Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w glicyniach na polanie - komentarze

fulek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 534
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja ostatnio gotowałam grochówkę...ale Mrówa jednak częściej spędza tam czas. Nie powiem, że nie umiem gotować, ale u nas role są trochę inaczej podzielone - przynajmniej na razie.

Dziewczyny! Bardzo Wam dziękuję za słowa uznania.

Mariolka....A Ciebie to może w listopadzie odwiedzę (jeśli pozwolisz).....Chcę uderzyć na Poznań i dojechac do IKEI. Może zobaczyłabym wówczas Waszą Glicynię ;-)

Bardzo proszę :) zaproszenie jest stałe. Odezwij się tylko wcześniej na priv to podam numer telefonu.:yes:

....A powiedz, dlaczego zdecydowaliście się na różne typy paneli w sypialniach?

Ponieważ dzieci chciały różne kolory paneli - same wybierały, natomiast do garedroby chciałam jasne, a do sypialni już nie koniecznie i tak wyszło.

Być może,że na korytarzu i w ostatnim pokoju (gabinecie) będą takie same. :-)

A to jakiś przymus, reguła,że wszędzie muszą być takie same??

Ja tam nie widzę problemu, że panele są inne. Na poddaszu też tak będę robić, bo w sypialni mam mieć takie same jak u dziecka w pokoju? :cool:

Kuchnię robiłaś u stolarza, czy ikea itp.? taki barek właśnie chcę u siebie, żeby zamknac kuchnię, z tym podwyższeniem. I cholercia w plannerze ikei nie mogę nic takiego wstawić, pewnie projekt będę musiała robić na kartce :lol2:

Wow, jak to sam? z takich samych powodów chcę barek :D no i baaardzo mi się taka rozwiązania podobają, a mąż stwierdził, że do kuchni mi się wtrącał nie będzie :D

Gdzie brał elementy do kuchni? Jaki koszt? ( bo metraż podobny do mojego) jak nie chcesz tutaj to na priva jak można :)

Wpadłam z rewizytą, a tu jeszcze wieksza waryjatka ode mnie.

Normalnie wariatkowo jakies :lol2:

Szacunek, jak Ty te plytki sama kladziesz:)

Oj bez przesady,że większa od Ciebie. Ja ma niestety tylko 164 :(.

Wiesz co...ja tam lubię takich wariatów, którzy budują, wykańczają, urzadzają, swoje domy sami....choć czasem sie zastanaowiam, czy Wariat, to dobre określenie... Przecież w domu wariatów, to chociaż personel jest (powinein być) normalny :lol2:

A płytki kładę ,,,no cóż...normalnie...na klej - inaczej sie nie da. Długo schodzi, ale idzie do przodu.

Pozdrowionka Waryjtko :D od drugiej Waryjatki :wave:

Cześć :)

Przyszłam pooglądać nowe fotki, i co się dowiaduję? Trafiłam do wariatkowa :D Ale to nic jak tylko mnie mnie wywalisz to będę Cię (Was) odwiedzać :)

Co mnie urzekło? Barek w kuchni, taki sam wymyśliłam, tyle, że ze ścianką, ale myślę, że Wasz pomysł jest lepszy. Czemu chcę taki barek? Dokładnie dlatego co i Ty i msdracula :D A Twoja Mrówa to zawodowy stolarz czy amator?

Wielki szacun dla Ciebie za płytki :) Szczerze podziwiam takich ludzi jak Wy :yes:

Hejka Fuluś!

Wszystko piękne!!!

Gratuluję kuchni.

Jeśli chodzi o panele i listwy progowe:

O jakich listwach mówisz?? Tych łączeniowych na progach? Na razie się nad ym nie zastanawiałam, ponieważ panele sobie leżą i czekają na swoją kolej, ale w tym przypadku damy listwy uniwersalne.

to:

U nas na poddaszu są wykładziny dywanowe w 4 pokojach, płytki w łazience i jasne panele w naszej sypialni

a w korytarzu - nieco ciemniejsze panele. W zw.z tym listwy progowe dałam w kolorze tych paneli w korytarzu i wyszło ładnie.

Od strony korytarza jest wszędzie jednakowo, a od strony pokoi listew nie widać, bo chowają się pod drzwiami:D

Dalszej wytrwałości życzę, ale też czasu na odpoczynek;)

Pozdrawiam

Kasia

Podziwiam bardzo wasz zapał!!! Tym bardziej, że już mieszkając pewnie się za bardzo nie chce ;) tylko kochana powiedz mi skąd ty bierzesz na to wszystko czas?

W tygodniu to ciężko coś zrobić, bo szybko ciemno się robi i ....a to jakiś obiad, a to zakupy, a to lekarz, a to jakieś zebranie w szkole...Zostają nam soboty i niedziele...

Jeszcze troszkę i kafle będą skończone :) co następne?

Następne będzie malowanie salonu.

Mam nadzieję,że skończymy salon do swoich urodzin, a już na pewno do świąt.....