fulek 12.10.2012 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 (edytowane) Ja bym tego nie nazwała inaczej tylko dobrze, bo w każdym domu układ jest taki jaki najlepiej się sprawdza. Edytowane 5 Listopada 2012 przez fulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.10.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Aga..nie mogę w końcu robić wszystkiego, bo w pewnym momencie uświadomiłabym sobie że Mrówa mi jest zbędna, albo tylko do... No!!! Na szczęście dogadujemy się i "chodzimy" na kompromisy. Dobrze, ze chociaż do tego Mrówa jest potrzebny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 12.10.2012 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Dobrze, ze chociaż do tego Mrówa jest potrzebny;) Nie zamieniłabym :no:mojej Mrówy, na żadną inną Mrówę. I tego się trzymajmy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.10.2012 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Fulek, znów mam Cię do porządku przywoływać? Przecież wiem, że przez tydzień zrobiliście co nieco:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariolka krejzolka 22.10.2012 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Ja ostatnio gotowałam grochówkę...ale Mrówa jednak częściej spędza tam czas. Nie powiem, że nie umiem gotować, ale u nas role są trochę inaczej podzielone - przynajmniej na razie. Dziewczyny! Bardzo Wam dziękuję za słowa uznania. Mariolka....A Ciebie to może w listopadzie odwiedzę (jeśli pozwolisz).....Chcę uderzyć na Poznań i dojechac do IKEI. Może zobaczyłabym wówczas Waszą Glicynię Bardzo proszę zaproszenie jest stałe. Odezwij się tylko wcześniej na priv to podam numer telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 22.10.2012 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 kuchnia jest to już bardziej swojsko się zrobiło,co?A powiedz, dlaczego zdecydowaliście się na różne typy paneli w sypialniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 22.10.2012 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 ....A powiedz, dlaczego zdecydowaliście się na różne typy paneli w sypialniach? Ponieważ dzieci chciały różne kolory paneli - same wybierały, natomiast do garedroby chciałam jasne, a do sypialni już nie koniecznie i tak wyszło. Być może,że na korytarzu i w ostatnim pokoju (gabinecie) będą takie same. A to jakiś przymus, reguła,że wszędzie muszą być takie same?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 22.10.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 no żaden przymus czy reguła ale jeszcze nie słyszałam żeby ktoś na jednym poziomie brał różne, raczej takie same żeby łatwiej listwy dylatacyjne było dobrać, przy drzwiach rozumiem że będziecie tak pasować żeby łączenie wychodziło idealnie pod skrzydłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 23.10.2012 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 O jakich listwach mówisz?? Tych łączeniowych na progach? Na razie się nad ym nie zastanawiałam, ponieważ panele sobie leżą i czekają na swoją kolej, ale w tym przypadku damy listwy uniwersalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 23.10.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Ja tam nie widzę problemu, że panele są inne. Na poddaszu też tak będę robić, bo w sypialni mam mieć takie same jak u dziecka w pokoju? Kuchnię robiłaś u stolarza, czy ikea itp.? taki barek właśnie chcę u siebie, żeby zamknac kuchnię, z tym podwyższeniem. I cholercia w plannerze ikei nie mogę nic takiego wstawić, pewnie projekt będę musiała robić na kartce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 23.10.2012 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 MSDRACULA. Meble robiła moja Mrówa. Barek sama wymyśliłam właśnie po to,żeby nikt z salonu mi do garów nie zaglądał. Mrówa się krzywiła i marudziła,ale ja tupałam nogami i kładłam się na ziemię , więc nie miał wyjścia i zrobił tak jak chciałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 23.10.2012 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Wow, jak to sam? z takich samych powodów chcę barek no i baaardzo mi się taka rozwiązania podobają, a mąż stwierdził, że do kuchni mi się wtrącał nie będzie Gdzie brał elementy do kuchni? Jaki koszt? ( bo metraż podobny do mojego) jak nie chcesz tutaj to na priva jak można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 23.10.2012 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Wpadłam z rewizytą, a tu jeszcze wieksza waryjatka ode mnie. Normalnie wariatkowo jakies Szacunek, jak Ty te plytki sama kladziesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 23.10.2012 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Wpadłam z rewizytą, a tu jeszcze wieksza waryjatka ode mnie. Normalnie wariatkowo jakies Szacunek, jak Ty te plytki sama kladziesz:) Oj bez przesady,że większa od Ciebie. Ja ma niestety tylko 164 . Wiesz co...ja tam lubię takich wariatów, którzy budują, wykańczają, urzadzają, swoje domy sami....choć czasem sie zastanaowiam, czy Wariat, to dobre określenie... Przecież w domu wariatów, to chociaż personel jest (powinein być) normalny A płytki kładę ,,,no cóż...normalnie...na klej - inaczej sie nie da. Długo schodzi, ale idzie do przodu. Pozdrowionka Waryjtko od drugiej Waryjatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 23.10.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Cześć Przyszłam pooglądać nowe fotki, i co się dowiaduję? Trafiłam do wariatkowa Ale to nic jak tylko mnie mnie wywalisz to będę Cię (Was) odwiedzać Co mnie urzekło? Barek w kuchni, taki sam wymyśliłam, tyle, że ze ścianką, ale myślę, że Wasz pomysł jest lepszy. Czemu chcę taki barek? Dokładnie dlatego co i Ty i msdracula A Twoja Mrówa to zawodowy stolarz czy amator? Wielki szacun dla Ciebie za płytki Szczerze podziwiam takich ludzi jak Wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.10.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Dotarłam wreszcie;) Znów nie mogę wyjść z podziwu ile zrobiliście:jawdrop: Trzymam kciuki za ciag dalszy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 01.11.2012 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Hejka Fuluś! Wszystko piękne!!! Gratuluję kuchni. Jeśli chodzi o panele i listwy progowe: O jakich listwach mówisz?? Tych łączeniowych na progach? Na razie się nad ym nie zastanawiałam, ponieważ panele sobie leżą i czekają na swoją kolej, ale w tym przypadku damy listwy uniwersalne. to: U nas na poddaszu są wykładziny dywanowe w 4 pokojach, płytki w łazience i jasne panele w naszej sypialni a w korytarzu - nieco ciemniejsze panele. W zw.z tym listwy progowe dałam w kolorze tych paneli w korytarzu i wyszło ładnie. Od strony korytarza jest wszędzie jednakowo, a od strony pokoi listew nie widać, bo chowają się pod drzwiami:D Dalszej wytrwałości życzę, ale też czasu na odpoczynek;) Pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 02.11.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 No to żeby było w konwencji .Fulek ! Jesteś " Wariatką" nad wariatkami !!!Podziwiam ! Gratuluje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 06.11.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Podziwiam bardzo wasz zapał!!! Tym bardziej, że już mieszkając pewnie się za bardzo nie chce tylko kochana powiedz mi skąd ty bierzesz na to wszystko czas? Jeszcze troszkę i kafle będą skończone co następne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 06.11.2012 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Podziwiam bardzo wasz zapał!!! Tym bardziej, że już mieszkając pewnie się za bardzo nie chce tylko kochana powiedz mi skąd ty bierzesz na to wszystko czas? W tygodniu to ciężko coś zrobić, bo szybko ciemno się robi i ....a to jakiś obiad, a to zakupy, a to lekarz, a to jakieś zebranie w szkole...Zostają nam soboty i niedziele... Jeszcze troszkę i kafle będą skończone co następne? Następne będzie malowanie salonu. Mam nadzieję,że skończymy salon do swoich urodzin, a już na pewno do świąt..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts