DarioAS 14.01.2011 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Proszę, kto kocha zwierzęta.. niech nie pozwoli tym bandytom na wyjście z tego bez szwanku http://www.petycje.pl/petycja/6148/najwyzszy_wymiar_kary_dla_bandytow_z_lipnicy,_ktorzy_urwali_psu_glowe.html Skąd się biorą takie...debile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 14.01.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Już podpisywałam, nie wstawiałąm tu jej czasem? Nie pamiętam. W każdym razie przypominam o sprawdzaniu swojej skrzynki.Swój podpis trzeba POTWIERDZIĆ inaczej jest nieważny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 14.01.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Dzisiaj znowu widziałam w wiadomościach jak jakiś facet wprowadził swojego psa pod pociąg. Sam uciekł, a pies rozjechany. Już słów brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.01.2011 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Dlatego trzeba coś z tym robić, ludzie czują się bezkarni . Oxa, szukałam, nie znalazłam, jak jest, to przepraszam za nowy temat, ale tak mnie to ruszyło, że aż mi się ręce trzęsły i pewnie na oczy poszło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 15.01.2011 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 http://www.mmszczecin.pl/blog/entry/25952/POCI%C4%84G+ROZJECHA%C5%81+PSA+WIDEO+YOUTUBE.+NA+TORACH+ZOSTAWI%C5%81+GO+JEGO+W%C5%81A%C5%9ACICIEL.html Szkoda, ze temu gnojowi nic sie nie stalo, oj bardzo szkoda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smadalena 15.01.2011 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Pewnie grzeszę,ale ogromnie żałuję,że ten@#$%^ zdążył odskoczyć....może innym razem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 15.01.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Oj, ja też, ja też, wklejały to dziewczyny wczoraj u nas na rottkach. DarioAS nie żartuj sobie zresztą nie pamiętam czy wklejałam tu też, w każdym razie i tak chodzi o to, żeby jak najwięcej osób podpisało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafter 15.01.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Z innego forum mnie przekierowało na podpisanie petycji.Powinny być kary jak za ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.01.2011 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Nie obejrzałam tego... nie dam rady:( Co za sku%& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.01.2011 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Dzisiaj rusza sprawa w sadzie . I tak zaloze sie , ze dostana zawiasy . Takie zasrane prawo jak i ludzie je wymyslajacy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 17.01.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Daj znać jeśli coś usłyszycz, a my przeoczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 17.01.2011 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Mówili, ze dwóch sie przyznało do winy, a trzeci kombinował, że był tak pijany, że nie wiedział co sie dzieje i że może pies sam sie zaplątał w linę. A była to linka holownicza, którą przywiązali psu jako samozaciskającą się pętlę. Dalej wiecie. Pies był zabrany przez jednego z nich ze schroniska i jak twierdzi ten niby właściciel, bardzo o niego dbał do tej pory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smadalena 17.01.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Dostali rok bez zawiasów!!!!!Ale wyrok jeszcze nie jest prawomocny...A właściciel prosił o uniewinnienie:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zy 17.01.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Jak dla mnie kara za niska, ale cóż u nas kary są niskie - gwałciciele, mordercy nie zawsze dostają takie wyroki na jakie sobie zasługują, więc co tu mówić o wysokiej karze za zabicie psa.Nie wiem może jestem nienormalna, ale tych ludzi powinno się ostrzej potraktować, może następny bandyta zastanowiłby się dwa razy zanim miałby ochotę na coś podobnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.01.2011 01:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Ech... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smadalena 18.01.2011 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Ja to widzę trochę innaczej-to pierwszy !!! przypadek,gdzie za przestępstwo wobec zwierzęcia została zasądzona kara bez zawieszenia! A więc furtka została otwarta i trzeba się z tego cieszyć.Miejmy tylko nadzieję,że w razie odwołania sąd podtrzyma karę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.01.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Ja uważam podobnie jak smadalena. Pierwszy raz bez zawiasów, więc jest jakiś postęp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.01.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Ja uważam podobnie jak smadalena. Pierwszy raz bez zawiasów, więc jest jakiś postęp. I ja sie zgadzam . Majac nadzieje , ze w wiezieniu znajdzie sie jakis milosnik zwierzat ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 18.01.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Wracalam wczoraj z pracy jak uslyszalam w radiu wyrok, moja radosc byla ogromna!!! Pierwszy raz ktos dostal w Polsce kare wiezienia bez zawieszenia (o innych przypadkach nie slyszalam). Dla mnie niewazne, ze nie dostali max wyroku, wazne, ze dostali, jest to jakis przelom i mam nadzieje, ze juz tylko bedzie lepiej w takich sprawach. Powinni jeszcze dostac duza grzywne wplacajac na jakies schronisko co miesiac przynajmniej przez kilka lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zy 18.01.2011 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Pewnie trzeba się cieszyć, że bez zawiasów, oby sąd podtrzymał wyrok w razie odwołania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts