pożar w temacie 07.05.2014 02:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Się wstrzymaj.... do tej pory rzucasz większość na kolana myslisz, ze jest w separacji i nie lozy na wlasne dzieci? nie mysle... prawdziwy facet zawsze lozy na dzieci, karmi, ksztalci, nagradza, a czasem karze. ci naciagani zawsze maja jakies ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 07.05.2014 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 myslisz, ze jest w separacji i nie lozy na wlasne dzieci? nie mysle... prawdziwy facet zawsze lozy na dzieci, karmi, ksztalci, nagradza, a czasem karze. ci naciagani zawsze maja jakies ale... Nie wiem czy dobrze myślę, ale to Twoje retoryczne zastrzeżenie o łożeniu na dziatwę chyba się Pepega tyczyło? Masz rację! Pepeg może jest i zwyczajne bydlę ale z uśmiechem na pysku gotuje, pierze, żywi i łoży na potomstwo a i nigdy z tego powodu nie narzeka, chociaż katolickie odruchy i pryncypia są mu, z punktu widzenia światopoglądowego, zupełnie obce. W świetle ostatniej wypowiedzi pewnego wysokiego rangą dostojnika kościelnego, głoszącego na Jasnej Górze, że laickość w Polsce nie ma prawa bytu, choćby ze względu na dobro rodziny, liczę chociaż na moralną kanonizację za życia podobnych, nieuchylających się Pepeżek i Pepegów w tym kraju.Po śmierci kanonizacja osobiście jest mi obojętna. Obiecujemy czynić Wam cuda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.05.2014 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 może w ramach kanonizacji "coś pod wezwaniem" albo choć zostaniesz patronem ? ... cuda jakoś mnie nie interesują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 07.05.2014 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 ... cuda jakoś mnie nie interesują Pieprzysz hipokryto jeden;) Nie chciałbyś chociaż jednej złotej rybki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.05.2014 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Pieprzysz hipokryto jeden;) Nie chciałbyś chociaż jednej złotej rybki? złotej rybki nigdy nie smażyłem pewnie, że bym chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 07.05.2014 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 złotej rybki nigdy nie smażyłem pewnie, że bym chciał Czyli, cuda Cię jednak interesują Jedni wierzą w złotą rybkę inni w cuda tzw. świętych a jeszcze inni nie wierzą w ogóle, że dobro dobrem a zło złem powraca, tylko stawiają na racjonalizm i zwykłą probabilistykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.05.2014 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 (edytowane) Czyli, cuda Cię jednak interesują Jedni wierzą w złotą rybkę inni w cuda tzw. świętych a jeszcze inni nie wierzą w ogóle, że dobro dobrem a zło złem powraca, tylko stawiają na racjonalizm i zwykłą probabilistykę.poniekąd masz rację interesują mnie "cudowne smaki" czasami wierzę w "widocznie tak miało być" ... ponieważ z głupoty należy wyciągać wnioski ... szczególnie tej własnej Edytowane 7 Maja 2014 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 07.05.2014 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Czyli, cuda Cię jednak interesują Jedni wierzą w złotą rybkę inni w cuda tzw. świętych a jeszcze inni nie wierzą w ogóle, że dobro dobrem a zło złem powraca, tylko stawiają na racjonalizm i zwykłą probabilistykę. Normalnie zero romantyzmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 07.05.2014 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Twoja wiara Pawle jest bardzo pociągająca. Gdybyś tylko zechciał zostać proboszczem...chętnie byłbym Twoim wikarym;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 07.05.2014 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Normalnie zero romantyzmu. Masz na myśli te specyficzne procesy neurofizjologiczne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 07.05.2014 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Normalnie zero romantyzmu.No niestety. Pepeg nie wierzy w cuda. Kompletnie tego nie rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pożar w temacie 07.05.2014 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Nie wiem czy dobrze myślę, ale to Twoje retoryczne zastrzeżenie o łożeniu na dziatwę chyba się Pepega tyczyło? Masz rację! Pepeg może jest i zwyczajne bydlę ale z uśmiechem na pysku gotuje, pierze, żywi i łoży na potomstwo a i nigdy z tego powodu nie narzeka, chociaż katolickie odruchy i pryncypia są mu, z punktu widzenia światopoglądowego, zupełnie obce. W świetle ostatniej wypowiedzi pewnego wysokiego rangą dostojnika kościelnego, głoszącego na Jasnej Górze, że laickość w Polsce nie ma prawa bytu, choćby ze względu na dobro rodziny, liczę chociaż na moralną kanonizację za życia podobnych, nieuchylających się Pepeżek i Pepegów w tym kraju.Po śmierci kanonizacja osobiście jest mi obojętna. Obiecujemy czynić Wam cuda. zyd? nie mysle. jak "nic" luteran, ale luteran to zyd! ps znam takich rodzicow. ciekawe ktore kolana wybraloby dziecko. wysokiego dostojnika koscielnego czy taty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 07.05.2014 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 W świetle ostatniej wypowiedzi pewnego wysokiego rangą dostojnika kościelnego, głoszącego na Jasnej Górze, że laickość w Polsce nie ma prawa bytu, choćby ze względu na dobro rodziny, liczę chociaż na moralną kanonizację za życia podobnych, nieuchylających się Pepeżek i Pepegów w tym kraju.Po śmierci kanonizacja osobiście jest mi obojętna. Obiecujemy czynić Wam cuda. Coś się obawiam, że standardowe procedury kanonizacyjne mają wymagania jak procedury sekcyjne, ma być post mortem i już. Maluczkich się nie kanonizuje. Z przyczyn organizacyjnych, bo przecież nie wynika to z ideologii. W literaturze pięknej mamy przykłady porwania na żywca do piekła, ale na żywca w poczet świętych, to sobie nie przypominam. Stworzyłbyś precedens. "Wysoki rangą dostojnik kościelny" nie jest żadnym synonimem mądrości. A szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 07.05.2014 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 zyd? nie mysle. jak "nic" luteran, ale luteran to zyd! Od razu Żyd! A cyklista albo mason, nie może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 07.05.2014 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Stworzyłbyś precedens. . Szkoda, bo jest nas trochę do popełnienia tego świętego precedensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 07.05.2014 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 ja miałabym zapotrzebowanie na cud. taki mały cudzik. W jakiej formie mogę popełnić petycję ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 07.05.2014 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 ja miałabym zapotrzebowanie na cud. taki mały cudzik. W jakiej formie mogę popełnić petycję ? z erekcją będzie problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.05.2014 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Twoja wiara Pawle jest bardzo pociągająca. Gdybyś tylko zechciał zostać proboszczem...chętnie byłbym Twoim wikarym;) gdy zaproponują mnie pozycję Kardynała to ewentualnie wezmę ... natychmiast mianuję Cię Biskupem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 09.05.2014 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 gdy zaproponują mnie pozycję Kardynała to ewentualnie wezmę ... natychmiast mianuję Cię Biskupem Bardzo Ci dziękuję. Ty nawet szaty liturgiczne już masz a i Twoja czapeczka bardziej gustowna i figlarna jest od purpurowego berecika. Mam nadzieję ,że masz też pomysł na jakie wymyślne sakramenty i regularne obrządki. (O matuchno! Moja wątroba!) W każdym razie, ja będę walczył chociaż o komunię. Takiego żniwa mamony grzech śmiertelny odpuścić. PS Zochna , wal bezpośrednio o co Ci chodzi, bez zbędnych litanii i klepania paciorków . Tłoku nie mam na zamówienia cudów, więc spokojna Twoja ...latami nie będziesz czekać. Pamiętaj jednak ,że i u mnie jest określona specjalizacja w cudotwórstwie, więc jak coś np. zgubiłaś, to lepiej pisz od razu do św Antoniego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 09.05.2014 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 będziem Pepegu nawracać za pomocą chochli i kopyści (niewątpliwie kompetencji i predyspozycji Tobie w tej materii nie brak) ... choć niektórych zatwardziałych grzeszników utytłanych w kieleckim majonezie bym chyba dopuścił ... chyba, że jakiegoś cudu dokonasz ... wina będzie dostatek a chleb ... zamienimy na konkrety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts