eniu 22.02.2014 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Widzę że też wchodzisz w chamskie docinki Zacytuj gdzie coś takiego napisałem, znam takie przypadki z otoczenia.... też jesteś dotknięty takim przypadkiem... Takie masz odczucia? Trudno, znów źle Cię oceniłem.... Tak przy okazji, jak nie lubisz docinek na forum, to nie ściągaj gaci publicznie.... (dla ułatwienia dodam, że to też była przenośnia...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 22.02.2014 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Takie masz odczucia? Trudno, znów źle Cię oceniłem.... Tak przy okazji, jak nie lubisz docinek na forum, to nie ściągaj gaci publicznie.... (dla ułatwienia dodam, że to też była przenośnia...) Może też zauważyłeś iż był to tylko docinek na docinek? Kilka wcześniejszych postów o "sraniu do słoika" zignorowałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 22.02.2014 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Dostrzegam więcej niż Ci się wydaje...Nie mam nic do Ciebie - reaguję tylko na to co piszesz. A piszesz różnie, kwadratowo i podłużnie ...Właśnie wygarnąłeś mi chamstwo, swojego nie zauważając... Przy czym ja mam to głęboko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 22.02.2014 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Dostrzegam więcej niż Ci się wydaje...Nie mam nic do Ciebie - reaguję tylko na to co piszesz. A piszesz różnie, kwadratowo i podłużnie ...Właśnie wygarnąłeś mi chamstwo, swojego nie zauważając... Przy czym ja mam to głęboko.... :)Post skierowałem bezpośrednio do osoby odzywającej się na poziomie Pawłowicz, Maciarewicza.... Ty żeś się odezwał, więc można sądzić że trzymasz jego stronę..... Też mam to głęboko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 22.02.2014 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Ta część to z pewnością do mnie... z prawnego punktu widzenia nie wiszę nawet złotówki....wczoraj dostałem odpowiedz z sądu... kroczek do przodu... a z moralnego punktu widzenia? moralność KALEGO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 22.02.2014 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 :)Post skierowałem bezpośrednio do osoby odzywającej się na poziomie Pawłowicz, Maciarewicza.... Ty żeś się odezwał, więc można sądzić że trzymasz jego stronę..... Też mam to głęboko.... Brawo! Jesteś konsekwentny w swym rozumowaniu. Pomogę Ci. Mam drogie auto...czyli mam krótkiego. Patrząc na wartość auta, to mam w zaniku.... :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 22.02.2014 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Brawo! Jesteś konsekwentny w swym rozumowaniu. Pomogę Ci. Mam drogie auto...czyli mam krótkiego. Patrząc na wartość auta, to mam w zaniku.... :wave: Oj Eniu bierzesz wszystko zbyt dosłownie, może myślisz sobie że każdego to dotyczy?..... miałem na myśli tylko takich z poziomu Pawłowicz. Maciarewicza itp. Nawet najlepszy czytaj najdroższy wcześniej czy później będzie rzęchem..... czasem zabytkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 22.02.2014 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Wypraszam sobie! Mój drogi jest może w zaniku, ale nie jest zabytkiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 22.02.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 a z moralnego punktu widzenia? moralność KALEGO? , Dalej chcesz prowadzić dyskusję na ogólnodostępnym forum??? Może to Ci się czkawką odbić.... Masz telefon, skype, nawet prywatne wiadomości są na tym forum.... Ochłoń troszkę i przestań traktować mnie jak psa... w dyskusji szczególnie. ps. "wyrzuciłem" Twojego synusia z domu.... raczej sam wybrał, powiedziałem sprawdzam.... dziś bym to zrobił jeszcze raz. Na tym kończę otwartą rozmowę na FM.... TY zaczęłaś ja kończę.... ktoś musi.... było....minęło, takie głupie to życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 22.02.2014 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Wypraszam sobie! Mój drogi jest może w zaniku, ale nie jest zabytkiem.... Zawsze musisz se jaja robić? samochód bywa zabytkiem, a z resztą to Twój problem.... co uważasz humor czasem też się przydaje... rączki często opadają jak trudno jest się w prostych rzeczach dogadać. Mam nadzieję że doszliśmy jako tako do porozumienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 22.02.2014 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Papież wyjechał na przejażdżkę samochodem, nudzi się i w końcu mówi do kierowcy - chciałbym teraz poprowadzić.Kierowca miał dylemat, ale....papież to papież.- zgoda powiedział i przesiedli się.Papież ruszył z piskiem opon, przekroczył prędkość....Dzięki niebiosom zatrzymał ich policjant. Stróż prawa podszedł do kierowcy (szyby przyciemniane) i puka.Zrobiłem coś nie tak?- pyta papież uchyliwszy okno- Eee.... Proszę chwilę poczekać-powiedział speszony policjant i poszedł do samochodu zawiadomić centralę-halo centrala? Dajcie komisarza!-Tu komisarz o co chodzi?-Zatrzymałem osobistość.... Co robić?-Zatrzymałeś premiera? Pyta spokojnym tonem-Nie-Prezydenta? - Tym razem dało się słyszeć w jego głosie panikę.- Nie....-Boże jedyny! To kogo ty zatrzymałeś?!-Nie wiem, ale papież jest jego szoferem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 23.02.2014 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Papież wyjechał na przejażdżkę samochodem, nudzi się i w końcu mówi do kierowcy - chciałbym teraz poprowadzić. Kierowca miał dylemat, ale....papież to papież. - zgoda powiedział i przesiedli się. Papież ruszył z piskiem opon, przekroczył prędkość.... Dzięki niebiosom zatrzymał ich policjant. Stróż prawa podszedł do kierowcy (szyby przyciemniane) i puka. Zrobiłem coś nie tak?- pyta papież uchyliwszy okno - Eee.... Proszę chwilę poczekać-powiedział speszony policjant i poszedł do samochodu zawiadomić centralę -halo centrala? Dajcie komisarza! -Tu komisarz o co chodzi? -Zatrzymałem osobistość.... Co robić? -Zatrzymałeś premiera? Pyta spokojnym tonem -Nie -Prezydenta? - Tym razem dało się słyszeć w jego głosie panikę. - Nie.... -Boże jedyny! To kogo ty zatrzymałeś?! -Nie wiem, ale papież jest jego szoferem!!! Dobre! I nikogo chyba nie urazi o co nie łatwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 23.02.2014 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Kawał doskonały! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 23.02.2014 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Kawał doskonały! Chociaż z czymś się zgadzam Zapomniałem dodać że przepisałem go z tygodnika "Fakty i mity".... pozwoliłem sobie tylko wprowadzić małe zmiany.... Wkleję w całości list znaleziony w necie.... Za co NIE kocham cię Polsko!!! Za mamę w Anglii, za tatę w Irlandii. Za bezrobocie, bezdomnych krocie, za wygłodzone emerytury, za renty kiepskie w ulicach dziury, za to że chorym umierać Każesz w długich kolejkach i bez lekarzy, za drogie leki bez refundacji, multum szpitali do likwidacji, za niepotrzebne nam IPN-y, za senatorów, w sutannach hieny, za to że uczniom zamykasz szkoły, i za rządzące nami matoły, za katechezy w lekcyjnych salach i za msze święte na szkolnych galach, za puste brzuszki i smutne buzie, za brak perspektyw i za "przedmurze" za zrujnowany przemysł, fabryki, umowy-śmieci w biurach klęczniki... Za to nie mogę kochać cię POLSKO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 23.02.2014 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 No dobra...przepisane.... A coś od siebie? Za co Cię kocham Polsko?! Bo jeśli utożsamiasz się tylko z tym co przepisałeś, to masz prze.....e.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 23.02.2014 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 No dobra...przepisane.... A coś od siebie? Za co Cię kocham Polsko?! Bo jeśli utożsamiasz się tylko z tym co przepisałeś, to masz prze.....e.... Dużo w tym jest racji, zawsze jest łatwiej dopieprzyć i pamięta się bardziej.... te złe rzeczy. Masz podobno głęboko to co ja uważam W porównaniu do Ukrainy jest lepiej... i jeszcze jestem w Polsce... siostra wyjechała prawie rok temu do Niemiec.... Przewiało mnie deczko i teraz zdycham.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 23.02.2014 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 ...Przewiało mnie deczko i teraz zdycham....kara Boska. Takie ostrzeżenie. Było zaczynać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 23.02.2014 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Dużo w tym jest racji, zawsze jest łatwiej dopieprzyć i pamięta się bardziej.... te złe rzeczy. Masz podobno głęboko to co ja uważam W porównaniu do Ukrainy jest lepiej... i jeszcze jestem w Polsce... siostra wyjechała prawie rok temu do Niemiec.... Przewiało mnie deczko i teraz zdycham.... Głęboko to ja mam Twoje chamstwo, którego czasem w swej łaskawości nie dostrzegasz.... ...natomiast.... ....jeśli ktoś żyje jak owsik w dupie tylko dlatego, że to jego ojczyzna, szczerze mu współczuję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 23.02.2014 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Eniu... zastanawiające jest jak łatwo przychodzi Ci oceniać, zawsze daleki byłem od tego. Chamstwem odpowiadam czasem na chamstwo.... ale też często odpuszczam, choć może nakręcony.... jak w tym przypadku gościem od "srania do słoika" Chyba pracowałeś na zachodzie... coś przez mgłę kojarzę, ja nigdy.... No wypad na kilka dni można pominąć, bardziej turystyczne to było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 23.02.2014 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 (edytowane) ....jeśli ktoś żyje jak owsik w dupie tylko dlatego, że to jego ojczyzna, szczerze mu współczuję.... A gdzie ma żyć owsik? Dobry przykład tylko dowodzi czegoś zupełnie przeciwnego niż chciałeś. Współczuć można tym którzy gdzieś tam znoszą kopanie po dupie tylko dlatego, że w Polsce nie znaleźli swojego miejsca. Edytowane 23 Lutego 2014 przez perm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts