pumpaluna 30.11.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Nie wiem czy nie pójdę ostatecznie na łatwiznę i nie kupię, widziałam jeden taki IDEALNY; jak przeliczyłam koszt ozdób które muszę kupić (niestety online bo z domu nie wychodzę a i w mojej pipidówie takich rzeczy nie dostanę) i czas który przyjdzie mi spędzić to chyba wolę poświęcić czas innym ozdobom świątecznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.12.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Hej, Fulek:) Wianki i stroiki Cię tak pochłonęły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 19.12.2012 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Ach Aga.Zalatana jestem.Mrówa kończy pokój synusia, a ja no cóż....ostatnio mam 1500 innych zajęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.12.2012 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Doskonale rozumiem, tym bardziej przed swiętami:) Sama często zaglądam, ale rzedko piszę, bo czasu brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Relda1 05.01.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Wpadam z rewizytą, życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Dawno tu nie byłam, a tu prawie końcówka. Trochę zazdraszczam, u nas rozpoczęły się dopiero prace wewnątrz czyt. elektryka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.01.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Dziekuję bardzo za życzenia. Tobie życzę wytrwałości w wykańczaniu domku, zdrowia i uśmiechu na co dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.01.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Jak mnie dawno u Ciebie nie było:eek: Jakie ogromne postępy i ile samodzielności:jawdrop: Bardzo ładnie Ci wyszło z tym Masto - gratulacje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 10.01.2013 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Nawet się nie spodziewałam, że takie niesamowite postępy u Was zastanę. Wielkie gratulacje Szczególnie za to jak wiele prac wykonaliście samodzielnie, a takiej fugi to u nas nawet fachowiec nie zrobił Pokoik synka cudny, kolorowy, na 100 % nie będzie się w nim nudził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 14.01.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Bardzo ładne drzwi!!!! A powiedz mi co macie na ścianach w wiatrołapie takie błyszczące? i co to za wyrko to z białym wezgłowiem w czarnej ramce? to drugie? fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.01.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Cześć Fulek:) Fajne te drzwi, kolor taki neutralny powinien wszędzie pasować I też dopytuję o błyszczące szare:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 14.01.2013 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 (edytowane) Witaj Msdracula.Witaj Lukarna Ciesze się ,że drzwi się podobają. Wiatrołap - najpierw jest farba strukturalna IMPRESSION EFFEKT ALPINA biała, na to alpina efect srebrna (metalowa) i na to alpina cristal efect, co daje takie świecące drobinki . Co do łóżek, to co podoba się córce, to kosztuje 375 zł bez stelaża i materaca http://img26.imageshack.us/img26/9224/dsc0436wn.jpg Uploaded with ImageShack.us, a te dwa pozostałe, to jedno niecałe 1100 http://img404.imageshack.us/img404/997/dsc0434m.jpg Uploaded with ImageShack.us, a drugie około 1500 http://img577.imageshack.us/img577/6698/dsc0438za.jpg Uploaded with ImageShack.us Edytowane 14 Stycznia 2013 przez fulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 14.01.2013 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Dziekuję bardzo za życzenia. Tobie życzę wytrwałości w wykańczaniu domku, zdrowia i uśmiechu na co dzień Dzięki i nawzajem. Jak mnie dawno u Ciebie nie było. Jakie ogromne postępy i ile samodzielności. Bardzo ładnie Ci wyszło z tym Masto - gratulacje Miło mi J Nawet się nie spodziewałam, że takie niesamowite postępy u Was zastanę. Wielkie gratulacje Szczególnie za to jak wiele prac wykonaliście samodzielnie, a takiej fugi to u nas nawet fachowiec nie zrobił . Pokoik synka cudny, kolorowy, na 100 % nie będzie się w nim nudził Jak dla mnie, to wszystko się strasznie ciągnie….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 14.01.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Dzięki fulek fajnie te błyskotki wyglądają. A ską taki pomysł na kolejność tych farb? to jakieś specjalne tak? drogie? ceny wyrek do przełknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 14.01.2013 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Dzięki fulek fajnie te błyskotki wyglądają. A ską taki pomysł na kolejność tych farb? to jakieś specjalne tak? drogie? ceny wyrek do przełknięcia Wymyśliłam sobie,że będę miała "srebrnego baranka" w wiatrołapie. Pomalowałam najpierw strukturą http://alpinafarby.pl/produkt/88-impression-effekt.html. Za 10l płaciłam około 80 zł - była w promocji. Następnie taką http://alpina-effekt.pl/metal/, ponieważ chciałam mieć metalowy - srebrny efekt. Niestety nie pamiętam ile płaciłam za 1 l... 50-70 zł.... i na końcu (lubię błyskotki ) chciałam żeby mi się to świeciło, więc pokryłam srebrnymi drobinkami http://alpina-effekt.pl/crystal/ i tu cena podobna za litr - 50-70 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia18_18 14.01.2013 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Szczerze, to zazdroszczę , że już mieszkacie. Nie ma to jak swoje. My dopiero zaczynamy budowę domku w glicyniach, ale czterospadowego.Bardzo często tu zaglądam i czekam na nowe zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.01.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Świetny kolor drzwi, tym bardziej mi się podoba, ze miałam mieć podobny, ale wykonawca się machnął i mam inaczej;) na szczęście też ładnie;) Nieźle pokombinowałaś z tymi farbami w wiatrołapie, bardzo ciekawy efekt:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 15.01.2013 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Szczerze, to zazdroszczę , że już mieszkacie. Nie ma to jak swoje. My dopiero zaczynamy budowę domku w glicyniach, ale czterospadowego. Bardzo często tu zaglądam i czekam na nowe zdjęcia. Witam Cię Asiu w moich skromnych progach . Gdzie budujecie domek?? Na jakim teraz jesteście etapie? Będziesz prowadzić dziennik? Miło mi,że tu zaglądasz i proszę o częściej . Jak tylko będzę miała coś ciekawego do pokazania to zaraz wkleję . Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 15.01.2013 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Świetny kolor drzwi, tym bardziej mi się podoba, ze miałam mieć podobny, ale wykonawca się machnął i mam inaczej;) na szczęście też ładnie;) Nieźle pokombinowałaś z tymi farbami w wiatrołapie, bardzo ciekawy efekt:yes: Cieszę się że Tobie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia18_18 21.01.2013 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Witam Cię Asiu w moich skromnych progach . Gdzie budujecie domek?? Na jakim teraz jesteście etapie? Będziesz prowadzić dziennik? Miło mi,że tu zaglądasz i proszę o częściej . Jak tylko będzę miała coś ciekawego do pokazania to zaraz wkleję . Pozdrowionka W odpowiedzi na Twoje pytania to budujemy koło Brzozowa. Mamy na razie fundamenty, a teraz czekamy na kredyt i jak tylko zrobi się cieplej to ruszamy dalej. A dziennik postaram się prowadzić, no ale zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia18_18 23.01.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 No ja to uwielbiam takie obiadki...:no: Smacznego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts