adamfcb 13.01.2011 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Witam, mam taki problem, niedlugo wraz z zona bede posiadaczem dzialki(w toku sprawa o zasiedzenie) dzialka jest nieduza 467m2 na tej dzialce stoi stary dom z 1960r od 8lat nikt w nim niemieszka, czytajac na forum wszyscy raczej polecaja rozbierac stare domy a nie remontowac, i wsumie sie nakrecilem juz na budowe nowego domku ok 110m2, problem w tym czy dostane potem pozwolenie na postawienie tam domu na tak malej dzialce, mam wypis z miejscowego planu zagospodarowania przestrzennego i tam jest napisane ze: przeznaczenie terenu-zabudowa mieszkaniowo uslugowa, minimalna dzilka pod budowe domu wolnostojacego 500m2, i moje pytanie, czy moge jakos sie dowiedziec czy dostane tam pozwolenie na budowe?? czy musze zakupic wczesniej projekt?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis2 15.01.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Ja bym, może nietypowo, polecał zadzwonić do starostwa, do tego wydziału, do którego trafiłby ewentualnie Twój wniosek o pozwolenie na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pjr 26.01.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 A może remont kapitalny z projektem i pozwoleniem na budowę? Taki by ze starego budynku został np. metr fundamentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts