joliska 14.01.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Inez, zamieszałaś - tu jest podforum "galeria zdjęć", a nie "dzienniki budowy". Komentarze w galerii jak najbardziej oczekiwane są Chyba że chcesz, żeby Ci ten watek przenieść do działu z dziennikami budowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 14.01.2011 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 No, dobra. Nie znam się Dziennika nie chcę- niech jest galeria tak, jak to jest w standardzie. I juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.01.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Inez Super ze masz galerie:wave:. Witaj spowrotem, bede stala podgladaczka:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 14.01.2011 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Witanko aneta s Wraz z moim powrotem pojawiła się galeria. Tyle tych inspiracji nazbierałam,ze muszę gdzies dać im upust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 14.01.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 to co można gadać? bo ja chciałam tylko powiedzieć, że mi się kulki podobają tyż ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 14.01.2011 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 to co można gadać? bo ja chciałam tylko powiedzieć, że mi się kulki podobają tyż ... Mozna , jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 14.01.2011 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 A gdyby gdzieś był taki fotel do przytulenia, to ja chętnie go przytulę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 14.01.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 A komódka? http://freshome.com/2008/05/20/furniture-with-lots-of-drawers-and-unusual-shape/ albo ławeczkę http://dornob.com/real-rustic-contemporary-craft-solid-wood-furniture-sets/ A poważnie to urzekły mnie schody (a i meble mają ciekawą formę) http://dwernik.tfl.pl/meble-z-litego-drewna,43.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 14.01.2011 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 A komódka? Zbyt rustykalna jak do mojego domu. albo ławeczkę Ławeczka ciekawa, chociaż musiałabym ją owijać kołdrą by dało by się na niej dłuzej posiedzieć Reszta też zbyt rustykalna. A poważnie to urzekły mnie schody (a i meble mają ciekawą formę)l Schody, ładne ale kojarzą mi się z góralskimi domami. Nie pasują mi do wizji A z całej reszty zainteresowały mnie stołki np. taki i taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 14.01.2011 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 bo trzeba by je sobie wyobrazić na innym tle raczej nie boazeryjnym ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 14.01.2011 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 no i ja się zapowiadam z podglądactwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 14.01.2011 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 I ja się witam i zgłaszam do grupy podglądaczy. Coś czuję, że u Ciebie fajnie będzie (jest), coś pomiędzy industrial a minimalizmem. Mylę się???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.01.2011 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 OK, czyli juz mozna sie odezwac? To sie odzywam i czekam na wiecej, wieceeeeeeeeeeeeeej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 15.01.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 To ja też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 15.01.2011 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Hej! pisze z autokaru (na iphone wiec nie wszystko kontroluje w tekscie )wracam z Katowic akurat mijamy Lodz - pozdrowienia !Fajnie, ze wpadlyscie zdjątka powrzucam jutro. Lasche, wyobrazni mi nie staje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 16.01.2011 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Dzis o 5 rano, półprzytomna, dotarłam do Gdańska. I tak na wyjeździe, w tłumie obcych mi ludzi, spędziłam swoje urodziny. Któreś tam Jadąc do (i z) Katowic i wygladając przez okno autokaru pomyślałam,że dziś pokażę mieszkanie, które stało się impulsem do wymyślania mojego domu. I z zewnątrz i od wewnątrz. Mój dom nie bedzie kalką. Zresztą nie znoszę kalek Ale będzie swobodną wariacją "na ten temat". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 16.01.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 WOW! Niesamowita ta inspiracja. Coś czuję, że i Twoje wnętrza zapowiadają się równie ciekawie, więc z ciekawością będę podglądać pomysły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 16.01.2011 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 (edytowane) Oj, a ja tu się nie przywitałam z nowymi gośćmi Pora to nadrobic. ragazza witaj w mojej galerii rere79 Do tego kotła dorzuc też sporo vintage i odrobinę współczesnego designu małgos2 i mazo - nadrabiam zaległosci Ilona Agata to fakt, inspiracja niesamowita. Trochę nie do życia, ale jak pięknie pobudzajaca wyobraźnię do działania Aneta s Dzięki wielkie Inspiracja jak to inspiracja nie musi być życiowa czy praktyczna i tu jeszcze salon z tamtego domu i patio Edytowane 17 Stycznia 2011 przez joliska Scalenie postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 16.01.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 no interesująco się zapowiada ...inspiracja dość surowa jak dla mnie ...nie mogę się doczekać tego połączenia vintage i industrial z tą surowością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 17.01.2011 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Dzisiaj mnie naszło na domowe( i nie tylko) fotele na lince. Marzy mi się bubble chair Od zawsze. Wiem wiem, cena kosmiczna, ale piękne marzenia uskrzydlają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts