Gosia-Anbudowa 04.05.2014 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 ps. pierwsza głupota to wspólny zakup dworku....... za moją kasę może bilobil? pieniądze na zakup były z mojej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 04.05.2014 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 A nie można tego wszystkiego powiedzieć sobie na sali rozpraw albo na priva, że nieśmiało jeszcze raz zapytam?Mam wrażenie ,że oprócz was, wszyscy inni występujący w tym temacie mają te wasze spory głęboko w dupie.Są nie tylko żenujące ale i świadczą o wspólnym , silnie zakorzenionym infantylizmie i zabierają tlen w temacie nagłówkowym. Załóżcie sobie osobny "wewątek" pt. "Kto komu mocniej dopierdoli?". Tam możecie udowadniać światu : kto, komu, z kim, ile razy i za ile a potencjalni kibice, lubiący pralnię, sami sobie wyrobią zdanie, które z was jest większą szmatą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 04.05.2014 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 A nie można tego wszystkiego powiedzieć sobie na sali rozpraw albo na priva, że nieśmiało jeszcze raz zapytam? Mam wrażenie ,że oprócz was, wszyscy inni występujący w tym temacie mają te wasze spory głęboko w dupie. Są nie tylko żenujące ale i świadczą o wspólnym , silnie zakorzenionym infantylizmie i zabierają tlen w temacie nagłówkowym. Załóżcie sobie osobny "wewątek" pt. "Kto komu mocniej dopierdoli?". Tam możecie udowadniać światu : kto, komu, z kim, ile razy i za ile a potencjalni kibice, lubiący pralnię, sami sobie wyrobią zdanie, które z was jest większą szmatą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 04.05.2014 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 jak wyżej Pepeg rzekł był ... co komu do domu, jak chata nie jego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 04.05.2014 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 A nie można tego wszystkiego powiedzieć sobie na sali rozpraw albo na priva, że nieśmiało jeszcze raz zapytam? Mam wrażenie ,że oprócz was, wszyscy inni występujący w tym temacie mają te wasze spory głęboko w dupie. Są nie tylko żenujące ale i świadczą o wspólnym , silnie zakorzenionym infantylizmie i zabierają tlen w temacie nagłówkowym. Załóżcie sobie osobny "wewątek" pt. "Kto komu mocniej dopierdoli?". Tam możecie udowadniać światu : kto, komu, z kim, ile razy i za ile a potencjalni kibice, lubiący pralnię, sami sobie wyrobią zdanie, które z was jest większą szmatą. Dla Pepega - z pozdrowieniami : Hyde Cegła Park Wolność słowa i poglądów. Dyskusje na tematy niebudowlane. Wstęp na własną odpowiedzialność... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 04.05.2014 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Może już pora na zmianę tytułu wątku, żeby ułatwić ludziom wybór czytadeł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 04.05.2014 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 (edytowane) Wiesz Pepegu taka jeszcze myśl powstała w mojej infantylnej głowie: kiedy an-bud opluwał i negował moralność Jana Pawła II, księży i kościoła i stawiał różne inne zarzuty np. kradzieże, to nie było to w żaden sposób złe – a przypomnijmy, że osobiście nigdy nie poznał Karola Wojtyły, natomiast moja opinia o an-budzie, którego ja znam, wywołała Twój „niesmak”.Reasumując – opluwamy tylko nie znane sobie osoby? Edytowane 4 Maja 2014 przez Gosia-Anbudowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 05.05.2014 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Wiesz Pepegu taka jeszcze myśl powstała w mojej infantylnej głowie: kiedy an-bud opluwał i negował moralność Jana Pawła II, księży i kościoła i stawiał różne inne zarzuty np. kradzieże, to nie było to w żaden sposób złe – a przypomnijmy, że osobiście nigdy nie poznał Karola Wojtyły, natomiast moja opinia o an-budzie, którego ja znam, wywołała Twój „niesmak”. Reasumując – opluwamy tylko nie znane sobie osoby? Pepegowi chodzi raczej o publiczne pranie. Oglądanie obfajdanych majtek do przyjemności nie należy. Per analogiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 05.05.2014 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Wiesz Pepegu taka jeszcze myśl powstała w mojej infantylnej głowie: kiedy an-bud opluwał i negował moralność Jana Pawła II, księży i kościoła i stawiał różne inne zarzuty np. kradzieże, to nie było to w żaden sposób złe – a przypomnijmy, że osobiście nigdy nie poznał Karola Wojtyły, natomiast moja opinia o an-budzie, którego ja znam, wywołała Twój „niesmak”. Reasumując – opluwamy tylko nie znane sobie osoby? W pierwszej chwili wpis Pepega wzbudził mój entuzjazm....Ale.... Jak dla mnie 1:0 dla Ciebie (gówno z tego masz, ale zawszeć CÓŚ). I nie o to jaka jesteś fajna mi chodzi (bo Cię kompletnie nie znam:D). Chodzi mi właśnie o wątkowy leitmotiv, w którym wyjątkowa aktywność Twego byłego wzbudziła moje podejrzenia... Pomijając zaś cały moralny fetor i cierpienie, którego jesteśmy świadkiem....Sam się rozwiodłem z mą pierwszą i mój przyjaciel podsumował mnie krótko. Nie mów o byłej GUPIA, bo tylko sobie opinię wystawiasz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 05.05.2014 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 (edytowane) ... natomiast moja opinia o an-budzie, którego ja znam, wywołała Twój „niesmak”. Reasumując – opluwamy tylko nie znane sobie osoby? To co teraz, i jak, piszesz, nazywa się dyskretną manipulacją ciemnego rozmówcy. Nie znam ani Twojego byłego chłopa , ani Ciebie, zresztą jak chyba i reszta pozostałych tutaj. Gówno mnie obchodzi zarówno Jego nieludzka hipokryzja jak i Twoja uporczywa i systematyczna chęć rewanżu na Nim za niewyobrażalne cierpienia jakie zadał. Twoje intencje zawarte w wypowiedziach na, rzekomo, clou wewątka, są zanadto wyraźne Nie ma to nic wspólnego z tematem a przytoczenie regułki o zasadach Hyde Parku, którą mnie uraczyłaś, jest w tym miejscu kompletnie bez sensu. Perm obrazowo ujął to w opisie osranych gaci. Ich zawartość jest Wasza i nie oczekuj od innych entuzjazmu , kiedy się ona rozpryskuje. "Opluwamy" nie osoby a ich czyny, o których coś wiemy,czyli głównie działania postaci publicznych, osobista znajomość z nimi nie jest do tego absolutnie potrzebna. Edytowane 5 Maja 2014 przez Pepeg z Gumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pożar w temacie 05.05.2014 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 a ja chetnie dowiem sie wiecej. Gosiu, jak to bylo z tym pierwszym synem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 05.05.2014 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Sam się rozwiodłem z mą pierwszą i mój przyjaciel podsumował mnie krótko. Nie mów o byłej GUPIA, bo tylko sobie opinię wystawiasz.... Nie, nie twierdzę, że jest GUPI:rolleyes: W pierwszej chwili wpis Pepega wzbudził mój entuzjazm....Ale.... Cóż mam powiedzieć eniu… ale…? To co teraz, i jak, piszesz, nazywa się dyskretną manipulacją ciemnego rozmówcy. O wybaczenie upraszam eniu:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 05.05.2014 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 a ja chetnie dowiem sie wiecej. Gosiu, jak to bylo z tym pierwszym synem? No było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 05.05.2014 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 To co teraz, i jak, piszesz, nazywa się dyskretną manipulacją ciemnego rozmówcy. Nie znam ani Twojego byłego chłopa , ani Ciebie, zresztą jak chyba i reszta pozostałych tutaj. Gówno mnie obchodzi zarówno Jego nieludzka hipokryzja jak i Twoja uporczywa i systematyczna chęć rewanżu na Nim za niewyobrażalne cierpienia jakie zadał. Twoje intencje zawarte w wypowiedziach na, rzekomo, clou wewątka, są zanadto wyraźne Nie ma to nic wspólnego z tematem a przytoczenie regułki o zasadach Hyde Parku, którą mnie uraczyłaś, jest w tym miejscu kompletnie bez sensu. Perm obrazowo ujął to w opisie osranych gaci. Ich zawartość jest Wasza i nie oczekuj od innych entuzjazmu , kiedy się ona rozpryskuje. "Opluwamy" nie osoby a ich czyny, o których coś wiemy,czyli głównie działania postaci publicznych, osobista znajomość z nimi nie jest do tego absolutnie potrzebna. Szanowny Pepegu z Gumy Faktycznie ten wątek nie jest miejscem na taką polemikę W związku z tym założyłam inny:D:yes: Erudycji nie można Ci odmówić a ja jestem "tylko złośliwa":lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pożar w temacie 06.05.2014 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Faktycznie ten wątek nie jest miejscem na taką polemikę W związku z tym założyłam inny:D:yes: to jest doskonale miejce na takie tematy. mozna to rozpatrzyc od strony wyswiecenia, i jak osoba papieza Jana Pawła II wplyneła na zycie Polakow. tych w separacji rowniez, bo to najlepszy przyklad do rozmowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 06.05.2014 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Szanowny Pepegu z Gumy Faktycznie ten wątek nie jest miejscem na taką polemikę W związku z tym założyłam inny:D:yes: Erudycji nie można Ci odmówić a ja jestem "tylko złośliwa":lol2: Erekcja erudycji Pepega, bywa imponująca.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 06.05.2014 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Erekcja erudycji Pepega, bywa imponująca.... Obyś nie doczekał jej wytrysku, bo się zakrztusisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 06.05.2014 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Obyś nie doczekał jej wytrysku, bo się zakrztusisz. Się wstrzymaj.... do tej pory rzucasz większość na kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 06.05.2014 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Obyś nie doczekał jej wytrysku, bo się zakrztusisz. ... taka erupcja w erekcji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 06.05.2014 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 ... taka erupcja w erekcji ? Erupcja podczas wytrysku, czyli zesrać się ze szczęścia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts