keraj 24.02.2004 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Witam!Czy ktos moze ma prefabrykowana wiezbe z Odolanowa - firma MiB Burkietowicz - lub jakiekolwiek informacje na ich temat ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jakub Burkietowicz 25.03.2004 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Jestem synem właściciela - czyli Marka - i będę miał koło lipca - możemy wtedy pogadać, ale temat jest ciekawy. A skoro syn robi w tej technologii, to zaufanie powinno być maksymalne HIHI - pozdrawiam i życzę dobrych wyborów JB P.s. pracuję w banku, ale patriotyzm rodzinny uber alles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 25.03.2004 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Jakub, a załatwisz rabat u Papy? Dla koleżanki forumowiczki i koleżanki też pracującej w banku bo jestem bardzo zainteresowana wiązarami mitek-a. Ale u pana Burkietowicza ceny trochę wyśrubowane, na stronie http://www.mitek.pl są adresy innych tartaków autoryzowanych. liczę jednak na wynegocjowanie cen ... Technologia jak najbardziej godna polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jakub Burkietowicz 25.03.2004 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Jakby nie mam wpływu na ceny w firmie ojca Ale zawsze z nim można się dogadać A w jakim banku pracujesz, tak na marginesie ??? JB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 25.03.2004 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Rozumiem,będziemy więc negocjować - myślę że jest to możliwe.A pracuję w banku z siedzibą w dwóch miastach zlokalizowanych w zachodniej Polsce, z kapitałem zagranicznym - anglojęzycznym, którego nazwa zaczyna się na B ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jakub Burkietowicz 25.03.2004 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 a konczy sie na ZW i twoje inicjały i K ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jakub Burkietowicz 25.03.2004 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 ZW i twoje inicjaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 25.03.2004 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Ale ty mądry jesteś Ale nie mów nikomu A w którym Banku ty pracujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jakub Burkietowicz 25.03.2004 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Żubrobank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia 25.03.2004 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 O, Jakub... jaki świat jest mały... Ciekawa jestem, czy skojarzysz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jakub Burkietowicz 25.03.2004 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 NIe wiem, czy skojarzę, bo Natalii niewiele w życiu poznałem Ale moje nazwisko jest bardzo nietypowe więc mało go na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia 25.03.2004 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 No to podpowiem Ci tylko tyle, że nasze mamy się uwielbiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jakub Burkietowicz 25.03.2004 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 IV B - Stany te sprawy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 26.03.2004 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Żubrobank To pozdrawiam konkurencję A jaki domek budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia 26.03.2004 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 IV B - Stany te sprawy ??? O to, to:) Jestem z Poznania, od trzech lat mieszkam w Wawie i wprawdzie nie buduję domu, ale szukam mieszkania do kupienia... Oczywiście na kredyt, hłe hłe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jakub Burkietowicz 26.03.2004 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Się znaczy od Oli, czy od Przema ?? JB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia 26.03.2004 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Od Oli, od Oli:) Zapytaj mamę, to Ci powie, jaka jestem fajna:) Ale moja mama o Tobie też tak mówiła Można by się kiedyś spotkać na piwko w jakimś większym gronie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PRO 26.03.2004 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Ale miało byż o wiązarach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jakub Burkietowicz 26.03.2004 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 No fakt - już przeszliśmy na priva Pozdro - JB A jeśli ktoś chce wiedzieć więcej o wiązarach, to naprawdę polecam http://www.mitek.pl - choć niezbyt estetyczna strona i prezentuje namiary na konkurencję, to i tak polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jakub Burkietowicz 26.03.2004 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 A tak jeszcze prywatnie - Natalia - kiedyś słuchałem w Trójce wypowiedzi ludzi na temat klas szkolnych i spotkań ... i jak usłyszałem kobietę, która ze wzruszeniem w głosie mówiła, że 20 lat temu skończyła maturę i się już 3 razy spotkali ... ech ... A klasa naszych matek, to była w USA razem, w Paryżu, spotykają się kilka razy w roku itepe itede .. Aż im czasami zazdroszczę Pozdro dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts