an-bud 01.01.2015 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 U sąsiadów są mądrzejsi? http://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/swiat/coraz-mniej-boga-w-kraju-reformacji/ar-BBhpuh5?ocid=UP97DHP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 02.01.2015 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 ...znalazłem chrześcijański tekst napisany w katolickiej rzeczywistości... Niska płaca – długi – eksmisja - bezdomność Na koniec 2013 roku zadłużenie lokatorów powstałe na wskutek nieterminowego opłacania czynszu wyniosło 2 mld złotych...Do tego psy wszędzie fajdają także przejść spokojnie nie można, wygrana w totolotka graniczy z cudem, sąsiad jeździ lepszym samochodem. Tfu... Co za kraj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 02.01.2015 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Do tego psy wszędzie fajdają także przejść spokojnie nie można, wygrana w totolotka graniczy z cudem, sąsiad jeździ lepszym samochodem. Tfu... Co za kraj! O właśnie! A najbardziej to ten sąsiad mnie wkur.... Boże! Jakaż to niesprawiedliwość. Żeby mu się samochód popsuł albo go okradli a córka z Murzynem puściła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 02.01.2015 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Do tego psy wszędzie fajdają także przejść spokojnie nie można, wygrana w totolotka graniczy z cudem, sąsiad jeździ lepszym samochodem. Tfu... Co za kraj! Taki kraj, ze Ty z firma spier//////// do UK ...... a ja jeszcze dalej. Pozdrawiam i zycze wszystkiego najlepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 02.01.2015 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 O właśnie! A najbardziej to ten sąsiad mnie wkur.... Boże! Jakaż to niesprawiedliwość. Żeby mu się samochód popsuł albo go okradli a córka z Murzynem puściła. Mam wrażenie że to najbardziej popularne podejście do życia:( Natomiast psie gówna... owszem, wkurwiają mnie niemożebnie. Znaczy, właściciele onych psów. Ale to nie ten wątek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 02.01.2015 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 O właśnie! A najbardziej to ten sąsiad mnie wkur.... Boże! Jakaż to niesprawiedliwość. Żeby mu się samochód popsuł albo go okradli a córka z Murzynem puściła. Dla przypomnienia i ku pamięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 02.01.2015 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 ... a córka z Murzynem puściła.No nie. Tu już przesadziłeś. Biedny murzyn! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 02.01.2015 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Taki kraj, ze Ty z firma spier//////// do UK ...... a ja jeszcze dalej. Pozdrawiam i zycze wszystkiego najlepszego.Nigdzie nie zwiałem. Siedzę tu w Polsce i dobrze mi. Najwięcej frajdy sprawia mi świadomość, że mój ZUS nie idzie na składki dla górników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 02.01.2015 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 ... a ja zwiałem ... (tchórz pierdolony) ... miast bohatersko walczyć ... ... coraz bardziej stary się robię i wygodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 02.01.2015 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 ... a ja zwiałem ... (tchórz pierdolony) ... miast bohatersko walczyć ... ... coraz bardziej stary się robię i wygodny :evil:Ooo ..., za to kara , kurwa, być musi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 02.01.2015 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 :evil:Ooo ..., za to kara , kurwa, być musi! no i jest ... cygara się skończyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 02.01.2015 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 no i jest ... cygara się skończyły Jak widac..... dziadki se pogadaly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 02.01.2015 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 no i jest ... cygara się skończyły z ciekawości - dawno Ty już tam za wodą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 02.01.2015 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 z ciekawości - dawno Ty już tam za wodą? no będzie już trochę ... od 1983 (z czteroletnią przerwą, kiedy to Ciemiężycielka zapragnęła w 2002 powrócić na Ojczyzny Łono ... lecz niestety jakoś tak chyba byliśmy już odzwyczajeni od dodatkowych urozmaiceń) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 03.01.2015 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Wracajac do tematu. http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/1,35636,17199900,Swiety_Jan_zastawiony_za_dlugi_gdanskiej_archidiecezji.html#MT Ciekawe dlaczego nie dokonano zastawu na siedzibie Głódzia. Z nawiązką staczyłoby na spłatę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 03.01.2015 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 :evil:Ooo ..., za to kara , kurwa, być musi! Murzynów pełno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.01.2015 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 (edytowane) Murzynów pełno! więcej niż w Afryce ... tylko u mnie w miasteczku jakieś śladowe ilości ... ... węża dziś z garażu pogoniłem ... ładny był a Ciemiężycielka nie chciała dodatkowego lokatora ... pewnie dlatego, że jabłka jej nie przyniósł ... diaboł jeden Edytowane 3 Stycznia 2015 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 03.01.2015 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 więcej niż w Afryce ... tylko u mnie w miasteczku jakieś śladowe ilości ... ... węża dziś z garażu pogoniłem ... ładny był a Ciemiężycielka nie chciała dodatkowego lokatora ... pewnie dlatego, że jabłka jej nie przyniósł ... diaboł jeden A nie kusiło cię, by go tak lekko ... przypiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.01.2015 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 A nie kusiło cię, by go tak lekko ... przypiec? skórę wprzódy zdarłwszy ... udusić w rondlu z koperkiem świeżym i śmietaną ukwaszoną ... wypędzając gadzinę danie zmarnowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 03.01.2015 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 więcej niż w Afryce ... tylko u mnie w miasteczku jakieś śladowe ilości ... ... węża dziś z garażu pogoniłem ... ładny był a Ciemiężycielka nie chciała dodatkowego lokatora ... pewnie dlatego, że jabłka jej nie przyniósł ... diaboł jeden No to dobrześ zrobił. Jam nie upilnował i taki jeden wąż wlazł mojej ciemiężycielce do kieszeni. Siedzi gadzina i nic nie poradzisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts