inez5 13.01.2011 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 (edytowane) Dom wybudowany. Stoi dumnie, choć wiele mu jeszcze brakuje. Uwielbiam go, choć to trudna miłość . Rzucałam go już dwukrotnie i dwukrotnie doń wracałam. Podobnie jak Forum. Więc może jednak jest to Prawdziwa Miłość? Chyba muszę się poddać temu Uczuciu i uznać, że my- ja i On - złączeni jesteśmy na Amen przez najbliższe 30 lat, więc trzeba sprawić , by te lata były nie tylko szczęśliwe, ale i w "pięknych okolicznościach czterech ścian" przeżyte. Zanim wejdą fachofffcy (tfu, na psa urok- szkoda, że sama nie umiem tego wszystkiego zrobić) i będę musiała sobie odpowiedzieć na milion trudnych pytań odnośnie płytek, kolorów ścian, szafek, zasłonek, podłóg itp. to tutaj będzie mój Magazyn Pomysłów. Niniejszym otwieram jego Wrota. Edytowane 13 Stycznia 2011 przez inez5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 13.01.2011 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 No to się wpisuję jako pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 13.01.2011 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Berek! już Cię mam i się odmeldowuję ,jako wierna podglądaczka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 13.01.2011 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 berek dawaj, dawaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 13.01.2011 23:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Wow! Fajnie ,że jesteście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 13.01.2011 23:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Tylko błagam powiedźcie mi jak ten adres umieścić w stopce- sygnaturze,czy jak tam to zwać? Bo "zgupłam" kompletnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 13.01.2011 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Nie pomogę Ci ,mój techniczny już chrapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 13.01.2011 23:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Ja już też sie zwijam. Zajrzę jutro- moze ktoś podrzuci ścieżkę technologiczną Pa-pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 13.01.2011 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Ja też chętnie będę zaglądać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 14.01.2011 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Tylko błagam powiedźcie mi jak ten adres umieścić w stopce- sygnaturze,czy jak tam to zwać? Bo "zgupłam" kompletnie. Twój profil > przejdź do edycji profilu (nad avatarem jest link) > edytuj sygnaturę (w kolumnie z lewej pod nagłówkiem Moje ustawienia) > wpisujesz bez spacji, które tu muszę dać, żeby mi tekstu nie zmieniło: [ url = adres linku ] Wichrowe wnętrze oldschoolowe [ /url ] I tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 14.01.2011 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 (edytowane) Obecna ...i skorzystałam z instrukcji podanej przez Joliska...i mam w końcu normalną sygnaturę Edytowane 14 Stycznia 2011 przez lasche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 14.01.2011 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 joliska, dzięki BARDZO! Szybko i sprawnie wszystko wskoczyło na swoje miejsce lasche, ale masz teraz ładną sygnaturkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 14.01.2011 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 (edytowane) Zastanawiałam się od czego zacząć, bo biegunka pomysłów mnie dopadła. Jak się okazało, mimo długiej przerwy technologicznej wytrwałam przy wielu z dawnych swych pomysłów, które wrzucałam do swego eks-dziennika "NA WICHROWYM WZGÓRZU". Dlatego z czystym sumieniem umieszczę niektóre foty z dawnego zbioru- wtedy swobodnej fantazji krążącej wokół jądra wizji mego domu, dziś już świadomych i zdeklarowanych pragnień-inspiracji. Na początek padło na moją ukochaną Surowiznę Grubo Ciosaną. I zdjęcia wykonane przeze mnie w głębokim zachwycie na Targach w Kolonii 2 lata temu. Ta lampka z akrylu i ten pieńkowy "stolik"- cudo. Surowo i przytulnie. Trochę eko, ale bez przesady. I moje wielkie pragnienie drewniane kule. CUDNE! Pytałam na stoisku o to czy są na sprzedaż, okazało sie,że robił je artysta rzeźbiarz specjalnie na targi i być może wyceni je (i sprzeda) ostatniego dnia targów jesli się pojawi. Ja się nie pojawiłam , bo byłam już w Polsce. Zostały mi tylko zdjęcia- nawet nie wiem jak sie ten artysta nazywał. Edytowane 14 Stycznia 2011 przez inez5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 14.01.2011 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 i znów trochę surowizny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 14.01.2011 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 (edytowane) A tu sprawdzam jak wykonano ten świetny (i wygodny) skórzany fotel. Na targach w Mediolanie Edytowane 23 Stycznia 2011 przez inez5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 14.01.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 No Pani!!! NARESZCIE!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 14.01.2011 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Ja też chętnie będę zaglądać! Nelli Sza, zapraszam, zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 14.01.2011 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 No Pani!!! NARESZCIE!! :D Jak się powiedziało A , trzeba powiedzieć B ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 14.01.2011 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Tym bardziej, ze obiecalas juz od roku jakiegos....:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 14.01.2011 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 (edytowane) Tym bardziej, ze obiecalas juz od roku jakiegos....:lol2: A obietnic się dotrzymuje Edytowane 14 Stycznia 2011 przez inez5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts