an-bud 30.04.2014 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 A mnie wkurza,że wszystkie,nawet najmniejsze parafie,chcą(muszą) mieć "swojego papieża" .Chodzi o pomnik.Nie ważne jaki aby był.No i tworzy się takie karykatury.Popatrzcie Każdy troszkę myślący się domyśli że chodzi o kasę..... na organizacji zbiórki z okazji budowy pomnika "zaoszczędzą" połowę kasy... a na każdej okolicznościowej rocznicy będą zbierać następną kasę.... czysty interes a że wychodzi pomnik jak wychodzi... widocznie więcej oszczędzili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 30.04.2014 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Każdy troszkę myślący się domyśli że chodzi o kasę..... na organizacji zbiórki z okazji budowy pomnika "zaoszczędzą" połowę kasy... a na każdej okolicznościowej rocznicy będą zbierać następną kasę.... czysty interes a że wychodzi pomnik jak wychodzi... widocznie więcej oszczędzili... A może jednak jakaś porada czy rozmowa z psychologiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 30.04.2014 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 A może jednak jakaś porada czy rozmowa z psychologiem... Toż się wszystko mszą kończy i zbiórką na tacę mam tylko alergię na kler;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 30.04.2014 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Cóż...przewlekła ta alergia...dermatolog + psycholog:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 30.04.2014 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 smutne to jest nienawistne rzucanie gòwnem ... nawet prawdziwym a dlaczego smutne? prawdziwe gówno bardziej boli? wolisz trwać w obłudnej sielance? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pożar w temacie 30.04.2014 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 beatyfikacja 1:1. jedna cudownie ocalona, i jeden zabity turysta. jak widac, praca po obu stronach plotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 30.04.2014 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 (edytowane) Cóż...przewlekła ta alergia...dermatolog + psycholog:rolleyes: Masz inne wytłumaczenie zachłanności kościołów wszelkiej maści? Kasę doją tu i teraz a w zamian obiecują zbawienie i życie wieczne.... po śmierci składał ktoś reklamację? Tu też się mylę? ps. może psychol potrzebny jednak.... ale tobie Edytowane 30 Kwietnia 2014 przez an-bud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WiktoriaM 30.04.2014 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 W domu mego Ojca jest mieszkań wiele. I choć kocham go, to nie pojęte dla mnie jest, jak wielkie jest Jego miłosierdzie. Ofiarować swego syna, za wszystkie kreatury tego świata (łącznie ze mną)...za wszystkie słowa nienawiści, Jezus cierpiał już w Ogrójcu. potem kolejne godziny plwania, katowania, wyśmiewania, obnażania, biczowania, krzyżowania. A kiedy skonał na krzyżu, zdjęto go i oddano w ramiona matki. Maria obmywała jego umęczone ciało i choć wiedziała, że musiało się tak stać, łzy zalewały jego umęczone poszarpane ciało. I nie było tam nikogo z uzdrowionych, nakarmionych, wskrzeszonych, pokrzepionych na duchu.Skoro nic Cie to nie obchodzi, to zostaw w spokoju mój Kościół, mojego Boga i mojego Świętego Jana Pawła II. Jak zwykle na tym forum najwięcej do powiedzenia mają pseudo fachowcy i pseudo znawcy tematu. Nie dziwię się już temu. Ale przejść koło "tego powyżej" obojętnie, to zaprzeć się samego Jezusa Chrystusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pożar w temacie 30.04.2014 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Masz inne wytłumaczenie zachłanności kościołów wszelkiej maści? Kasę doją tu i teraz a w zamian obiecują zbawienie i życie wieczne.... po śmierci składał ktoś reklamację? Tu też się mylę? ps. może psychol potrzebny jednak.... ale tobie to nie alimenty, i smialo mozna to olac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 30.04.2014 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 to nie alimenty, i smialo mozna to olac. Wiara podpowiada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 30.04.2014 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 W domu mego Ojca jest mieszkań wiele. I choć kocham go, to nie pojęte dla mnie jest, jak wielkie jest Jego miłosierdzie. Ofiarować swego syna, za wszystkie kreatury tego świata (łącznie ze mną)...za wszystkie słowa nienawiści, Jezus cierpiał już w Ogrójcu. potem kolejne godziny plwania, katowania, wyśmiewania, obnażania, biczowania, krzyżowania. A kiedy skonał na krzyżu, zdjęto go i oddano w ramiona matki. Maria obmywała jego umęczone ciało i choć wiedziała, że musiało się tak stać, łzy zalewały jego umęczone poszarpane ciało. I nie było tam nikogo z uzdrowionych, nakarmionych, wskrzeszonych, pokrzepionych na duchu. Skoro nic Cie to nie obchodzi, to zostaw w spokoju mój Kościół, mojego Boga i mojego Świętego Jana Pawła II. Jak zwykle na tym forum najwięcej do powiedzenia mają pseudo fachowcy i pseudo znawcy tematu. Nie dziwię się już temu. Ale przejść koło "tego powyżej" obojętnie, to zaprzeć się samego Jezusa Chrystusa. Też czytałem tą bajkę/baśń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pożar w temacie 30.04.2014 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Wiara podpowiada? jak ktos lubi sobie widelec do oka wkladac, to jego sprawa. moze to robic, ale nie musi. alimenty jednak trzeba placic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 30.04.2014 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 jak ktos lubi sobie widelec do oka wkladac, to jego sprawa. moze to robic, ale nie musi. alimenty jednak trzeba placic. Zgadzam się.... Masz przyznane to płać .....ja niemam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pożar w temacie 30.04.2014 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Zgadzam się.... Masz przyznane to płać .....ja niemam nie moge tego sprawdzic. ps ex, pisala cos innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 30.04.2014 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Ofiarować swego syna, za wszystkie kreatury tego świata (łącznie ze mną) co za niska samoocena. wpoili ci to czy doszłaś do tego? za wszystkie słowa nienawiści, Jezus cierpiał już w Ogrójcu. potem kolejne godziny plwania, katowania, wyśmiewania, obnażania, biczowania, krzyżowania. pomyśl... czy on jedyny tak cierpiał? czy tylko jemu należą się takie pokłony? zostaw w spokoju mojego Świętego Jana Pawła II. Jak zwykle na tym forum najwięcej do powiedzenia mają pseudo fachowcy i pseudo znawcy tematu. [/b] jako pseudo fachowiec albo raczej laik spytam cię jako znawcę tematu. ilu świętych powołał chrystus bądź jego ojciec? i drugie: gdzie w biblii pisze, że można się modlić do człowieka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 30.04.2014 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 a dlaczego smutne? prawdziwe gówno bardziej boli? wolisz trwać w obłudnej sielance? na zadane pytania znajdziesz odpowiedź spoglądając poprzez dziurawe jelito na szachownice na niebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 30.04.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 nie moge tego sprawdzic. ps ex, pisala cos innego. ps. więc na wiarę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 30.04.2014 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Prawie jak znany klasyk...."nie chcem ale muszem" ..... "jestem za a nawet przeciw" ps. napisałem spokojnie tylko to co myślę... cos się Tobie poplatało ... mylisz "religię" z szacunkiem dla ludzi ... nawet takich ludzi, którzy przyczynili się do tego byś dziś mógł napisać "to co myślisz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 30.04.2014 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 na zadane pytania znajdziesz odpowiedź spoglądając poprzez dziurawe jelito na szachownice na niebie biedaku dziurawe jelita już są faktem. ale ty jak zawsze do tyłu jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 30.04.2014 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 (edytowane) biedaku dziurawe jelita już są faktem. ale ty jak zawsze do tyłu jesteś. ... powiedział mądrzejszy od Kopernika ps - zjedz buraka a prawda się objawi Edytowane 30 Kwietnia 2014 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts