Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wichrowe wnętrze oldschoolowe

Recommended Posts

• Odpowiedzi 131
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wiklina super.

Inspiracje też.

Ale nie byłabym sobą, jeśli nie napisałabym o tym paskudnie i wrednie ogłowionym drzewie na wspomnianym tu patio. Jestem z ochrony środowiska i normalnie mnie ściska :mad:, jak coś takiego widzę. Ehhh...

Ale cała reszta super, bardzo podoba mi się cegła.

Schody od lasche faktycznie w jakimś surowym miejscu świetnie by wyglądały

Podobno rodzaj ludzki dzieli się na miłośników prysznica i miłośników wanien. Ja należę do tych drugich :) Nie ma nic przyjemniejszego niz relaks w wannie pełnej piany i olejku aromatycznego... Aż sie rozmarzyłam. A skoro juz tak daleko posunęłam sie w swych wyznaniach, to dokonam kolejnego coming out -u ;)

Uwielbiam wanny na nóżkach!

I dlatego taką chciałabym mieć u siebie w łazience, najlepiej biało - czarną, lub biało-szarą. Pytanie tylko - jaką farba mozna malować akrylową wannę? Żeliwna pod tym względem jest mniej skomplikowana, ale szybko traci ciepło toteż odpada w przedbiegach.

No, dobra. Tym będę kłopotać sie za jakiś czas.

Póki co, oto godna reprezentacja wanien na nóżkach :)

_MG_7888..jpgwannananozkach..jpg3a24fab59d3cb783ad&#9.jpgwanna_nozki_deli&#10.jpgdormitorio con b&#97.jpg

Wanny retro są najpiękniejszymi na świecie wannami. Są boskie :D Nie wiem jak z wygodą, ale zjawiskowością wyższy poziom zachwytu łazienkami :D

Mam pytanie, czy Twój partner/mąż też lubi takie wanny? Bo ja swojego małża nie mogę przekonać - argument wyższy to brak miejsca koło wanny żeby coś postawić itd.

Swoją drogą jest w tym trochę prawdy. Cena też nie należy do najprzyjemniejszych :)

Nie, no , Malgos, słyszałam ,ze to właśnie żeliwna traci ciepło. Że owszem , stylowa- ale ciężka i niepraktyczna. Osobiście nie siedziałam w żeliwnej, w akrylowej i owszem. Tylko ta, w której siedziałam miała złote nóżki , no comments. Na nóżki nie patrzyłam leżąc w pianie. Było fajnie :) A co do żeliwnej i Twoich sugestii- poszukam, posprawdzam. Założyłam,że osoba sprzedajaca w sklepie wanny, wie co mówi i na tym poprzestałam.

Mam pytanie, czy Twój partner/mąż też lubi takie wanny? Bo ja swojego małża nie mogę przekonać - argument wyższy to brak miejsca koło wanny żeby coś postawić itd.

Swoją drogą jest w tym trochę prawdy. Cena też nie należy do najprzyjemniejszych :)

Mój mąż jest "za", choć on woli prysznic, który też będzie. Nasza łazienka małzenska została nawet poszerzona kosztem sypialni, by taka wanna sie tam zmiesciła. To fakt, ze nie ma gdzie odstawic czegokolwiek, ale wystarczy stoliczek obok wanny i problem z głowy ;)

Nie, no , Malgos, słyszałam ,ze to właśnie żeliwna traci ciepło. Że owszem , stylowa- ale ciężka i niepraktyczna. Osobiście nie siedziałam w żeliwnej, w akrylowej i owszem. Tylko ta, w której siedziałam miała złote nóżki , no comments. Na nóżki nie patrzyłam leżąc w pianie. Było fajnie :) A co do żeliwnej i Twoich sugestii- poszukam, posprawdzam. Założyłam,że osoba sprzedajaca w sklepie wanny, wie co mówi i na tym poprzestałam.

Eeeee, ale ja mialam zeliwna wanne przez pol zycia i mam tez zeliwne patelnie, zeliwne garnki sa swietne wlasnie dlatego, ze powoli sie nagrzewaja i dlugo trzymaja cieplo. ;) Nie mialas nigdy zeliwnych kaloryferow?

Beauty, wanna ma stać prawie na środku , bo łazienka spora . Przy scianie to tak bardzo "po staremu", bo małe łazienki na początku XXw bywały ;) Ale też nie praktycznie- trudno zachować czystość dookoła takiej wanny , gdy jest przytulona do ściany z jednej strony.

Małgos, chyba nie miałam zeliwnych garnków ani patelni nigdy. Kaloryfery żeliwne - i owszem . Długo się nagrzewały, to fakt. Ale co to oznacza dla komfortu kąpieli?... Nie ukrywam, ze żeliwne podobają mi się bardziej, ale nigdy nie sprawdzałam ich ceny, a to istotne ;)

Edytowane przez inez5