fulek 04.11.2011 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Żeby nikomu się nie wydawało,że ja to tylko budowa - praca - dom, to pokażę co zrobiłam na Wś. Robię to co roku . http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=83048&d=1320388975 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 04.11.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Masz zacięcie, tyle roboty a ty jeszcze znalazłaś czas na zrobienie wiązanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.11.2011 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Wiem, ze masz zacięcie do pracy, ale nie spodziewałam się, ze znajdujesz jeszcze czas na robótki ręczne:) Bombka urocza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.11.2011 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 pięknie sobie z tymi skosami radzicie, ja się obawiałam okna dachowego i wyłazu ale myślę, że skoro wy dajecie radę z takimi wygibasami to i my poradzimy. A ta bombka to przypadkiem nie czosnek czy mnie wzrok zawodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 08.11.2011 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 pięknie sobie z tymi skosami radzicie, ja się obawiałam okna dachowego i wyłazu ale myślę, że skoro wy dajecie radę z takimi wygibasami to i my poradzimy. Pewnie,że sobie poradzicie!!Co macie sobie nie poradzić. A ta bombka to przypadkiem nie czosnek czy mnie wzrok zawodzi? Czosnek, czosnek...z czerwoną kokardką - na czarownice i złe uroki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.11.2011 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 i wampiry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 08.11.2011 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Szczególnie te energetyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 09.11.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 brawo drogie pracowite mrówki!jesteście moją inspiracją odnośnie samodzielnego ocieplania dachu! Super, że już jesteście po wylewkach. Teraz do kiedy musicie odczekać żeby dalej wykańczać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 10.11.2011 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Pumpaluna...teraz to już dużo zależy od pogody i od tego kiedy zaczniemy grzać. Piec zamówiłam - przyjdzie 21 listopada. Grzejniki też zamówione. Czekamy.Mamy trochę do zrobienia wkoło domu i tym się od jutra zajmiemy. Najpier taras i schody trzeba zrobić. Mamy w planie od przyszłego tygodnia ocieplanie na zewnątrz (też sami). Jest co robić. Musimy rozgraniczyć rzeczy ważne od waźniejszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.11.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Całkiem inne wrażenie gdy sa juz wylewki. Wreszcie mogłam swobodnie wyjrzeć przez okno;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 12.11.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Fulek a jakie schody i taras robicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 13.11.2011 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Fulek a jakie schody i taras robicie? Taras murowany będzie bloczkami fundamentowymi, a potem (czytaj wiosną) pójdzie 40 cm klinkieru. Natomiast zamiast wylewanej posadzki będzie polbruk lub kostka granitowa. Schody zewnętrzne - na razie będą "surowe", też z bloczków...a potem, a potem zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 13.11.2011 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Całkiem inne wrażenie gdy sa juz wylewki. Wreszcie mogłam swobodnie wyjrzeć przez okno;) A za oknem...bajzel nie z tej ziemi. Za płytkie oczko wodne, tony nierozwiezionej ziemi....Masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 27.11.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 spóźnione wszystkiego dobrego z okazji urodzin widzę, że roboty idą pełną parą, oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 27.11.2011 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 spóźnione wszystkiego dobrego z okazji urodzin widzę, że roboty idą pełną parą, oby tak dalej Dziękuję Pumpaluna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.11.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 dobrze, że trafili się pomocnicy. Oby szło wszystko sprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.12.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Fulek już nie będe pisała że Was podziwiam bo nie będę gadać jak papuga:) Natomiast Twoje "drobne" zakupy mnie ubawiły:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.12.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Kawał dobrej roboty za Wami, to się nazywa wziąc sprawy w swoje ręce. Zakupy może drobne, ale jakie ciężkie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 01.12.2011 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Dziękuję dziewczyny za słowa uznania. A co do zakupów...to uważam je za drobne, bo te grubsze to się dopiero zaczną. Płytki, panele, żyrandole, zabudowa kuchni....to będzie jazda bez trzymanki. Czekam z niecierpliwością, aż u nas otworzą Leroy Marlin, żeby zostawić im trochę pieniąchów. Mam nadzieję, że maja taniej niż Castorama i Bricomarche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.12.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Jestem pełna podziwu dla Waszych "wełnianych" poczynań. Tylko zdrowia Wam mogę życzyć, bo zacięcie do pracy już macie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts