Gość Pepeg z Gumy 31.12.2013 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Znaczy się - wiosna idzie Dupa tam, nie wiosna. Wyskoczył sobie pociurlać a mysz wykrotowi tylko dla zmyły przyniósł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 31.12.2013 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Wczoraj o pierwszej w nocy, ta łachudra przyniosła mi żywą mysz...Zagrycha. Niedługo przyturla się na flaszce. Taki kot to marzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 31.12.2013 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Poza tym, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! Znowu latek przybyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 31.12.2013 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Zagrycha. Niedługo przyturla się na flaszce. Taki kot to marzenie. Mówisz? To poczekam. Bo już miałem go wygonić. Żyje i żyje, czternaście lat minęło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 31.12.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Dupa tam, nie wiosna. Wyskoczył sobie pociurlać a mysz wykrotowi tylko dla zmyły przyniósł. No jak dupa, to coś jest na rzeczy. Atrakcyjnego pod każdym względem Nowego Roku przy okazji życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 03.01.2014 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 JPII ----> "ciurlający" kot = zakończenie tematu?A tak się dobrze w przerwach czytało;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 03.01.2014 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 JPII ----> "ciurlający" kot = zakończenie tematu? . Fakt ! Zakręt iście finezyjny, ale lepiej było chyba skręcić do kociego ciurlania niż do Adama Kinaszewskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 03.01.2014 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Temat utknął, bo nikt mi nie chce powiedzieć czy kot będzie zbawiony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 03.01.2014 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Nie każdy kot będzie zbawiony , ale ten wykrota jak już "przyturla" flaszkę-na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 03.01.2014 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 To może i ja poproszę, żeby mi do trumny flaszkę włożyli, skoro bramy niebios otwiera.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 03.01.2014 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Problem do rozstrzygnięcia: "będzie - nie będzie" jest pozorny.1. A dlaczego miałby być pozbawiony łaski i miłosierdzia? Oczywiście, że będzie.2. Nie musi. Chyba z raju zostali wyrzucenie tylko Adam i Ewa. Zwierzęta zostały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 03.01.2014 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 to może i ja poproszę, żeby mi do trumny flaszkę włożyli, skoro bramy niebios otwiera.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 03.01.2014 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 2. Nie musi. Chyba z raju zostali wyrzucenie tylko Adam i Ewa. Zwierzęta zostały. Bingo! Nareszcie uczony w piśmie się przypałętał....Po co zbawiać , co nie wyklęte?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 03.01.2014 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 ...Po co zbawiać , co nie wyklęte?! Że Ty jeszcze logiki w tym szukasz.?..deczko Ci się dziwię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 03.01.2014 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 eta dlia poddierrzanija razgawora.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 03.01.2014 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 W piekle będziesz się smażył. W sumie też jakaś namiastka życia wiecznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 03.01.2014 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 W piekle będziesz się smażył. W sumie też jakaś namiastka życia wiecznego.W tej smażalni można spotkać ciekawych ludzi. Nudzić się też chyba nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.01.2014 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 (edytowane) Tam gdzie nauka nie ma wiary, bo nauka w przeciwieństwie do wiary nie opiera się na dogmatach. A aksjomaty ? fundamenty przyjęte bez dowodu prawdziwości .... I co tu robić Czasem mnie diabeł kusi by uwierzyć w Boga - że tak przywołam pana S.J. Leca. A w ogóle to Szczęśliwego Nowego Roku - dla wszystkich teistów, ateistów, agnostyków i innych trudnych wyrazów Edytowane 9 Stycznia 2014 przez Zochna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 09.01.2014 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 A aksjomaty ? fundamenty przyjęte bez dowodu prawdziwości .... A fe! Przechero i prowokatorko. Ucięłaś tak przypadkiem to zdanie , czy faktycznie wrzucasz celowo ten granat do kibla rozumu ? Dokończę więc za Ciebie ów werset szatański: ".. w obrębie danej teorii. " Niestety nie oznacza to ,że aksjomatów się nie dowodzi ale już w zakresie zupełnie innej teorii, dowodzenia czegoś co wykazane wcześniej samo staje się później aksjomatem. No i tylko "samego najlepszego" w tym Nowym Roku również dla niezdeklarowanych i wahających się - ofkors probabli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 09.01.2014 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 A aksjomaty ? fundamenty przyjęte bez dowodu prawdziwości .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts