Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w glicyniach na polanie - komentarze

fulek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 534
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Heej, ale masz już fajnie:) czytałam, ze zdecydowałaś się jednak na tego Robena, a powiedz jakie masz płytki na kominy? ja dzisiaj wybrałam cieniowany burgund, ale nie wiem czy będą pasować a Ty podpatrzyłam też masz cieniowaną:) pozdrawiam

Ja mam TERCA - Wienerbergera (nie pamiętam jak to się pisze) kolor COSMO i do tego fuga antracytowa.

oj ja zupełnie nie chciałam od tej strony, przepraszam, że tak to wyszło teraz doczytałam dokońca, jeszcze raz przepraszam, oczywiście że jak jest słabiej z pracą to wiadomo że brak wypłaty odczuje cała rodzina, uwierz że wiem coś o tym

jeszcze raz przepraszam nie chciałam Cię urazić

a nie myślał żeby na swoje pójść? niezłe dotacje są na otwarcie działalności nie tylko z UP ale i unijne

mąż koleżanki też stolarz i wkurzył się że kieszeń innym nabija. początek był trudny i dokładali do interesu przez kwartał ale teraz to już nie wie w co ręce włożyć tyle ma roboty

a teraz już z innej beczki jak cieśla kończy ciesielkę robi wiechę??? nie wiem czy się na jutro szykować , choć włanie zaczęło u nas padać uuuuuuu

U mnie nie wystawili. Więc sie nie odzywam.

Właśnie sama nie wiem, ale wydaje mi się,że to cieśle wystawiają. Przecież ja nie będę się wdrapywać na sam szczyt :rotfl:

Edytowane przez fulek

mu jutro stawiamy chłopakom grilla i po butelce na głowę, drugi raz w sumie ale dobrze nam się z nimi pracowało i uważam że zasłużyli ale mówiąc szczerze typowych zatkniętych wiech to w moim regionie nie spotkałam

zastanawiałam się tylko czy dekarzowi i ekipie też flachę się daje

Myślę,że jak wspólnie wszyscy pracowali to wszystkim.

U mnie "WIECHA" mogłaby nie przejść, ponieważ mają szefa, który bardzo rygorytycznie podchodzi do alkoholu.

A poza tym, to jak ja przyjeżdżam, to ich już nie ma. A nie bardzo mam im gdzie zostawić.

Muszę jednak pomyśleć, bo jeszcze dach na głowę mi spadnie ;-).