Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w glicyniach na polanie - komentarze

fulek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 534
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A co to jest gumówka? Jakoś niczym mi się nie kojarzy :/

Wszystkiego dobrego dla syna, niech Wam dużo radości a jak najmniej smutków przysparza :)

Gumówka to nic innego jak szlifierka kątowa. Gumówka to jej potoczna nazwa. To urządzenie ma wymienne tarcze. Ja ciełam diamentową, ale są jeszcze do cięcia metalu, betonu....

W imieniu syna dziękuję za życzenia

Ja mam właśnie ceny dla "instalatorów" :-).

Moi instalatorzy przynieśli mi wycenę z innej hurtowni, ale powiedzieli,że jak chcę to mogę gdzie indziej robić zakupy, ale sama. Ardea...powiem tylko tyle, że różnica między ich wyceną a moją była taka, że zaoszczędziłam około 7 tys., które teraz i tak muszę wydać. Wiadomo dlaczego.

o kurcze przykro mi z powodu kradzieży, tyle kasy w plecy no i jeszcze te zniszczone okno :(

mam nadzieję że zasobnika na wodę nie będzie trzeba wymieniać

Hydraulicy w sobotę już nic nie robili, bo dochodzeniówka trochę czasu spędziła.

Jutro mają przyjechać i zobaczyć czy da się go uratować. Oby.

Najgorsze jest to, że złomiarze za wiele nie zarobią na tym. Wszędzie mamy rury plastkiwe, a te głupki cięli peszele i sprawdzali,czy to nie miedź! Najdroższe są te kształtki, zawory, pompy....

U mnie wszystko kupuje wykonawca, bo to i ceny dużo lepsze i my nie mamy na to czasu. Ja z pracy w ciągu dnia nie wyjdę a mąż pracuje ponad 100km od domu i wraca jak już wszystko pozamykane jest. Takie rozwiązanie jest dla nas idealne

Ja mam układ taki w hurtowni, że wysyłam zamówienie drogą mailową i po pracy, przed samą 16 odbieram.

Właśnie doczytałam co się Wam przydarzyło. Zagotowało się we mnie jakby to mi coś ukradli i poniszczyli :mad: Brak słów. Tyle pracy, serca i pieniędzy a takie typki w kilka minut potrafią tyle strat zrobić:mad:

Facet od alarmów spóżnił się o tydzień :-(. Nie miał wolnych terminów. Cóż zrobić...

• 2 weeks później...