Chef Paul 30.12.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Bardzo trafna uwaga. Czujemy się mocno dotknięci. ... zaprawdę powiadam Ci bardzo trafna (z wiekim ponoć dojrzewamy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 30.12.2013 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 .... mierny student I roku teologii obali. Teologii...to Masz szanse jednym zdaniem sprowadzić na właściwą drogę owieczkę, raczej barana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 30.12.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 ... ps - czy Diderot był agnostykiem, ateistą czy może nonteistą ? On to zmienny trochę był. Najpierw został teistą, potem deistą, jeszcze później ateistą. I już nie pamiętam dobrze, ale zdaje się, że ostatecznie zawierzył zmysłom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 30.12.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Hm... A wiec dlaczego "trzeba" sie modlic o to i owo? Gorale sie teraz ponoc modla o snieg co by dudki byly... Ale to bez sensu... tak? Filipiny... Jedno z najbardziej praktykujacych panstw KK. Jak na tum wyszli.... Czy nie jest paradoksem ze nie zadko ludzie najbardziej oddani religii to ci najdotkliwiej doswiadczani przez los... Maja reguly, zasady... I czesto skrajna biede... Co niektorzy w ramach religii maja posluszne zony... A inni w ramach innej bez grzechu, po zdradzie nawet, gdyz ksiadz moze odpuscic... Itd. A ja myślałem, że przedszkole teologiczne sobie już darowaliśmy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 30.12.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 No to pytanie dla rozluźnienia (mam nadzieję ) atmosfery. Czy zwierzaki będą zbawione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 30.12.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Rozczarowałeś mnie teraz nieco. Mocno infantylny przykład, który mierny student I roku teologii obali. no a miliony dzieci chorujących z nie swojej winy to lepszy przykład? nie wiem na ile są to infantylne przykłady, ale sposoby ich obalania to już na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 30.12.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Tak sobie myślałem...kto też pierwszy z milionami niewinnych dzieciątek wyjedzie?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 30.12.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 a bo to zły przykład? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 30.12.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Dla Radia Maryja nie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 30.12.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 a dla ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 30.12.2013 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 naiwny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 30.12.2013 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Hm... A wiec dlaczego "trzeba" sie modlic o to i owo? Gorale sie teraz ponoc modla o snieg co by dudki byly... Ale to bez sensu... tak? Filipiny... Jedno z najbardziej praktykujacych panstw KK. Jak na tum wyszli.... Czy nie jest paradoksem ze nie zadko ludzie najbardziej oddani religii to ci najdotkliwiej doswiadczani przez los... Maja reguly, zasady... I czesto skrajna biede... Co niektorzy w ramach religii maja posluszne zony... A inni w ramach innej bez grzechu, po zdradzie nawet, gdyz ksiadz moze odpuscic... Itd. Dlaczego trzeba się modlić? Widocznie ludziom jest to potrzebne! Uważasz, że Bóg potrzebuje ludzkich modłów? A na cholerę mu one! To ludzie potrzebują modlitw. I w kazdej religii one są. Były nawet w religii stalinowskiej, kiedy to Stalin sobą próbował zastąpić Boga. Sam się kreował namiastką boga. Taż modlili się ludziska do niego, oj modlili! Chociaż dziesiątkami tysięcy ich unicestwiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 30.12.2013 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 No to pytanie dla rozluźnienia (mam nadzieję ) atmosfery. Czy zwierzaki będą zbawione? Te wierzące - tak! Na przykład te ze stajenki betlejemskiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 30.12.2013 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Te wierzące - tak! Na przykład te ze stajenki betlejemskiej... Zwierzaki nie wierzą. Pytanie aktualne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 30.12.2013 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 ... Czy zwierzaki będą zbawione? Moje będą :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 30.12.2013 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Moje będą :yes: Ciepło...ciepło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 30.12.2013 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Mój pies to raczej marzy o tym, aby zamienić się rolami z moją kotką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 30.12.2013 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Moje psy i koty marzą o kluczu od spiżarni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 30.12.2013 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Zwierzaki nie wierzą. Pytanie aktualne.... Nieprawda. Mój kocur, gdy zaczyna ocierać mi się o nogę, to wiem, że wierzy. Wierzy, że zaraz otworzę balkon i wypuszczę go w noc. Wczoraj o pierwszej w nocy, ta łachudra przyniosła mi żywą mysz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 30.12.2013 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 ...Wczoraj o pierwszej w nocy, ta łachudra przyniosła mi żywą mysz... Znaczy się - wiosna idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts