakup i położenie dachówek+rynny. O tyle dobrze,że VAT będzie nie 23% a 8% . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Palik99 26.07.2011 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Hejka, "szczytujecie" już widzę czekam na kolejne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 27.07.2011 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Hejka, "szczytujecie" już widzę czekam na kolejne zdjęcia Proszę bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 01.08.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Witak Fulek!! Widzę postępy i tak po dobroci zazdroszczę powiedz czym malowaliście krokwie chodzi mi o preparat:) a co do dachówki myślisz że Roben jest nienajlepszy????? Kupiłam dokładnie taką jak Ty> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.08.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 my też czekamy na dachówkę no i okna tyle że nasze będą pewnie na początku września, w tej chwili okres oczekiwania to 5tyg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Palik99 03.08.2011 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Widzę, że lecimy łeb w łeb wkońcu wyrównaliśmy tempo pozwodzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 03.08.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Piękne krokwie, strugane na końcach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 05.08.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 no to trochę tych zmian miałaś ale z drugiej strony jak na projekt gotowca to chyba i tak niewiele (tak mi się wydaje)my u nas z projektem zmienialiśmy tylko miejsce umieszczenia drzwi w pokoju syna żeby nam się meble zmieściły te które mamy z tego mieszkania i jeszcze dostawiliśmy garderobę u siebie w sypialni bo stwierdziliśmy, że ta szafa co nam się podoba to nie na naszą kieszonkę (8tys nam zaśpiewali!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 05.08.2011 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Pumpaluna, a gdzie Twój dziennik?? Jak mam podziwiać Twój domek?? :'( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 05.08.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Heej, ale masz już fajnie:) czytałam, ze zdecydowałaś się jednak na tego Robena, a powiedz jakie masz płytki na kominy? ja dzisiaj wybrałam cieniowany burgund, ale nie wiem czy będą pasować a Ty podpatrzyłam też masz cieniowaną pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 05.08.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 a mąż jest stolarzem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 05.08.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 nie ma mojego dziennika i już nie będzie, tylko bywam u innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts