redon 13.01.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Z tego co przeglądam nie było tematu o tym kominie. Osoba która mi go polecała mówi że nadaje się do pieców kondensacyjnych np: na olej opałowy ale może również być do pieców na pellet, groszek. Podobno ten komin to wysoka półka. Czy ktoś montował go u siebie? Jakieś opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 16.01.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Z tego co przeglądam nie było tematu o tym kominie. Osoba która mi go polecała mówi że nadaje się do pieców kondensacyjnych np: na olej opałowy ale może również być do pieców na pellet, groszek. Podobno ten komin to wysoka półka. Czy ktoś montował go u siebie? Jakieś opinie? Doskonały komin systemowy do urządzeń niskotemperaturowych. Nie nadaje sie raczej do kominków.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redon 17.01.2011 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Do kominka polecił mi Rondo , ale mój budowlaniec mówi abym lepiej kupił Rondo Plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 17.01.2011 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Do kominka polecił mi Rondo , ale mój budowlaniec mówi abym lepiej kupił Rondo Plus. Zanim kupisz poczytaj ten wątek: "Kominek - jaki komin,czym podłączyć,gdzie wyczystka. " Decyzję podejmiesz jaką chcesz - Twoja kasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts