Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wichrowe wnętrze oldschoolowe

Recommended Posts

Dom wybudowany.

Stoi dumnie, choć wiele mu jeszcze brakuje.

Uwielbiam go, choć to trudna miłość :bash:.

Rzucałam go już dwukrotnie i dwukrotnie doń wracałam. Podobnie jak Forum.

Więc może jednak jest to Prawdziwa Miłość? :rolleyes:

Chyba muszę się poddać temu Uczuciu i uznać, że my- ja i On - złączeni jesteśmy na Amen przez najbliższe 30 lat, więc trzeba sprawić , by te lata były nie tylko szczęśliwe, ale i w "pięknych okolicznościach czterech ścian" przeżyte.

Zanim wejdą fachofffcy (tfu, na psa urok- szkoda, że sama nie umiem tego wszystkiego zrobić) i będę musiała sobie odpowiedzieć na milion trudnych pytań odnośnie płytek, kolorów ścian, szafek, zasłonek, podłóg itp. to tutaj będzie mój Magazyn Pomysłów.

Niniejszym otwieram jego Wrota.

:welcome:

Edytowane przez inez5

• Odpowiedzi 131
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tylko błagam powiedźcie mi jak ten adres umieścić w stopce- sygnaturze,czy jak tam to zwać? Bo "zgupłam" kompletnie.

Twój profil > przejdź do edycji profilu (nad avatarem jest link) > edytuj sygnaturę (w kolumnie z lewej pod nagłówkiem Moje ustawienia) > wpisujesz bez spacji, które tu muszę dać, żeby mi tekstu nie zmieniło: [ url = adres linku ] Wichrowe wnętrze oldschoolowe [ /url ]

I tyle :)

Zastanawiałam się od czego zacząć, bo biegunka pomysłów mnie dopadła. Jak się okazało, mimo długiej przerwy technologicznej wytrwałam przy wielu z dawnych swych pomysłów, które wrzucałam do swego eks-dziennika "NA WICHROWYM WZGÓRZU".

Dlatego z czystym sumieniem umieszczę niektóre foty z dawnego zbioru- wtedy swobodnej fantazji krążącej wokół jądra wizji mego domu, dziś już świadomych i zdeklarowanych pragnień-inspiracji.

Na początek padło na moją ukochaną Surowiznę Grubo Ciosaną. I zdjęcia wykonane przeze mnie w głębokim zachwycie na Targach w Kolonii 2 lata temu.

Ta lampka z akrylu i ten pieńkowy "stolik"- cudo.

IMG_1609..JPG

Surowo i przytulnie. Trochę eko, ale bez przesady.

IMG_1614..JPG

I moje wielkie pragnienie drewniane kule. CUDNE! Pytałam na stoisku o to czy są na sprzedaż, okazało sie,że robił je artysta rzeźbiarz specjalnie na targi i być może wyceni je (i sprzeda) ostatniego dnia targów jesli się pojawi. Ja się nie pojawiłam , bo byłam już w Polsce. Zostały mi tylko zdjęcia- nawet nie wiem jak sie ten artysta nazywał.

IMG_1617..JPG

IMG_1616..JPG

IMG_1618..JPG

Edytowane przez inez5