pumpaluna 11.12.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Wyciełam też gumówką dziurę na wyczystkę w kominie ceramicznym. Bałam się jak cholera,że pęknie,ale się udało. A co to jest gumówka? Jakoś niczym mi się nie kojarzy :/ Wszystkiego dobrego dla syna, niech Wam dużo radości a jak najmniej smutków przysparza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 11.12.2011 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 A co to jest gumówka? Jakoś niczym mi się nie kojarzy :/ Wszystkiego dobrego dla syna, niech Wam dużo radości a jak najmniej smutków przysparza Gumówka to nic innego jak szlifierka kątowa. Gumówka to jej potoczna nazwa. To urządzenie ma wymienne tarcze. Ja ciełam diamentową, ale są jeszcze do cięcia metalu, betonu.... W imieniu syna dziękuję za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.12.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Z jednej strony wszystko super się układa, to samochody szwankują... Prace bardzo zaawansowane, ładny zlew i śliczna bateria:) Grzejniki kupowaliście sami czy Wasz instalator? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 11.12.2011 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Ardea. Wszystkie zakupy robię sama osobiście. Grzejniki miały być na początku firmy KERMI, ale mają mniejszą "kaloryczność" niż purmo.Jeśli chodzi o hydraulikę, to dostałam listę zakupów i pojechałam do hurtowni. Jak coś nie pasuje to jadę , wymieniam, oddaję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.12.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 o kurcze przykro mi z powodu kradzieży, tyle kasy w plecy no i jeszcze te zniszczone okno mam nadzieję że zasobnika na wodę nie będzie trzeba wymieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.12.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 My różnie, sprawdzamy sami i porównujemy z rabatem wykonawcy, najczęsciej wychodzi tak, że oni dostają dużo lepsze ceny. U nas też będzie purmo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 11.12.2011 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Ja mam właśnie ceny dla "instalatorów" . Moi instalatorzy przynieśli mi wycenę z innej hurtowni, ale powiedzieli,że jak chcę to mogę gdzie indziej robić zakupy, ale sama. Ardea...powiem tylko tyle, że różnica między ich wyceną a moją była taka, że zaoszczędziłam około 7 tys., które teraz i tak muszę wydać. Wiadomo dlaczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.12.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 U mnie wszystko kupuje wykonawca, bo to i ceny dużo lepsze i my nie mamy na to czasu. Ja z pracy w ciągu dnia nie wyjdę a mąż pracuje ponad 100km od domu i wraca jak już wszystko pozamykane jest. Takie rozwiązanie jest dla nas idealne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.12.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Własnie doczytałam i strasznie mi przykro, ale też wkurza mnie to okropnie brrr!!! Ludzie wkładają w budowę całe serce, masę kasy i ciężkiej pracy, a taki, ach szkoda słów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 11.12.2011 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 o kurcze przykro mi z powodu kradzieży, tyle kasy w plecy no i jeszcze te zniszczone okno mam nadzieję że zasobnika na wodę nie będzie trzeba wymieniać Hydraulicy w sobotę już nic nie robili, bo dochodzeniówka trochę czasu spędziła. Jutro mają przyjechać i zobaczyć czy da się go uratować. Oby. Najgorsze jest to, że złomiarze za wiele nie zarobią na tym. Wszędzie mamy rury plastkiwe, a te głupki cięli peszele i sprawdzali,czy to nie miedź! Najdroższe są te kształtki, zawory, pompy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 11.12.2011 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 U mnie wszystko kupuje wykonawca, bo to i ceny dużo lepsze i my nie mamy na to czasu. Ja z pracy w ciągu dnia nie wyjdę a mąż pracuje ponad 100km od domu i wraca jak już wszystko pozamykane jest. Takie rozwiązanie jest dla nas idealne Ja mam układ taki w hurtowni, że wysyłam zamówienie drogą mailową i po pracy, przed samą 16 odbieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.12.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Do odbioru samemu to jeszcze zmotoryzowanym trzeba być a ja wszędzie piechotą latam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.12.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Właśnie doczytałam co się Wam przydarzyło. Zagotowało się we mnie jakby to mi coś ukradli i poniszczyli Brak słów. Tyle pracy, serca i pieniędzy a takie typki w kilka minut potrafią tyle strat zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 12.12.2011 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Właśnie doczytałam co się Wam przydarzyło. Zagotowało się we mnie jakby to mi coś ukradli i poniszczyli Brak słów. Tyle pracy, serca i pieniędzy a takie typki w kilka minut potrafią tyle strat zrobić Facet od alarmów spóżnił się o tydzień . Nie miał wolnych terminów. Cóż zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.12.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Facet od alarmów spóżnił się o tydzień . Nie miał wolnych terminów. Cóż zrobić... O kurcze, to faktycznie pech. Musieli być nieźle zorientowani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 12.12.2011 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 O kurcze, to faktycznie pech. Musieli być nieźle zorientowani. W sobotę miałbyć rozruch pieca...gdyby w rurach była woda, to może.....kurcze sama nie wiem, co o tym sądzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.12.2011 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://www.kartki.pl/kartki/wp-content/uploads/2011/12/swiatecznie_radosnie_0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.12.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://img197.imageshack.us/img197/2487/641ph.jpg Uploaded with ImageShack.us Ze świątecznymi pozdrowieniami... ps. oby złe zdarzenia omijały was juz szerokim łukiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.12.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 http://imageshack/http://img809.imageshack.us/img809/8951/zimoweschronisko.jpg Wesołych Świąt:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 25.12.2011 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2011 Dziękuję Wam serdecznie za życzenia świąteczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts