ojciech 13.01.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 W moim domku mam strych gdzie podłoga jest zrobiona ze zwykłych desek. Jako że coraz częściej coś tam chowam chciałbym nieco zadbać o porządek. Zastanawiałem się nad zakupem wykładziny pcv, jednak ceny (najtańsze ok 20zł/m2) są dla mnie trochę za wysokie (powierzchnia strychu to ok 40m2) Czy macie jakiś pomysł jak inaczej i taniej wykończyć podłogę na strychu, ewentualnie gdzie tanio można nabyć wykładzinę pcv ?? Z góry dzięki za porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rbr1719508332 18.01.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 własnie, jaka jest rekomendacja na podłoge na strych. co najabrdziej polecacie. Mam podjecie minimalistyczne (szarość, czerń, biel, bielony jesion - to moja kolorystyka).Jaka podłoga na strych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyma2704 18.01.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 własnie, jaka jest rekomendacja na podłoge na strych. co najabrdziej polecacie. Mam podjecie minimalistyczne (szarość, czerń, biel, bielony jesion - to moja kolorystyka). Jaka podłoga na strych? Mam wątpliwości, czy mowa o tym samym strychu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ojciech 18.01.2011 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Ja pisałem o strychu nie do zamieszkania tylko do przechowywania gratów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyma2704 19.01.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 W jednej z hurtowni w moim mieście leżą często kawałki wykładzin, które mają jakieś skazy, małe przecięcia lub są to małe kawałki. Ceny są niskie. Może warto udać się do dużych sklepów, czy hurtowni i popytać o takie niepełnowartościowe kawałki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts