malgos2 17.01.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Super. Kot bylby zachwycony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 17.01.2011 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 A tu cudny powietrzny fotel = kanapa= domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 17.01.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Bubble chair tyż bym chciała do pokoju starszaka ...ale cena ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 17.01.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Wiklina super. Inspiracje też. Ale nie byłabym sobą, jeśli nie napisałabym o tym paskudnie i wrednie ogłowionym drzewie na wspomnianym tu patio. Jestem z ochrony środowiska i normalnie mnie ściska , jak coś takiego widzę. Ehhh... Ale cała reszta super, bardzo podoba mi się cegła. Schody od lasche faktycznie w jakimś surowym miejscu świetnie by wyglądały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 17.01.2011 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Ale nie byłabym sobą, jeśli nie napisałabym o tym paskudnie i wrednie ogłowionym drzewie na wspomnianym tu patio. Jestem z ochrony środowiska i normalnie mnie ściska , jak coś takiego widzę. Ehhh... A moze to uschnięte drzewo, po prostu ? A moze to taki gatunek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 17.01.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 I ja pomyślałam, że to może uschnięte drzewo... Bubble chair moje marzenie do pokoju córy, którego cena również mnie dobija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 21.01.2011 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 (edytowane) Dzis w naszym domu powinni skończyc działać hydraulicy , więc pomyślałam sobie ,ze wrzucę tu moje wymarzone kafelki. Mają znaleźć sie w naszej małżeńskiej łazience. Edytowane 21 Stycznia 2011 przez inez5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 21.01.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 no nie pomyślałabym, że spodobają mi się płytki z "dekorkiem" ...a podobają mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 22.01.2011 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 skoro ci się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 23.01.2011 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Podobno rodzaj ludzki dzieli się na miłośników prysznica i miłośników wanien. Ja należę do tych drugich Nie ma nic przyjemniejszego niz relaks w wannie pełnej piany i olejku aromatycznego... Aż sie rozmarzyłam. A skoro juz tak daleko posunęłam sie w swych wyznaniach, to dokonam kolejnego coming out -u Uwielbiam wanny na nóżkach! I dlatego taką chciałabym mieć u siebie w łazience, najlepiej biało - czarną, lub biało-szarą. Pytanie tylko - jaką farba mozna malować akrylową wannę? Żeliwna pod tym względem jest mniej skomplikowana, ale szybko traci ciepło toteż odpada w przedbiegach. No, dobra. Tym będę kłopotać sie za jakiś czas. Póki co, oto godna reprezentacja wanien na nóżkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 23.01.2011 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Wanna na nózkach wystarczy nawet jak się ją wstawi na beton. Jest po prostu cudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 23.01.2011 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Wanny retro są najpiękniejszymi na świecie wannami. Są boskie Nie wiem jak z wygodą, ale zjawiskowością wyższy poziom zachwytu łazienkami Mam pytanie, czy Twój partner/mąż też lubi takie wanny? Bo ja swojego małża nie mogę przekonać - argument wyższy to brak miejsca koło wanny żeby coś postawić itd. Swoją drogą jest w tym trochę prawdy. Cena też nie należy do najprzyjemniejszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.01.2011 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Zeliwna traci cieplo? Chyba mialas na mysli stalowa. Zeliwne sa najfajniejsze na swiecie i moim zdaniem stylowa wanna akrylowa to potworny kicz... Mozna by probowac ja zmatowic i pomalowac, ale na wlasne ryzyko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 23.01.2011 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Nie, no , Malgos, słyszałam ,ze to właśnie żeliwna traci ciepło. Że owszem , stylowa- ale ciężka i niepraktyczna. Osobiście nie siedziałam w żeliwnej, w akrylowej i owszem. Tylko ta, w której siedziałam miała złote nóżki , no comments. Na nóżki nie patrzyłam leżąc w pianie. Było fajnie A co do żeliwnej i Twoich sugestii- poszukam, posprawdzam. Założyłam,że osoba sprzedajaca w sklepie wanny, wie co mówi i na tym poprzestałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 23.01.2011 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Mam pytanie, czy Twój partner/mąż też lubi takie wanny? Bo ja swojego małża nie mogę przekonać - argument wyższy to brak miejsca koło wanny żeby coś postawić itd. Swoją drogą jest w tym trochę prawdy. Cena też nie należy do najprzyjemniejszych Mój mąż jest "za", choć on woli prysznic, który też będzie. Nasza łazienka małzenska została nawet poszerzona kosztem sypialni, by taka wanna sie tam zmiesciła. To fakt, ze nie ma gdzie odstawic czegokolwiek, ale wystarczy stoliczek obok wanny i problem z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.01.2011 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 inez ja też stawiałabym na żeliwną.Oprócz tego to taką wannę widziałabym tylko pośrodku pokoju kąpielowego i naprzeciwko okna.Broń Boże przy ścianie ,jakoś mi to nie leży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.01.2011 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Nie, no , Malgos, słyszałam ,ze to właśnie żeliwna traci ciepło. Że owszem , stylowa- ale ciężka i niepraktyczna. Osobiście nie siedziałam w żeliwnej, w akrylowej i owszem. Tylko ta, w której siedziałam miała złote nóżki , no comments. Na nóżki nie patrzyłam leżąc w pianie. Było fajnie A co do żeliwnej i Twoich sugestii- poszukam, posprawdzam. Założyłam,że osoba sprzedajaca w sklepie wanny, wie co mówi i na tym poprzestałam. Eeeee, ale ja mialam zeliwna wanne przez pol zycia i mam tez zeliwne patelnie, zeliwne garnki sa swietne wlasnie dlatego, ze powoli sie nagrzewaja i dlugo trzymaja cieplo. Nie mialas nigdy zeliwnych kaloryferow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 23.01.2011 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 http://www.jak-mieszkac.pl/jak-odnowic-wanne-akrylowa mówią, że da się zamalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 23.01.2011 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 (edytowane) Beauty, wanna ma stać prawie na środku , bo łazienka spora . Przy scianie to tak bardzo "po staremu", bo małe łazienki na początku XXw bywały Ale też nie praktycznie- trudno zachować czystość dookoła takiej wanny , gdy jest przytulona do ściany z jednej strony. Małgos, chyba nie miałam zeliwnych garnków ani patelni nigdy. Kaloryfery żeliwne - i owszem . Długo się nagrzewały, to fakt. Ale co to oznacza dla komfortu kąpieli?... Nie ukrywam, ze żeliwne podobają mi się bardziej, ale nigdy nie sprawdzałam ich ceny, a to istotne Edytowane 23 Stycznia 2011 przez inez5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 23.01.2011 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 lasche, dzięks Już jestem odrobinę mądrzejsza w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts