fulek 23.02.2012 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 No to moi goście starej daty i buty zawsze zdejmują. Dla mnie płytki w salonie są dobrym rozwiązaniem jak podłogówka grzeje, ale latem jest dla mnie po prostu za zimno. Ja non stop biegam na bosaka, tak samo moje dzieciaki więc latem byśmy gołą stopą po "betonie" latali Pumpaluna, ja też z tych co buciory ściągają jak wchodzą do domu, ale mam takich znajomych, których nie da się wytresować i nic z tym nie zrobię, nawet gdyby nie wiem, co. Mam też takiego znajomego, który lepiej żeby jednak nie ściągał butów, ponieważ ma jakieś problemy ze świeżością swoich stóp.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilaer 28.02.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Witaj, jak już się zalogowałam to postanowiłam wpaść do ciebie i powiedzieć, że zaglądam i podziwiam. Skąd ty bierzesz tyle siły kobieto? Bardzo mi się podoba to co zrobiliście, super:). U mnie castingi na wykonawców, okna gotowe czekają, tydzień, dwa i ruszamy. Pozdrawiam i życzę słoneczka żeby wam droga wyschła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 19.03.2012 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Witaj, jak już się zalogowałam to postanowiłam wpaść do ciebie i powiedzieć, że zaglądam i podziwiam. Skąd ty bierzesz tyle siły kobieto? Bardzo mi się podoba to co zrobiliście, super:). U mnie castingi na wykonawców, okna gotowe czekają, tydzień, dwa i ruszamy. Pozdrawiam i życzę słoneczka żeby wam droga wyschła. Lilaer. Dzięki,że tu zaglądasz. Ja ostatnio mam mało czasu,żeby spokojnie poczytać dzienniki na muratorze. Tobie także dużo słoneczka i "zaliczania" kolenych etapów budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.03.2012 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Ja Cię podziwiam i Ci zazdroszczę jednocześnie:yes: Zazdroszczę, bo już mieszkacie i tego, że na wsi. Podziwiam za kawał roboty jaki odwalasz. Tytan z Ciebie:) Po roku chyba przyznasz, że warto:) Na fotce masz sarenkę, nie jelonka;) I zapomniałam napisać - śliczne płytki do wiatrołapu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 19.03.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 A jak Ty na ten dach weszłaś? Miałaś chociaż jakieś zabezpieczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.03.2012 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Ja nie widzę ani sarenki ani jelonka;) Cześć Fulek:)Fajne płytki do wiatrołapu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 20.03.2012 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 (edytowane) Na fotce masz sarenkę, nie jelonka;). Mrówa miała lornetę i mówiła,że to młody jelonek, ale ja tam kłócić się nie będę I zapomniałam napisać - śliczne płytki do wiatrołapu. Dzięki A jak Ty na ten dach weszłaś? Miałaś chociaż jakieś zabezpieczenie? Wlazłam przez okno. Najpierw z garderoby i czyściłam dachówki po lewej, a potem z prawej przez okno w pokoju córki. Trochę zwisałam nad oknem a potem weszłam i chodziłam po gąsiorach. Ja nie widzę ani sarenki ani jelonka;) Nie przejmuj się, ja jak nie ubiorę na nos okularów to tez nic nie widzę Fajne płytki do wiatrołapu:) Dzięki Edytowane 20 Marca 2012 przez fulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.03.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Niesamowita jesteś. Dla Ciebie nie ma chyba rzeczy niemożliwych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 21.03.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Nawet kamienie będziecie sami robić Szacuneczek, a ten jeden sufit tak mi się podoba, że chyba bym go tak zostawiła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 21.03.2012 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Nawet kamienie będziecie sami robić Szacuneczek, Spróbujemy. Forma nie była jakoś droga tylko 9 zł, więc co mamy do stracenia - worek gipsu, woda i trochę czasu a ten jeden sufit tak mi się podoba, że chyba bym go tak zostawiła;) O którym suficie mówisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 21.03.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Ten w pokoju kominkowym, fajnie błyszczy i jest taki surowy, ale nie do każdego klimatu pasuje;) W lofcie to bym zostawiła, ale w domku to żartowałam;) Te kamienie gdzie położycie, bo sądzę, ze Wam wyjdą ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 21.03.2012 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 No no... Strop typu filigran ma to do siebie,że jest śliski i teoretycznie wymaga tylko zagruntowania i pomalowania, a w praktyce....zawsze znajdą się jakieś dziurki "z powietrzem", które trzeba zakleić. Dlatego kładę cienką warstwę gładzi. Kamienie mają być właśnie w pokoju kominkowym na ścianie pod ta okropną czarną rurą od komina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 21.03.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Jeszcze nie słyszałam o samodzielnym robieniu kamieni. Możesz coś o tym więcej napisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 23.03.2012 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Jeszcze nie słyszałam o samodzielnym robieniu kamieni. Możesz coś o tym więcej napisać? Ja znalazłam gdzieś taki wątek na forum, ale teraz jak na złość go nie widzę. Kupiłam formy i mam przepis na "masę" do formy i tyle. Zobaczymi co mi z tego wyjdzie. Jutro będę próbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.03.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Fule, pochwal się odlewami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 23.03.2012 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Fulek, pochwal się odlewami:) Agalind odlewy będę robić dopiero jutro . Ale zamieszczę foty na 100% bez względu czy odlewy wyjdą czy nie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.03.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Podziwiam Cię. Nawet nie próbuję się porywać na takie rzeczy. Myślałam o cegle z elkaminodom. Choć to też odlewy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 05.04.2012 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Witam! i od razu piszę ,że jestem pod ogromny wrażeniem! sama kładziesz kfale w łazience? szacun naprawdę robiłaś to już kiedyś? może ja też kiedyś popróbuję....na piwnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 05.04.2012 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Witam! i od razu piszę ,że jestem pod ogromny wrażeniem! sama kładziesz kfale w łazience? szacun naprawdę robiłaś to już kiedyś? może ja też kiedyś popróbuję....na piwnicy Witaj w moich skromnych progach MSDRACULA. Dzięki za słowa uznania. Wszystko co robię w naszym domku, robię pierwszy raz w życiu. Wszystko jest dla mnie nowe, ale jak widać nie niemozliwe. Popróbuj, popróbuj...fajna zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.04.2012 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Wesołego Alleluja! http://www.slonecznydwor.pl/imgk1_/informacje/wielkanoc2012.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts