oxa 18.01.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Ja też uważam, że to już jest coś, posiedzą w pierdlu plus 2 tys. na zwierzęta od głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.01.2011 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Nie cieszmy się za wcześnie, bo jeszcze pewnie się odwołają.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 20.01.2011 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 tfu, tfu ,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smadalena 20.01.2011 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Odwołają się z cała pewnością.ale trzeba wierzyć,że kolejny sędzia podtrzyma wyrok.Myśle,ze obecnie presja spoleczeństwa ( no,częsci społeczeństwa niestety...) w sprawie zaostrzenia wyroków dla sprawców przestępstw wobec zwierząt jest na tyle duża,że jest na to szansa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 20.01.2011 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 moje tfu tfu , miało właśnie na myśli to co tak pięknie napisała smadalena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.01.2011 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Następna tragedia http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=123159 A tu petycja http://www.petycjeonline.pl/petycja/petycja-w-sprawie-wymierzenia-maksymalnych-mozliwych-kar-trzem-sprawcom-bestialskiego-spalenia-kota-w-wigilie-swiat-bozego-narodzenia-2009-a-takze-rozpatrzenia-spraw-przez-sad-i-wydania-wyrokow-w-terminie-bez-dopuszczenia-do-przedawnienia-czynu/161 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smadalena 26.01.2011 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Podpisałam ,już nawet komentować nie mam siły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 26.01.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.01.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Nie mogę się zarejestrować - kilka razy próbowałam i wciąż nie dostaję listu z możliwością potwierdzenia rejestracji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.01.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Bywa , ze ludzie okreslajac kogos- innego czlowieka mowia " to zwierzak " . To bardzo niesprawiedliwe jest .Zwierzeta sie tak nie zachowuja . Ostatnio w zwiazku z tymi wydarzeniami zyrodnialcow mialam okazje wspomniec sytuacje z mojego dziecianstwa . Syn sasiadow , mniej wiecej w moim wieku byl , w piwnicy naszego bloku wydlubal kotu oczy . Pamietam jak bardzo go wtedy pobilam , az jego matka byla ze skarga u mojej . Innym razem zobaczylam przez okno , ze ten chlopak , juz troche starszy kopie takiego staruszka , ktory szedl droga i zbieral kawalki wegla . Chyba wpadalam w szal , bo zbieglam po schodach i malo go nie skatowalam . Byla duza awantura , ale w koncu ktos z sasiadow przyznal mi racje .Wstyd sie przyznac , ze taka rozrabiaczka ze mnie byla , ale pamietam jak bardzo mnie to "ruszylo". Chlopak byl kilka dni nie obecny nawet w szkole , wszyscy o tym mowili . Slyszalam , ze wyrosl na porzadnego czlowieka , kto wie czy nie powinien mi podziekowac za szkole zycia . Jewgo rodzicom to chyba jakos nie przeszkadzalo. Mysle , ze takli sam wpierdziel nalezy sie tym gnojkom ,nie ,nie namawiam do bicia innych , ale nozsie naprawde sam w kieszeni otwiera .:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 26.01.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Wkleję tu, chyba, że znajdę inny temat to przeniosę http://pies.onet.pl/58453,19,24,prawo_do_zabijania,1,artykul.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 26.01.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 rrmi, to 13 latki jak moja córka, za takie coś, nawet nie potrafię sobie wyobrazić........... łomot od rodziców, na gołą dup,ę to co rano ku pamięci powinni dostawać aż do pełnoletności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.01.2011 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Wkleję tu, chyba, że znajdę inny temat to przeniosę http://pies.onet.pl/58453,19,24,prawo_do_zabijania,1,artykul.html Nie mam słów na to wszystko , ile jeszcze trzeba cierpienia, żeby w końcu było wszystko jak trzeba Podwyższą wyroki, a one i tak nie znajdą zastosowania w sądach. Mała szkodliwość... Nie powiem, co mi się na usta ciśnie. Jak taki zwyrodnialec człowieka w następnej kolejności zabije, to się obudzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 27.01.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 (edytowane) Tiaaaaaa, Zebyście się nie nudziły to proszę ....... dostałam do podpisania i wklejamu i tu Kto nie widział : http://www.tvn24.pl/-1,1690732,0,1,psy-jedza-psy-schronisko_horror-pod-zyrardowem,wiadomosc.html Petycja w tej sprawie: http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=6457&powiadom=1 Edytowane 27 Stycznia 2011 przez oxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 27.01.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Wczoraj znowu był program o jakimś schronisku, ale uciekłam, bo po pierwszym zdaniu zrobiło mi sie słabo. Oxa, te linki sie nie wyświetlają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.01.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Diabli mnie biorą, bo już drugi raz próbuję się zarejestrować na tamtej stronie i nic! Nie dostaję maila z linkiem aktywującym konto. Co ja źle robię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 27.01.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Agduś, ja miałam to samo, dziś lub jutro przysiądę, ale na innych petycjach ok POPRAWIŁAM LINKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 27.01.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 O matko, to o tym wczoraj mówili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smadalena 27.01.2011 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.01.2011 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Próbuję podać adres innej poczty i też nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts