ara 24.02.2004 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Czym sie kierować przy wyborze płytek podłogowych.Jaką kolorystykę wybrac:ciemną czy odwrotnie,mając na uwadze dużą łączną powierzchnię -jadalnia plus salon.Jak sądzicie, czego wymaga w wystroju pozostałych elementów pokoju np.:rudy brąz terakoty , a czego terakota beżowa ?? Pewnie macie podobne dylematy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnikkrol 01.03.2004 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 Napweno na jasnych kolorach mniej znać kurz a na ciemnych widać każdy pyłek. Napewno matowe są łatwiejsze do utrzymania w czystości niż błyszczące.Ale wszystko kwestia gustu, po prostu musi ci się podobać!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 01.03.2004 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 Ja mam doświadczenia zupełnie odwrotne. Na jasnej terakocie znać wszystko, na ciemnej - nie. Czyściłam również terakotę matową i błyszczącą. Nad matową trzeba się więcej napracować. Błyszcząca była znakomita do czyszczenia np. mopem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rethman 01.04.2004 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Najlepiej kierować się kolorystyką mebli i ścian . Do rustykalnuch wnętrz nie pasują wielkie , błyszczące kafle w zimnej tonacji kolorystycznej lub też jaskrawe. Zaś do wnętrza urządzonego w minimalistycznym nastroju pasują odcienie : szary, biel, czerń i ich pochodne, włącznie z naturalnym kamieniem . W stylu wiejskim ładnie będą wygłądać płytki z efektem postarzenia , przetarcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 02.04.2004 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Moim zdaniem do jasnych mebli pasują odcienie ciemne podłóg i odwrotnie.Zgadzam się z opinią Anny j w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domka 02.04.2004 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 wszystko to rzecz gustu, ja cału parter (salon, kuchnia, hol ) mam w wielkich kaflach kremowego gresu na wysoki połysk, połączyłam to z matowym gresem, dodatkiem jest jasne drewno, dla mnie wygląda super, zdecydowanie też poler czyści się lepiej ale natomiast na nim bardziej widoczny jest kurz. pozdr... Domka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts