Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w glicyniach na polanie - komentarze

fulek

Recommended Posts

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 534
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja myślę że Fulek bierze gdzieś cichaczem lekcje "robótek ręcznych" i tak nas zadziwia potem:)

E...nabijacie się ze mnie....??

Nigdy nie brałam lekcji robótek recznych...choć czasem żałuję....mogłabym sama sobie dom zbudować ;-). Żartowałam.

Miałam być chłopcem, ale nie wyszło.

A tak na marginesie....pokażcie mi "wykształciucha", który pracuje na budowie. Jeśli nawet to jest ich bardzo mało.

Cały czas powtarzam mojej Mrówie, ze na budowie pracują najczęściej prości ludzie, (którzy nie zawsze mają wykształcenie budowlane), a ci co mają trochę oleju w głowie, to zaczynają kierować tymi z mniejszą ilością oleju. A skoro my też mamy trochę tego oleju, to możemy sami kierować sobą i zrobić wiele rzeczy niejednokrotnie lepiej, bo wolniej i dokładniej :-).

No to sie nagadalam ;-)....

Witanko:D

Pięknie, Pięknie i jeszcze raz PIĘKNIE!

Jestem pełna podziwu dla Twojej pracowitości i samozaparcia!

Zgadzam się z Tobą w 100%, że robicie to wszystko niejednokrotnie lepiej i dokładniej!!!

U nas płytki kładł glazurnik - z polecenia, wychwalany itd.

Ale ja go nie polecę nikomu:(

Nie to żeby wszystko było źle, ale...

...ale, żeby polecać, wszystko powinno być dobrze, a niestety nie jest.

Pozdrawiam wakacyjnie, Pracusiu;)

Kasia

Kasiu...Ty mi tutaj nie słodź, bo szału nie ma...ja widzę,gdzie dałam ciała (bo dałam).....Więc z tym materiałem szkoleniowym, to tak ostrożnie. Szkoda,że nie pomyślałam wcześniej o kursie układania glazury, bo przecież są takowe, a teraz, to nie mam za bardzo już czasu.

Ps. 15- latka musi zacząć się uczyć pichcić, bo planuje mi uciec na studia do "Wielkiego Miasta" i kto wtedy będzie jej gotował??

Urolop miałam 16 i 17 sierpnia. Teraz to już tylko po pracy mi zostaje....

Mam jeszcze trochę(chyba 10-12 dni) urlopu, ale trzymam na inne "okazje".

Odetchnę, jak się bank się odczepi, że wzięłam kasę i "nic" nie robię. Mam czas na wykończenie całego domu do 30-09-2012. Nie wiem jak to zrobię, ale muszę skończyć do tego 30. Poza tym mam umowę z gazownią,że do 30-09-2012 przyłączę gaz do domu, a to też kosztuje nie mało - około 3 tys.

Teraz mnie czekają płytki w salonie.... całe 60 m2 :cry:.

Edytowane przez fulek