kimklb 06.04.2013 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Witam się WIOSENNIE): Dziękuję pieknie za życzenia niestety nie odpisałam i nie złożyłam ich Tobie, przepraszam ale to nie był dla mnie dobry czas.... miałąm wypadek, dachowałam i trochę musiałąm dojść do siebie teraz już jest ok czekam wiosny i do dzieła pozdrawiam baaardzo serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 08.04.2013 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Witam się WIOSENNIE): ...miałąm wypadek, dachowałam i trochę musiałąm dojść do siebie.... O matko.Mam nadzieję,że nic poważnego się nie stało. Trzymaj się cieplutko.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 08.04.2013 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Fulek no na szczęście skonczyło sie tylko potłuczeniami, kołnierzem ortopedycznym i szokiem z którym trzeba sobie radzić bo do pracy dojechać trzeba a ten śnieg tylko powoduje we mnie lęk przed kolejnym wypadkiem. ale mam nadzieję że ta wiosna już naprawdę bliziutko i człowiek troche na dwór wyjdzie i optymizmu załapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 08.04.2013 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 A Ty jak tam? Wydobrzałaś już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 08.04.2013 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 A Ty jak tam? Wydobrzałaś już? Do pracy dzisiaj poszłam. Ale słaba jeszcze jestem. Głowa pobolewa...Wiesz jak to jest po chorobie...Człowiek dochodzi do siebie przez kolejnych kilka dni. Mam nadzieję,że z dnia na dzień będzie już lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.04.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Witam się WIOSENNIE): Dziękuję pieknie za życzenia niestety nie odpisałam i nie złożyłam ich Tobie, przepraszam ale to nie był dla mnie dobry czas.... miałąm wypadek, dachowałam i trochę musiałąm dojść do siebie teraz już jest ok czekam wiosny i do dzieła pozdrawiam baaardzo serdecznie Łomatko, to sie porobiło. Całe szczęście, że jesteś cała i zdrowa. Do pracy dzisiaj poszłam. Ale słaba jeszcze jestem. Głowa pobolewa...Wiesz jak to jest po chorobie...Człowiek dochodzi do siebie przez kolejnych kilka dni. Mam nadzieję,że z dnia na dzień będzie już lepiej. Szalona dziewczyno, ledwie do siebie doszłaś i za robotę się wziełaś Dbaj o siebie i odpoczywaj żeby nie wróciło choróbsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.04.2013 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Witam się WIOSENNIE): Dziękuję pieknie za życzenia niestety nie odpisałam i nie złożyłam ich Tobie, przepraszam ale to nie był dla mnie dobry czas.... miałąm wypadek, dachowałam i trochę musiałąm dojść do siebie teraz już jest ok czekam wiosny i do dzieła pozdrawiam baaardzo serdecznie Łomatko, to sie porobiło. Całe szczęście, że jesteś cała i zdrowa. Do pracy dzisiaj poszłam. Ale słaba jeszcze jestem. Głowa pobolewa...Wiesz jak to jest po chorobie...Człowiek dochodzi do siebie przez kolejnych kilka dni. Mam nadzieję,że z dnia na dzień będzie już lepiej. Szalona dziewczyno, ledwie do siebie doszłaś i za robotę się wziełaś Dbaj o siebie i odpoczywaj żeby nie wróciło choróbsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Relda1 14.04.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Witaj Fuleczku. Pięknie dziękuję za świąteczne życzenia. Wybacz że dopiero teraz, ale rzadko zaglądam do dziennika. Ciągle brak mi czasu. U Ciebie ogromne zmiany- jesteście już na tzw. ostatniej prostej. Fajnie jest popatrzeć jak prace mają się na ukończeniu. Pozdrawiam i życzę dużo, dużo zdrówka i radości z wykańczania wnętrz.:bye::bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 08.05.2013 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Jakie świetne kociaki!!!! są jacyś chętni na nie, czy zostawiacie? ogródek spory, mam nadzieję, że się pochwalisz efektami jak podrosną ja też czekam na mój z niecierpliowścią, bo czeka do posadzenia papryka i pomidorki , a trochę mi tego wyrosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 08.05.2013 05:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Jakie świetne kociaki!!!! są jacyś chętni na nie, czy zostawiacie? ogródek spory, mam nadzieję, że się pochwalisz efektami jak podrosną ja też czekam na mój z niecierpliowścią, bo czeka do posadzenia papryka i pomidorki , a trochę mi tego wyrosło MSDracula - jedna kotka zostanie, jedna jest już zamówiona, pozostałe kocięta mam do wydania, gdybyś była zainteresowana.....to daj znać, w czerwcu jadę w okolice Zgorzelca, to mogę go przywieźć , chyba będzie już "akuratny" . A w ogródku rośnie.....wrzuciłam foty do dziennika . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.05.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Cześć Fulek, podziwiam Cię bardzo. Wybudować umie, zielone jej rośnie. Naprawdę gratuluję. Nie wiem gdzie ja byłam jak talenty rozdawali:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariolka krejzolka 10.05.2013 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Cześć Fulku, tak dawno nie zaglądałam na forum, że musiałam zresetować hasło, żeby się tu dostać I widzę, że dawno mnie nie było, bo zmian mnóstwo. Porównując jak było jak się wprowadzaliście, a jak jest to naprawdę chylę czoła. Ty to naprawdę nie usiedzisz jak nie w domu to do ogrodu Cię niesie. Wysiewy wyglądają obiecująco, jestem pewna, że plony obrodzą Też trochę posiałam i posadziłam i teraz czekam co z tego będzie. Fajnie mieć jakieś warzywka z własnego ogródka. Kociaki rozkoszne. Też mam dwa (i dwa psiaki) więc rozumiem słabość do zwierzaków Trzymam kciuki za Was i życzę zdrowia całej rodzince. A kiedy planowane zakupy w IKEA? Może Puszczykowo będzie Wam po drodze mariolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 13.05.2013 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Cześć Fulek, podziwiam Cię bardzo. Wybudować umie, zielone jej rośnie. Naprawdę gratuluję. Nie wiem gdzie ja byłam jak talenty rozdawali:eek: Chyba Aga lekko przesadzasz. Masz zapewne inne talenty , których ja nie mam :'-(. A z zielonego, to najlepiej mi rośnie perz i pokrzywy :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.05.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 a nie chcesz wpaść do mnie i rabatką jedną jedyną się zająć ? dodam że mimo czarnoziemu i nawozu nawet kwiatki rosnąć na niej nie chcą taka zdolna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 25.05.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 a nie chcesz wpaść do mnie i rabatką jedną jedyną się zająć ? dodam że mimo czarnoziemu i nawozu nawet kwiatki rosnąć na niej nie chcą taka zdolna jestem oj Pumpaluno jak miło Cię widzieć na forum, już zastanawiałam się gdzie się podziewasz:) co do ogródeczka to nie może być aż tak źle chyba??? FULEK, ale u Ciebie fajnie!!!!! a mnie się wydawało, że mam duży ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.05.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Gratuluje kolejnych sukcesów Fulkowych:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.05.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Fulek kwiatki wysiałam z ziarenek w prawdzie niedawno ale na razie zielsko szaleje Kupiłam trefny czarnoziem i nawet pryskanie różnymi specyfikami nie działa. Fakt u mnie miejsca na ogródek nie ma, jest raptem na jedną rabatkę, a reszta to trawa no i może kiedyś krzaczki będą jak się kasa pojawi (bo potrzebuję jednych ładnych sztuk 3-5 od jednego sąsiada ale przy drugim płocie to już 30m do obsadzenia mam taką samą 'sztuką') Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 04.06.2013 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 a nie chcesz wpaść do mnie i rabatką jedną jedyną się zająć ? dodam że mimo czarnoziemu i nawozu nawet kwiatki rosnąć na niej nie chcą taka zdolna jestem Nie przejmuj się. Ja wysiałam trawę, która w ogóle nie wzeszła. Dokupiłam nowej (innej) i to samo, ale perz wyłazi mi gdzie popadnie!! …FULEK, ale u Ciebie fajnie!!!!! a mnie się wydawało, że mam duży ogród Mój nie jest aż taki duży. Widziałam większe. Tylko kiedy w nim robić?? Gratuluje kolejnych sukcesów Fulkowych Dzięki, dzięki Luka Fulek kwiatki wysiałam z ziarenek w prawdzie niedawno ale na razie zielsko szaleje. Kupiłam trefny czarnoziem i nawet pryskanie różnymi specyfikami nie działa. Fakt u mnie miejsca na ogródek nie ma, jest raptem na jedną rabatkę, a reszta to trawa no i może kiedyś krzaczki będą jak się kasa pojawi (bo potrzebuję jednych ładnych sztuk 3-5 od jednego sąsiada ale przy drugim płocie to już 30m do obsadzenia mam taką samą 'sztuką') Ja wysiałam aksamitki i maciejkę wkoło moich rabatek. Niestety nie wzeszło ani jedno nasionko L. Poddałam się i nie siałam drugi raz. Na jesień planuję zakup lepszej ziemi, bo na tej mojej to szczaw, perz i pokrzywa ma rację bytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 04.06.2013 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Wklep w wujka google analiza ziemi/gleby i zawieś do najbliższej stacji / powiedzą Ci jak pobrać / próbki gleby.Na podstawie analizy będziesz wiedziała jakie nawozy, wapno etc należy zastosować, aby i kwiatki i trawa rosły bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 14.07.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Fulek jak mijają wakacje? Gospodarzysz w ogródku trochę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts