kimklb 05.08.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 nie ma mojego dziennika i już nie będzie, tylko bywam u innych a szkoda, jeżeli pytałaś czy mój mąż jest stolarzem to nie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 05.08.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 chodziło mi o męża fulek, pisała o dostępie do maszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 05.08.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 aa to przepraszam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 05.08.2011 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Heej, ale masz już fajnie:) czytałam, ze zdecydowałaś się jednak na tego Robena, a powiedz jakie masz płytki na kominy? ja dzisiaj wybrałam cieniowany burgund, ale nie wiem czy będą pasować a Ty podpatrzyłam też masz cieniowaną pozdrawiam Ja mam TERCA - Wienerbergera (nie pamiętam jak to się pisze) kolor COSMO i do tego fuga antracytowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 05.08.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 no to chyba jednak coś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 05.08.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 ale super! to dopiero jest oszczędność! wypominam teraz ze śmiechem mężowi że było szukać kogoś z fachem w ręku a nie za 'umysłowca' się wydawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 05.08.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 to ja też chę!!!! hhihihii oczywiście zeby zrobił mi stopnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 05.08.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 a meble w domu chcesz drewniane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 05.08.2011 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 a meble w domu chcesz drewniane? Nie. Ale mam znajomą, która lubi takie klimaty - Ludwik i te sprawy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 05.08.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 no to co narzekasz, że robi w płycie idealne rozwiązanie robi w płycie i takież meble żona sobie życzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 05.08.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 no to jak w powiedzeniu szewc bez butów chodzi hahahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 05.08.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 oj ja zupełnie nie chciałam od tej strony, przepraszam, że tak to wyszło teraz doczytałam dokońca, jeszcze raz przepraszam, oczywiście że jak jest słabiej z pracą to wiadomo że brak wypłaty odczuje cała rodzina, uwierz że wiem coś o tymjeszcze raz przepraszam nie chciałam Cię urazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 05.08.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 a nie myślał żeby na swoje pójść? niezłe dotacje są na otwarcie działalności nie tylko z UP ale i unijnemąż koleżanki też stolarz i wkurzył się że kieszeń innym nabija. początek był trudny i dokładali do interesu przez kwartał ale teraz to już nie wie w co ręce włożyć tyle ma roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 05.08.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Tak ale głupio wysżło, dobrze że mnie teraz nie widzisz, jestem wściekła na siebie bo nie doczytałam i chlapnęłam jak głupia PRZEPRASZAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 05.08.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 CAŁE SZCZĘŚCIE, ok będę teraz wszystko trzy razy czytać zanim coś chlapnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 05.08.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 a teraz już z innej beczki jak cieśla kończy ciesielkę robi wiechę??? nie wiem czy się na jutro szykować , choć włanie zaczęło u nas padać uuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 05.08.2011 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 (edytowane) a teraz już z innej beczki jak cieśla kończy ciesielkę robi wiechę??? nie wiem czy się na jutro szykować , choć włanie zaczęło u nas padać uuuuuuu U mnie nie wystawili. Więc sie nie odzywam. Właśnie sama nie wiem, ale wydaje mi się,że to cieśle wystawiają. Przecież ja nie będę się wdrapywać na sam szczyt Edytowane 5 Sierpnia 2011 przez fulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 05.08.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 mu jutro stawiamy chłopakom grilla i po butelce na głowę, drugi raz w sumie ale dobrze nam się z nimi pracowało i uważam że zasłużyli ale mówiąc szczerze typowych zatkniętych wiech to w moim regionie nie spotkałamzastanawiałam się tylko czy dekarzowi i ekipie też flachę się daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 05.08.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 U mnie nie wystawili. Więc sie nie ozywam. Właśnie sama nie wiem, ale wydaje mi się,że to cieśle wystawiają. Przecież ja będę się wdrapywać na sam szczyt nie no mnie chodziło że trzeba by im wtedy flaszkę postawić oki żegnam się bo idę spać dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 05.08.2011 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 mu jutro stawiamy chłopakom grilla i po butelce na głowę, drugi raz w sumie ale dobrze nam się z nimi pracowało i uważam że zasłużyli ale mówiąc szczerze typowych zatkniętych wiech to w moim regionie nie spotkałam zastanawiałam się tylko czy dekarzowi i ekipie też flachę się daje Myślę,że jak wspólnie wszyscy pracowali to wszystkim. U mnie "WIECHA" mogłaby nie przejść, ponieważ mają szefa, który bardzo rygorytycznie podchodzi do alkoholu. A poza tym, to jak ja przyjeżdżam, to ich już nie ma. A nie bardzo mam im gdzie zostawić. Muszę jednak pomyśleć, bo jeszcze dach na głowę mi spadnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts