Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w glicyniach na polanie - komentarze

fulek

Recommended Posts

Witam się WIOSENNIE):):

Dziękuję pieknie za życzenia niestety nie odpisałam i nie złożyłam ich Tobie, przepraszam ale to nie był dla mnie dobry czas.... miałąm wypadek, dachowałam i trochę musiałąm dojść do siebie teraz już jest ok czekam wiosny i do dzieła

pozdrawiam baaardzo serdecznie

• Odpowiedzi 534
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Fulek no na szczęście skonczyło sie tylko potłuczeniami, kołnierzem ortopedycznym i szokiem z którym trzeba sobie radzić bo do pracy dojechać trzeba a ten śnieg tylko powoduje we mnie lęk przed kolejnym wypadkiem. ale mam nadzieję że ta wiosna już naprawdę bliziutko i człowiek troche na dwór wyjdzie i optymizmu załapie.

Dziękuję pieknie za życzenia niestety nie odpisałam i nie złożyłam ich Tobie, przepraszam ale to nie był dla mnie dobry czas.... miałąm wypadek, dachowałam i trochę musiałąm dojść do siebie teraz już jest ok czekam wiosny i do dzieła

Łomatko, to sie porobiło. Całe szczęście, że jesteś cała i zdrowa. :hug:

Do pracy dzisiaj poszłam. Ale słaba jeszcze jestem. Głowa pobolewa...Wiesz jak to jest po chorobie...Człowiek dochodzi do siebie przez kolejnych kilka dni.

Mam nadzieję,że z dnia na dzień będzie już lepiej. :-)

Szalona dziewczyno, ledwie do siebie doszłaś i za robotę się wziełaś:eek: Dbaj o siebie i odpoczywaj żeby nie wróciło choróbsko.

Łomatko, to sie porobiło. Całe szczęście, że jesteś cała i zdrowa. :hug:

Do pracy dzisiaj poszłam. Ale słaba jeszcze jestem. Głowa pobolewa...Wiesz jak to jest po chorobie...Człowiek dochodzi do siebie przez kolejnych kilka dni.

Mam nadzieję,że z dnia na dzień będzie już lepiej. :-)

Szalona dziewczyno, ledwie do siebie doszłaś i za robotę się wziełaś:eek: Dbaj o siebie i odpoczywaj żeby nie wróciło choróbsko.

Witaj Fuleczku. Pięknie dziękuję za świąteczne życzenia. Wybacz że dopiero teraz, ale rzadko zaglądam do dziennika. Ciągle brak mi czasu. U Ciebie ogromne zmiany- jesteście już na tzw. ostatniej prostej. Fajnie jest popatrzeć jak prace mają się na ukończeniu. Pozdrawiam i życzę dużo, dużo zdrówka i radości z wykańczania wnętrz.:bye::bye::bye::bye::bye:

• 4 weeks później...
Jakie świetne kociaki!!!! są jacyś chętni na nie, czy zostawiacie? ogródek spory, mam nadzieję, że się pochwalisz efektami jak podrosną :) ja też czekam na mój z niecierpliowścią, bo czeka do posadzenia papryka i pomidorki , a trochę mi tego wyrosło :cool:

MSDracula - jedna kotka zostanie, jedna jest już zamówiona, pozostałe kocięta mam do wydania, gdybyś była zainteresowana.....to daj znać, w czerwcu jadę w okolice Zgorzelca, to mogę go przywieźć ;-), chyba będzie już "akuratny" ;-).

A w ogródku rośnie.....wrzuciłam foty do dziennika ;-).

Cześć Fulku,

tak dawno nie zaglądałam na forum, że musiałam zresetować hasło, żeby się tu dostać :) I widzę, że dawno mnie nie było, bo zmian mnóstwo. Porównując jak było jak się wprowadzaliście, a jak jest to naprawdę chylę czoła. Ty to naprawdę nie usiedzisz :) jak nie w domu to do ogrodu Cię niesie. Wysiewy wyglądają obiecująco, jestem pewna, że plony obrodzą :) Też trochę posiałam i posadziłam i teraz czekam co z tego będzie. Fajnie mieć jakieś warzywka z własnego ogródka. Kociaki rozkoszne. Też mam dwa (i dwa psiaki) więc rozumiem słabość do zwierzaków :) Trzymam kciuki za Was i życzę zdrowia całej rodzince. A kiedy planowane zakupy w IKEA? Może Puszczykowo będzie Wam po drodze :) mariolka

Cześć Fulek, podziwiam Cię bardzo. Wybudować umie, zielone jej rośnie. Naprawdę gratuluję. :)

Nie wiem gdzie ja byłam jak talenty rozdawali:eek:

Chyba Aga lekko przesadzasz.

Masz zapewne inne talenty :-), których ja nie mam :'-(.

A z zielonego, to najlepiej mi rośnie perz i pokrzywy :p:lol2:

• 2 weeks później...
a nie chcesz wpaść do mnie i rabatką jedną jedyną się zająć ? dodam że mimo czarnoziemu i nawozu nawet kwiatki rosnąć na niej nie chcą taka zdolna jestem :mad:

oj Pumpaluno jak miło Cię widzieć na forum, już zastanawiałam się gdzie się podziewasz:)

co do ogródeczka to nie może być aż tak źle chyba???

FULEK, ale u Ciebie fajnie!!!!! a mnie się wydawało, że mam duży ogród

Fulek kwiatki wysiałam z ziarenek w prawdzie niedawno ale na razie zielsko szaleje :( Kupiłam trefny czarnoziem i nawet pryskanie różnymi specyfikami nie działa. Fakt u mnie miejsca na ogródek nie ma, jest raptem na jedną rabatkę, a reszta to trawa no i może kiedyś krzaczki będą jak się kasa pojawi (bo potrzebuję jednych ładnych sztuk 3-5 od jednego sąsiada ale przy drugim płocie to już 30m do obsadzenia mam taką samą 'sztuką')

• 2 weeks później...
a nie chcesz wpaść do mnie i rabatką jedną jedyną się zająć ? dodam że mimo czarnoziemu i nawozu nawet kwiatki rosnąć na niej nie chcą taka zdolna jestem

Nie przejmuj się. Ja wysiałam trawę, która w ogóle nie wzeszła. Dokupiłam nowej (innej) i to samo, ale perz wyłazi mi gdzie popadnie!!

…FULEK, ale u Ciebie fajnie!!!!! a mnie się wydawało, że mam duży ogród

Mój nie jest aż taki duży. Widziałam większe. Tylko kiedy w nim robić??

Gratuluje kolejnych sukcesów Fulkowych

Dzięki, dzięki Luka

Fulek kwiatki wysiałam z ziarenek w prawdzie niedawno ale na razie zielsko szaleje. Kupiłam trefny czarnoziem i nawet pryskanie różnymi specyfikami nie działa. Fakt u mnie miejsca na ogródek nie ma, jest raptem na jedną rabatkę, a reszta to trawa no i może kiedyś krzaczki będą jak się kasa pojawi (bo potrzebuję jednych ładnych sztuk 3-5 od jednego sąsiada ale przy drugim płocie to już 30m do obsadzenia mam taką samą 'sztuką')

Ja wysiałam aksamitki i maciejkę wkoło moich rabatek. Niestety nie wzeszło ani jedno nasionko L. Poddałam się i nie siałam drugi raz.

Na jesień planuję zakup lepszej ziemi, bo na tej mojej to szczaw, perz i pokrzywa ma rację bytu.

• 1 month później...