SAVAGE7 01.05.2015 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Dlaczego im każesz sięgać po złe wzorce? Tak nas postrzegasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 07.05.2015 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 17.05.2015 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 (edytowane) Edytowane 17 Maja 2015 przez an-bud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 17.05.2015 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 17.05.2015 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Niestety po raz kolejny stoję /stoimy?/ przed wyborem mniejszego zła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 17.05.2015 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Tu nie ma co stać.Stąd biegiem trzeba spieprzać! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 17.05.2015 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Andrzej Duda - kandydat na urząd Prezydenta Polski. Oddaje pokłon Myrnie Nazzour, która twierdzi, że rozmawia z Jezusem i Matką Boską, potrafi w magiczny sposób wydzielać z siebie święty olej oraz bywa dotykana stygmatami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 17.05.2015 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Tu nie ma co stać. Stąd biegiem trzeba spieprzać! Adam M. Adam... znowu Masz rację.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 17.05.2015 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Jedni tworza panstwo islamskie inni katolickie.... wierzyc sie nie chce ze to ma miejsce w 2015r, Centrum Europy. Ekipa powyzej umie czytac i pisac.... juz to powinno dac mozliwosc innego pogladu.... Mam wrażenie iż znakomita większość ludzkości nosi głowę tylko do ozdoby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 17.05.2015 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Żartujesz! Dla ozdoby!Albo gustu nie masz...Oni po prostu czapki sobie pokupowali, to i muszą je na coś wsadzić, to maja te łby... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 18.05.2015 03:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Niestety po raz kolejny stoję /stoimy?/ przed wyborem mniejszego zła. Wiec glosujemy na ....Dude Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 18.05.2015 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Wiec glosujemy na ....Dude Masz watpliwości po ostatnich kilku postach? Duda zapewnia jedno - życie w ciekawych czasach - co juz starożytni Chińczycy uważali za przekleństwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 18.05.2015 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Dudkać, to już nas wydudkali.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 18.05.2015 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Masz watpliwości po ostatnich kilku postach? Duda zapewnia jedno - życie w ciekawych czasach - co juz starożytni Chińczycy uważali za przekleństwo. Nie widzę w tym niestety nic ciekawego. To raczej staropolskie warcholstwo i nasza narodowa masochistów przekora-odwieczna , przekonać się na własnej skórze czy wsadzenie ch..a do ula będzie mniej dokuczliwe niż obecny , upierdliwy bul trzymanych od kilku lat w imadle jaj . Jesteśmy odwiecznymi głupcami, tępymi naiwniakami , którym co 4-5 lat każą znowu wybierać pomiędzy jakimś gramlatym Bronkiem a kretyńsko uśmiechniętym , bez względu na okoliczności, Romkiem Budyniem z zawodu czarodziejem. Ta jedenastoosobowa menażeria , która latoś zaprezentowała się nam jako najlepsi kandydaci na króla Polski, nie była mniej oryginalna niż onegdaj Stan Tymiński ze swoją teczką i peruwiańską połowicą , pochodzącą ( według Stana zapewnień) w prostej linii od Przenajświętszej Panienki. Oni wszyscy traktują nas jak idiotów, i z przykrością stwierdzić trzeba, że specjalnie się z prawdą nie mijają. Ekonomiczny dureń debatuje z nieudolnym gajowym pierdołą , licytując się który z nich ma więcej czaru i kto więcej tłuszczy obieca prezentów. A zauroczone stado, jak to barany, ze łzami w oczach znów o ojczyznę wolną wznosi modły, patryjotycznie zawodząc wierzy ,że dobry bozia wraz ze zmianą sołtysa i za sprawą litanii do JP drugiego, przyniesie im w końcu oczekiwaną klęskę urodzaju. W końcu jako permanentnym obrońcom Jasnej Góry i jedynie prawdziwej wiary, wszystkim się to nam do ku..y nędzy należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 18.05.2015 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Pepegu.Mam na myśli tu i teraz, a nie w ogóle.Nie mam zamiaru dłużej patrzeć na lalkę i mieć powtórkę z rozrywki z lat 2005 -07.Absencja przy urnie niczego nie załatwia.Może Petru jesienią? Twoja analiza - jak zwykle - trafia w sedno. Tak jest. Niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 18.05.2015 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Pepegu. Mam na myśli tu i teraz, a nie w ogóle. . To ja wiem- wyczułem Twoje intencje. Nasze dywagacje " kto wygra" lub na "kogo krzyżyk" określone są 50% prawdopodobieństwem, bo oba elektoraty są już dawno zabetonowane. Skanalizowałem jedynie swoje ambiwalentne emocje po obejrzeniu tych dwuznacznych fotek onych klęczących, potencjalnych panów naszego narodu. Niech wygra ten, który mniej obraża moją inteligencję - innych kryteriów swojego wyboru na razie nie widzę, bo jak zawsze... obiecanki macanki a naiwnemu stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 18.05.2015 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Niech wygra ten, który mniej obraża moją inteligencję - innych kryteriów swojego wyboru na razie nie widzę, bo jak zawsze... obiecanki macanki a naiwnemu stoi. To będzie trudne. Idą łeb w łeb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 19.05.2015 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 To będzie trudne. Idą łeb w łeb. ;)Fakt! Do soboty jednakże jeden z nich osiągnie pewną określoną przewagę... no chyba ,że wcześniej prezes otworzy szczerbatego ryja a Antoni rzygnie na ekran ciepłym jadem. Wtedy będzie pozamiatane i Budyń się zważy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 19.05.2015 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 ;)Fakt! Do soboty jednakże jeden z nich osiągnie pewną określoną przewagę... no chyba ,że wcześniej prezes otworzy szczerbatego ryja a Antoni rzygnie na ekran ciepłym jadem. Wtedy będzie pozamiatane i Budyń się zważy.Moim zdaniem Budyń juz się zwazył tyle, że nie wszyscy jeszcze to dostrzegli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 19.05.2015 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 (edytowane) Edytowane 19 Maja 2015 przez an-bud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts