kimklb 01.02.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Witam się u Ciebie w Nowym Roku i życzę wszystkiego naj... spełnienia marzeń i trochę wolnego czasupozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.03.2013 04:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 U Was jak zawsze ruch w interesie Zdrówka dla Was obojga:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.03.2013 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Fulek, salon pomalowany? Czy własnie "się maluje";)? Pochwal się postępami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 04.03.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Super!!!! widać u was ciągle do przodu :)a mebelki do salony wybrane czy już macie? przypomnij mi na jakim etapie byliście jak się przeprowadziliście? u nas pewnie będzie wykończony tylko parter no i ew. sypialnia na połpiętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 04.03.2013 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Hej MsDracula. Wprowadzaliśmy się (01-01-2012) na gołe posadzki, bez kuchni, bez gazu, bez WC, bez wanny......Było za to ciepło - piec i podłogówka działały Mebelki pewnie będzie Mrówa robić, ale jeszcze nie myślałam jakie konkretnie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 04.03.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Czyli wszystko jest do przejścia a o jakich mebelkach myślałaś? jaka kolorystyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 04.03.2013 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Raczej będzie to coś prostego i w brązach. Może coś takiego jeśli chodzi o kształt? http://img820.imageshack.us/img820/126/mebledosalonublackredwh.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img690.imageshack.us/img690/126/mebledosalonublackredwh.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 04.03.2013 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Kształ bardzo fajny i ponadczasowy tylko nie bierz takiego koloru! chyba, że lubisz codziennie kurcze przecierać brzmię teraz jak jakaś stara ciotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 04.03.2013 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 (edytowane) Nie...no nie taki kolor, za ciemny. Mrówa mi przynosi co jakiś czas jakiś wzornik i oglądam.Jeśli będą mebelki to raczej w ciepłych jasnych brązach. Znalazłam tutaj taki kolor,który by mnie interesował: http://promarkmeble.com.pl/pl/meble-tango-1.html Edytowane 4 Marca 2013 przez fulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.03.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Ale super te meble!! Zdradzisz co to za firma? Podziwiam za samodzielne malowanie. Prostą ścianę to bym moze i się podjęła ale takie rózne rzeczy jak wymyślasz... szacun:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 04.03.2013 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 (edytowane) Lukarna, ja znalazłam je na http://www.wnetrza.webzine.pl/meble-do-salonu-black-red-white/.Znalazłam info, że jest to kolekcja AUGUST. Edytowane 4 Marca 2013 przez fulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LucynaPawel 08.03.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Dzięki za zyczenia z okazji Dnia Kobiet . Dla Ciebie równiez duzo duzo zdrowia i wytrwałości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 08.03.2013 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Dzięki, dzięki . PS. A gdzie Wasz dziennik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LucynaPawel 09.03.2013 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Dzięki, dzięki . PS. A gdzie Wasz dziennik?? Naszego nie ma Brak czasu i male dzieci Ale Twój mnie zachwycił i będę podglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.03.2013 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Zima rozleniwia a Wy cały czas działacie:) Spryciula z Ciebie, 3 kolory pomieszała i ma Magnata:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 21.03.2013 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Gratulacje dla córy!!!!! i jak salon uda się ogarnąć na święta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.03.2013 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Fulek jak ja bym chciała taaaaaaaaaaaaki kominek... to marzenie moje... A w konkursie recytatorskim i moja pierwszoklasistka wykasowała wszystkich:D Tylko że we wtorek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 21.03.2013 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Gratulacje dla córy!!!!! Dzięki, dzięki i jak salon uda się ogarnąć na święta? Stanę na rzęsach,żeby się udało. Też mi bardzo zależy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 21.03.2013 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Fulek jak ja bym chciała taaaaaaaaaaaaki kominek... to marzenie moje... Marzenia się spełniają Szczególnie jak się bardzo , bardzo chce A w konkursie recytatorskim i moja pierwszoklasistka wykasowała wszystkich:D Tylko że we wtorek:) Moja jest w ostatniej klasie gimnazjum Gratulacje dla Twojej córeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 31.03.2013 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Doznajcie w te święta wyjątkowego szczęścia poczujcie miłość Boga i opiekę aniołów zrozumcie sens życia i potęgę rodziny otwórzcie serca i wpuście ptaki nadziei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts