Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w glicyniach na polanie - komentarze

fulek

Recommended Posts

Witam Was Forumowe Koleżanki :-)

Odpowiadam na pytania i nie tylko .

Ładnie określiłaś Męża - mój wykonawca kuchni:) Gratuluję i Wykonawcy i pomysłu. To wersja ostateczna czy w fazie projektowania?

Za Wykonawcę dziękuję ;-). My tak 7 lat już a on jeszcze ciągle się zastanawia....hihihi

Wersja ustawień mebli i sprzetu ostateczna.

Fulek, gratuluję SSZ:) super że już są okna i nie tylko:) projekt kuchni tez mi się podoba i w ogóle super że już tyle zrobiliście my teraz czekamy na decyzję banku w sprawie kolejnej transzy żeby móc ruszyć dalej

Kimklb dzięki. Też się cieszę. Ja w środę zawiozłam wszystko do banku a wczoraj już miałam na koncie transzę. Bank podziałał expressowo!

bardzo fajnie ta wasza kuchnia wygląda, te szafki to będzie coś w stylu dębu bielonego czy ciemniejsze?

a powiedz, lodówkę też macie w zabudowie? bo tak się zastanawiam czy ją umieścili bezpośrednio przy piecyku czy przestrzeń jakaś została

Co do koloru to jeszcze nie wiem...wybór jest bardzo duży. Mój "Wykonawca" mówi coś o frontach z połyskiem...Zobaczymy co mi przyniesie w próbniku...

Lodówka jest w zabudowie. Obecnie mamy taka wolnostojącą,ale kiedyś kupimy do zabudowy. Tak jak w projekcie widać, będzie stała koło piecyka, a pomiędzy piecykiem a lodówką będę dwie grubości płyty. Mrówa mówi, że to wystarczy :-).

• Odpowiedzi 534
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a byś podpytała czy to prawda że fronty z połyskiem to nawet do 30% droższa opcja?

Nie musze pytać. Dzisiaj mi właśnie mówił: - "Ale wiesz,że z połyskiem sa cholernie drogie.....". Dlatego u na mają być tylko w wiszących, tych koło pochłaniacza. Reszta matowa. Jak coś wybiorę to napiszę.

Hej Fulek!

Wizualka kuchni SUPER!

Gratuluję postępów na budowie!!!

Ja mam ostatnio mało czasu i dużo problemów - wykańcza mnie wykończeniówka;)

a dokładnie glazurnicy...

Może wreszcie dojdę do siebie na tyle, żeby uzupełnić dziennik...

Cieszę się, że u Ciebie jest już wszystko ok. i wciąż do przodu.

Świetnie sobie radzisz z rozwiązywaniem problemów budowlanych:yes: - gratuluję!

• 3 weeks później...

Dzieki dziewczyny za słowa otuchy.

Robota fatalna, ale do zrobienia.

Pumpaluna: Urlop był bardzo bardzo, bardzo pracowity.

Lukarna: Skorpiony mają twardy pancerz ;-)...

KasioMar: Mnie zajęło to trochę więcej niż tydzień, więc i Ty byś sobie poradziła. My kobiety jesteśmy twarde, silne, a przede wszystkim uparte!! Jak coś postanowimy, to nie ma na nas mocnych.

Nie chcę się chwalić, ale został mi tylko do zrobienia tylko pokój komputerowy.

Wszędzie wbijałam gwożdzie, nawijałam sznurki i układałam wełnę sama. Najgorsze było chodzenie po krokwiach i deskach. Na sufity starałam się dawać całe pasy wełny,żeby nie było "prześwitów". Ciężkie to cholerstwo i gryzące. Z każdym dniem opracowywałam nowy patent...a to jak szybko zawijać sznurki,a to wymyśliłam sobie,że jak mam długości 2 m o szerokości 0,85 m, to mierzyłam 0,85 m na szerokości, cięłam z całej beli a na końcu otwierałam folię i rozwijałm.

W jeden dzień Mrówa chciała mi pomóc,ale jego pomoc skonczyła się niestety na drugi dzień w łóżku. Facet nie mógł się podnieść. Biedna moja Mrówa :-(.

Jutro wstawię zdjęcia mojej ciężkiej pracy.

W tym tygodniu będę próbowała przykręcać "grzybki" i profile.

Poza tym....dalej czekam na hydraulików :-(.

Edytowane przez fulek