Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w glicyniach na polanie - komentarze

fulek

Recommended Posts

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 534
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
jak sytuacja na budowie? ruszyło dalej w górę bo coś nie ma dokumentacji foto najnowszej

Mówisz i masz. ;-)

...a co do studiów - po co Ci one, przebiłaś już Adama Słodowego no i dzięki biurokracji masz specjalizację jak walczyć z urzędasami żeby wygrać ;)

Myślę jednak,że on miał dużą wiedzę techniczną, której ja nie posiadam. Jedyne co ja posiadam...to blond włosy i.............."cięty, niewyparzony język" :p. Nie ma rzeczy nie do załatwnienia...no chyba,że z moją sąsiadką, Ta mnie "bije na wszystko".

Edytowane przez fulek
.

eee sądziłam, że jesteś ruad albo czarnula, te najbardziej pyskate bywają ;)

Rudy to ulubiony kolor mojej 14-letniej córki. Oj...ta to będzie też pyskata (już jest, nie da sobie w kaszę nadmuchać). Ja na głowie mam blond, a moje naturalne włosy są raczej ciemne, ale nie czarne. Czasami udaję celowo blondynkę, pomaga szczególnie kiedy chcę się u jakiegoś faceta upewnić, że dobrze myślę (choć na budowie wcale, a wcale się nie znam). ;-)

ja jestem ruda ale farbowana, w sumie ze względu na charakter :oops:

nadrobiłam w końcu Twój dziennik budowy, na sąsiadkę nie mam słów - może by jakąś padlinę jej podrzucić do piwnicy, co? ;)

fajnie już efekty widać, ach schody, tak bardzo czekam na moje schody ;) będą podwójne "trójkąty" i na dole i na górze bo u nas klatka musi zajmować minimum ;)