Palik99 08.04.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Hej Fulek,chyba lada moment ruszacie z bloczkami:)my juz mamy pozwolenie i w maju startujemy:)trzeba was podgonic:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 24.04.2011 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 (edytowane) WESOŁYCH ŚWIĄT !!! http://images46.fotosik.pl/771/b2b75365a6d4b3f4.jpg Edytowane 24 Kwietnia 2011 przez KasioMar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 08.05.2011 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Teraz już z górki. Na zdjęciach widać ,że robota fachowa i dokładna. Byle tak dalej. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 08.05.2011 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Nie dziękuję, żeby nie zapeszać. Cały czas się śmieję,że jak coś będzie nie tak to majtrowi coś urwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Palik99 14.05.2011 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 hej, zaczęliście chyba najfajniejszy moment budowy:) kilka dni i ściany parteru stoją najszybszy i najbardziej efektowny etap... My ruszamy w środę i tak jak obiecałem - gonimy:) powodzonka i dużo słońca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Palik99 01.06.2011 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Zdjęciów nowych ni ma:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 01.06.2011 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Zdjęciów nowych ni ma:( Zdjęciów ni ma (na forum, bo w kompie są) bo gdzie nie popatrzysz tam na budowie du... Mam cholernego doła i nie idzie go zasypać bo ziemia droga . O tym w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Palik99 22.06.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Jak dobrze pójdzie to też zalewamy strop w piątek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 26.06.2011 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 gratuluję pomysłu z tym przepuszczeniem wodyczemu tynkowaliście bloczek fundamentowy? nie widziałam ani nie wiedziałam, że tak się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 26.06.2011 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 ............................czemu tynkowaliście bloczek fundamentowy? nie widziałam ani nie wiedziałam, że tak się robi Nasz budowlaniec mówił,że jest lepsza izolacja i lepiej się maluje potem czarnymi mazidłami, a jak widać teren podmokły więc zapewne nie zaszkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 27.06.2011 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Gratulacje!!!Pięknie, czyściutko, równiutko!Chociaż ganiać bociana do niefajnej sąsiadki... no nie wiem.To w sumie pożyteczne zwierze:).Ale jak mógłby jej pomóc, to może warto go poświęcić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 27.06.2011 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 A salon cuuudny!Wygląda bardzo przestronnie!!!Gratuluję stropu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 27.06.2011 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 A salon cuuudny! Wygląda bardzo przestronnie!!! Gratuluję stropu:yes: Dziękuję...o to mi chodziło. Ale Wasz też wygląda super!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.07.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 jak sytuacja na budowie? ruszyło dalej w górę bo coś nie ma dokumentacji foto najnowszej a co do studiów - po co Ci one, przebiłaś już Adama Słodowego no i dzięki biurokracji masz specjalizację jak walczyć z urzędasami żeby wygrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 08.07.2011 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 (edytowane) jak sytuacja na budowie? ruszyło dalej w górę bo coś nie ma dokumentacji foto najnowszej Mówisz i masz. ...a co do studiów - po co Ci one, przebiłaś już Adama Słodowego no i dzięki biurokracji masz specjalizację jak walczyć z urzędasami żeby wygrać Myślę jednak,że on miał dużą wiedzę techniczną, której ja nie posiadam. Jedyne co ja posiadam...to blond włosy i.............."cięty, niewyparzony język" . Nie ma rzeczy nie do załatwnienia...no chyba,że z moją sąsiadką, Ta mnie "bije na wszystko". Edytowane 8 Lipca 2011 przez fulek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 15.07.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 eee sądziłam, że jesteś ruad albo czarnula, te najbardziej pyskate bywają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 15.07.2011 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 eee sądziłam, że jesteś ruad albo czarnula, te najbardziej pyskate bywają Rudy to ulubiony kolor mojej 14-letniej córki. Oj...ta to będzie też pyskata (już jest, nie da sobie w kaszę nadmuchać). Ja na głowie mam blond, a moje naturalne włosy są raczej ciemne, ale nie czarne. Czasami udaję celowo blondynkę, pomaga szczególnie kiedy chcę się u jakiegoś faceta upewnić, że dobrze myślę (choć na budowie wcale, a wcale się nie znam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 15.07.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 ja jestem ruda ale farbowana, w sumie ze względu na charakter nadrobiłam w końcu Twój dziennik budowy, na sąsiadkę nie mam słów - może by jakąś padlinę jej podrzucić do piwnicy, co? fajnie już efekty widać, ach schody, tak bardzo czekam na moje schody będą podwójne "trójkąty" i na dole i na górze bo u nas klatka musi zajmować minimum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 17.07.2011 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 ............. na sąsiadkę nie mam słów - może by jakąś padlinę jej podrzucić do piwnicy, co? ... Ona piwnicy nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 17.07.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 to może gdzieś w ogrodzie zakopać hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts